Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Ingel,dar norejau paklaust, kaip vanduo N. juroje? Ta prasme del saltumo imanoma maudytis? Nes paziurejau, kad sausio menesi Izraelyje apie 10-14l tik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 17:37)
Ingel, ilindau i tavo fotoreportaza ir bijau, kad baigesi mano relaksines atostogos  doh.gif, nes be zvejybos ir nardymo Tirano saloje, masciau tik apie Prarastaja zeme ir Izraeli. Bet Petra mane suzavejo  wub.gif Itariu teks imti 2 dienu ekskursija Izraelis/Jordanija.
Tau patiko Izraelis?

o kas sakė, kad Egipte nieko įspūdingo, apart nardymo biggrin.gif aš jau senai Egiptui norėjau kiek kitokios kelionės, grynai keliavimui, bet deja sausiui tikrai teks tik relaksinės kelionės, nes su vaikais keliausime rolleyes.gif bet...tokias ir planavau ir norėjau, reikia gi kažkada ir pasilepinti blush2.gif

Ingel fotoreportažą esu jau skaičiusi ir šią savaitę vėl iš naujo perskaičiau...tikra keliauninkė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 02 liepos 2013 - 20:40
QUOTE(JM @ 2013 07 02, 20:39)
o kas sakė, kad Egipte nieko įspūdingo, apart nardymo biggrin.gif

O kas taip sake? blink.gif
Atsakyti
Įsiterpsiu ax.gif

Man Izraeliui vienos dienos buvo per mažai ir šiaip jei važiuojat vienai dienai į ekskursiją po Izraelį siūlau rinktis tokią kur prie Negyvosios jūros nuveža gale ekskursijos, nes išsitepus tuo purvu ir pamirkus itin sūrioj jūroj, net nusiprausus po vietiniu dušu nebūna labai komfortiška visą dieną po miestą žvalgytis unsure.gif Mes pirkom ekskursiją vietoj iš Pegasus tour, prie Negyvosios jūros nuvežė kaip prie pirmo objekto ir laiko buvo visai nedaug, tad ta druska ant kūno man vistiek ne super smagiai jautėsi blush2.gif

Dar dėl temperatūros, tai galiu pasakyti,jog ten pati įlanka ir žemai, tad ten visad kokiais 5 laipsniais šilčiau nei pačiame Izraelyje ax.gif

O, Egiptas manau vertas atidesnio apžiūrėjimo, nei vien panardymo ar pagulėjimo ant gulto biggrin.gif Jei jau važiuot panardyt, ir bambą padegint tai dabar rinkčiaus Mars Alama dėl nuostabių vaizdų, žmogaus dydžio vėžlių su kuriais gali paplaukiot, daugybės įvairiausių spalvų koralų, bei kitų jūros grožybių ir aišku tobulo paplūdimio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2013 07 02, 20:47)
* jei važiuojat vienai dienai į ekskursiją po Izraelį siūlau rinktis tokią kur prie Negyvosios jūros nuveža gale ekskursijos, nes išsitepus tuo purvu ir pamirkus itin sūrioj jūroj, net nusiprausus po vietiniu dušu nebūna labai komfortiška visą dieną po miestą žvalgytis unsure.gif 

**O, Egiptas manau vertas atidesnio apžiūrėjimo, nei vien panardymo ar pagulėjimo ant gulto biggrin.gif 

*Mes, ko gero vaziuosim Izraelis/Jordanija, tad prie juros ves is ryto. Tad teks druskyte kazkaip nuskalbti biggrin.gif

**Tai be abejo drinks_cheers.gif, bet apie relaksines pasvajoti galima juk biggrin.gif Be to, mes i Egipta skrendam jau ne pirma karta, tad dalis objektu jau yra aplankyti. O toks kaip Kairas su savo piramidem, manes niekada netrauke ir netrauks cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 02 liepos 2013 - 20:54
QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 19:41)
O kas taip sake?  blink.gif

taigi per skypą rašei blush2.gif kad nėra kur ten keliauti ar kažko labai įspūdingo pamatyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 02 liepos 2013 - 20:58
QUOTE(JM @ 2013 07 02, 20:57)
taigi per skypą rašei blush2.gif

Nu jo rasiau pasirodo... Matyt Egipta sugretinau su salu groziu ir lankytinu vietu kiekiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 02 liepos 2013 - 21:16
QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 20:51)
*Mes, ko gero vaziuosim Izraelis/Jordanija, tad prie juros ves is ryto. Tad teks druskyte kazkaip nuskalbti  biggrin.gif

**Tai be abejo  drinks_cheers.gif, bet apie relaksines pasvajoti galima juk biggrin.gif Be to, mes i Egipta skrendam jau ne pirma karta, tad dalis objektu jau yra aplankyti. O toks kaip Kairas su savo piramidem, manes niekada netrauke ir netrauks  cool.gif

mano pirmasis kartas i Egipta pries 10 metu buvo tik del Jordanijos tongue.gif ir ... as dar iki jos nedavaziavau biggrin.gif pabuvojome n kartu, Egiptas uzkabino juodai, apvaziavau beveik viska, o Jordanija maciau tik is tolo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 07 02, 21:05)
mano pirmasis kartas i Egipta pries 10 metu buvo tik del Jordanijos  tongue.gif ir ... as dar iki jos nedavaziavau  biggrin.gif pabuvojome n kartu, Egiptas uzkabino juodai, apvaziavau beveik viska, o Jordanija maciau tik is tolo  bigsmile.gif

O kodel taip ir nenuvaziavai?
Ziuriu yra 1 dienos ekskursija tik i Jordanija. Jei prie N. juros tik valandzike duoda, gal net neverta i Izraeli vaziuoti g.gif Nepatinka man miestai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 02 liepos 2013 - 21:09
QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 19:59)
Rimtai blink.gif , einu paziuresiu. Todel, kad jau seniausiai esu isstudijavusi ekskursijas ir nelabai galejau taip rasyti  4u.gif

P.s. nzn JM su kuo tu per skype kalbejai, perziurejau istorija ir tikrai neradau taip sakius, nes ir negalejau taip sakyti, zinodama ka galima aplankyti ir pamatyti...Busi kazka sumaisius...

biggrin.gif taigis susirašom skypu biggrin.gif dar pagalvojau maža ką tikrai "neveža" Egipte tavęs ekskursijos....na bet čia per skypą susirašom drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Adade @ 2013 07 02, 20:05)
mano pirmasis kartas i Egipta pries 10 metu buvo tik del Jordanijos  tongue.gif ir ... as dar iki jos nedavaziavau  biggrin.gif pabuvojome n kartu, Egiptas uzkabino juodai, apvaziavau beveik viska, o Jordanija maciau tik is tolo  bigsmile.gif

Į Izraelį norėčiau ilgesniam laikui, bet kažkaip dabar nesigilinau ar veža tik į Jordaniją ir ne vienai dienai? Tas bėgimas Izraelyje tikrai nežavi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 02 liepos 2013 - 21:16
QUOTE(JM @ 2013 07 02, 21:16)
bet kažkaip dabar nesigilinau ar veža tik į Jordaniją ir ne vienai dienai?

Veza tik i Jordanija 1 dienai.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 07 02, 22:16)
Tas bėgimas Izraelyje tikrai nežavi blush2.gif

Būtent ax.gif Man labai norėjosi kai kuriose vietose tiesiog sustot, pabūti, pasigrožėt ir pabūt su savim, tačiau teko įtemptai skubėti, vytis grupę ir t.t biggrin.gif
Atsakyti