nezinau kodel nenuvaziavau, ta pirma kart aplankem Kaira, kanjonus, Moze ir jau neatsimenu ka... bet aplankysiu tikrai, arba nuskrisiu is kazkurio kurorto, arba kruizu, maciau daug laivu uzplaukia kelioms nakvynems is tikruju Egiptas tokia salis, kur kaskart nuvykes gali kazka naujo atrasti, nekalbant jau apie raudonaja jura
ir dar, siulyciau pabandyt Dahaba, Marsa Alam veliau Man dar patiko Makadi krastinis viesbutis - Makadi Palace, jis beveik dykumoj, iseje toliau pasnorkelint radom kaulu zmoniu.... (vyras medziotojas selekcininkas skiria), isivaizduokit vietiniu gyvenima.....
QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 20:21)
Veza tik i Jordanija 1 dienai.
taip, ka vienai dienai, tai taip, bet tokiai vietai mažiausiai bent jau 2 dienų reikia
QUOTE(Adade @ 2013 07 02, 22:49)
is tikruju Egiptas tokia salis, kur kaskart nuvykes gali kazka naujo atrasti, nekalbant jau apie raudonaja jura
ir dar, siulyciau pabandyt Dahaba, Marsa Alam veliau
ir dar, siulyciau pabandyt Dahaba, Marsa Alam veliau
Visiškai sutinku su jumis, aš kaskart Egiptą atrandu iš naujo, tikriausia todėl, jog esu įsimylėjus tą kraštą
O, pabaigai Tabą siūlau, kaip visiškai ramiam poilsiui, nes miestuko nelabai yra, tai vat tokiai visiškai relaksacijai į kaimuką tokį nuvažiuot parelaksuot, žuvytėm su koralais pasigrožėt
QUOTE(Miliani* @ 2013 07 02, 20:23)
Būtent Man labai norėjosi kai kuriose vietose tiesiog sustot, pabūti, pasigrožėt ir pabūt su savim, tačiau teko įtemptai skubėti, vytis grupę ir t.t
todėl ir norėtusi atskirų ekskursijų Izraeliui ir Jordanijai
QUOTE(Adade @ 2013 07 02, 21:49)
nezinau kodel nenuvaziavau, ta pirma kart aplankem Kaira, kanjonus, Moze ir jau neatsimenu ka... bet aplankysiu tikrai, arba nuskrisiu is kazkurio kurorto, arba kruizu, maciau daug laivu uzplaukia kelioms nakvynems is tikruju Egiptas tokia salis, kur kaskart nuvykes gali kazka naujo atrasti, nekalbant jau apie raudonaja jura
ir dar, siulyciau pabandyt Dahaba, Marsa Alam veliau Man dar patiko Makadi krastinis viesbutis - Makadi Palace, jis beveik dykumoj, iseje toliau pasnorkelint radom kaulu zmoniu.... (vyras medziotojas selekcininkas skiria), isivaizduokit vietiniu gyvenima.....
Kruizas Nilu ir mane traukia, reiks kazkada isbandyti. O Dahaboje buvau, labai nepatiko
QUOTE(Miliani* @ 2013 07 02, 20:54)
Visiškai sutinku su jumis, aš kaskart Egiptą atrandu iš naujo, tikriausia todėl, jog esu įsimylėjus tą kraštą
O, pabaigai Tabą siūlau, kaip visiškai ramiam poilsiui, nes miestuko nelabai yra, tai vat tokiai visiškai relaksacijai į kaimuką tokį nuvažiuot parelaksuot, žuvytėm su koralais pasigrožėt
o aš kaip tik Tabą prieš 3 metus planavausi, nes ten arčiausi Jordanijos ir Izraelio.O ir panardymui ten ne tokie grožiai
QUOTE(JM @ 2013 07 02, 22:55)
o aš kaip tik Tabą prieš 3 metus planavausi, nes ten arčiausi Jordanijos ir Izraelio.O ir panardymui ten ne tokie grožiai
Dauguma vyksta į Tabą dėl šių ekskursijų, nes siena prie pat, pati taip dariau Bet, daugiau ten nėra kas veikti, nei jokių shoppingų, nei miestelio, nei šiaip kažko arti, tai lieka arba važiuoti į šias ekskursijas arba mėgautis visiška ramybe, jūra, tyla, koralais ir žuvytėm ir šiaip ten mažiau žmonių, kaip kokiam kaime, todėl norint visiško relakso, kai nieko nenori, tik gulėt ir kokteiliuką gurkšnot važiuočiau ten
QUOTE(Miliani* @ 2013 07 02, 21:13)
Dauguma vyksta į Tabą dėl šių ekskursijų, nes siena prie pat, pati taip dariau Bet, daugiau ten nėra kas veikti, nei jokių shoppingų, nei miestelio, nei šiaip kažko arti, tai lieka arba važiuoti į šias ekskursijas arba mėgautis visiška ramybe, jūra, tyla, koralais ir žuvytėm ir šiaip ten mažiau žmonių, kaip kokiam kaime, todėl norint visiško relakso, kai nieko nenori, tik gulėt ir kokteiliuką gurkšnot važiuočiau ten
Tai mes tik dėl ekskursijų ten tada ir planavomes, nors dėl nardymo, ten nėra gražių vietų palyginti su Šarmu Dar Hiltoną buvome išsirinkę, nes jis arčiausiai sienos
QUOTE(JM @ 2013 07 02, 23:30)
Tai mes tik dėl ekskursijų ten tada ir planavomes, nors dėl nardymo, ten nėra gražių vietų palyginti su Šarmu Dar Hiltoną buvome išsirinkę, nes jis arčiausiai sienos
Siūlau ne Hiltoną, o Movenpicką, jie ribojasi, tačiau Hiltonas man toks tamsus, niūrus, o Movenpick Royal klasės, tikrai labai geras viešbutis, rekomenduočiau
o manes Taba netraukia, uzteko pravaziuojant sustot. Juo labiau, kad koralu ten nepamatysi... O Dahabas kaip miestukas irgi ispudingas, bet savo neturtu tik gal bet ten vaziuojama del koralu, melynosios skyles ir pan. o viesbuciu irgi liuksusiniu ant kranto yra
QUOTE(Adade @ 2013 07 03, 06:55)
O Dahabas kaip miestukas irgi ispudingas, bet savo neturtu tik gal
Nebent savo neturtu ispudingas, gerai sakai Is tiesu, mane ta nesvara, betvarke pribloske... Gal ir grazus ten koralai, bet vien del tos nesvaros, manes ten netraukia...