Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(JM @ 2013 07 01, 07:56)
O kur tos Irinos kontaktai mirksiukas.gif

Idejus nuoroda praeitame puslapyje Allsharm. Ten yra jos kontaktai, aprasytos ekskursijos ir kainos.
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 06 30, 10:33)
idomu kiek tai kainuotu ax.gif

Mes esame vaziave i ... prekybcentri ax.gif Iki jo nuo musu viesbucio Makadi madinat kurorte buvo geras gabalas kelio, tai pirmyn ir atgal uz "private " iskvietima ir plius dar valanda laukimo mokejom 25 dol. Buvo smagu pabendrauti, geras automobilis, svarus ir t.t. Tikrai skiriasi nuo eiliniu taxi. (esam ir su ju mikriuku vaziave, bet cia jau atskira istorija).

Siaip esam ir i kitus miestelius kazkada pasimale privaciai su taxi - patiko ir verta (tik kaina derinkies is pradziu). Kartais taxistai, nuveze pirmyn, iduodavo ant lapelio savo tel. ir nurodydavo is kurios parduotuveles paprasyti, kad paskambintu ir pasakytu, kad jau planuojam grizti. Atvaziuodavo paimti ir kaina gal normali. Mums patikdavo, nes gali buti nepriklausomas nuo bendru ekskursiju, o ir kaina mums budavo labai panasi ar mazesne, be to smagiau taip. Nuo Hurgados iki Elgunos kazkada mokejom lyg ir 15 dol g.gif
Atsakyti
Tai, kad kalba ejo apie privatu vairuotoja, kuris veziotu i ekskursijas, o ne po parduotuves g.gif
Ar jus ir po ekskursijas su privaciu vazivot? jei taip, i kokias ir kaip viskas vyko, tose, kuriose reikalingas gidas?

Is Sarmo i Naama Beju vaziavom su normaliu taxi, vairuotojas plepus pasitaike, pirmyn atgal sumokejom 8$, nu ko ne privatus ir dar papigiaja biggrin.gif
Papildyta:
Gal kuri nors buvot sioje ekskursijoje, verta ar nelabai?

http://www.allsharm.com/22.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 02 liepos 2013 - 08:23
QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 08:08)
Tai, kad kalba ejo apie privatu vairuotoja, kuris veziotu i ekskursijas, o ne po parduotuves  g.gif
Ar jus ir po ekskursijas su privaciu vazivot? jei taip, i kokias ir kaip viskas vyko, tose, kuriose reikalingas gidas?

Is Sarmo i Naama Beju vaziavom su normaliu taxi, vairuotojas plepus pasitaike, pirmyn atgal sumokejom 8$, nu ko ne privatus ir dar papigiaja biggrin.gif
Papildyta:

Mūsų viešbuty teikė tokia paslaugą. Mes važiavome tik iki Hurgados ir atgal porą kartų. Siulė ekskursijas, bet kainos tikrai nepasakysiu, nes mūsų kompanija didelė, o kainos buvo automobiliui smile.gif , mums netiko toks variantas. Dėl gido, taip pat nepamenu.
Tik noriu pasakyti, kad toks variantas - keliavimas pusiau savarankiškai - įmanomas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2013 07 02, 10:19)

Tik noriu pasakyti, kad toks variantas - keliavimas pusiau savarankiškai - įmanomas. 4u.gif

drinks_cheers.gif , bet kol kas apart pasivazinejimo iki PC, niekas konkreciu pvz. neparase, todel klausimas lieka atviras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 11:27)
drinks_cheers.gif , bet kol kas apart pasivazinejimo iki PC, niekas konkreciu pvz. neparase, todel klausimas lieka atviras smile.gif

Siaip mano zinuteje buvo kalbama ir apie KITOKIUS vaziavimus (ne tik i prekybcentri, bet kas ka isidemi... ax.gif ).

Aisku, kad galima vaziuoti, o mes taip ir darem. Patiko. Is parduotuveles skambindavo, kad MUSU SAVARANKISKA ekskursija baigta, miestelis apziuretas. Esam ir paprase buti individualiai tik mums gidu. Pastarasis variantas irgi nenuvyle. Nuvyke bandykite ivairius budus ir tuomet sali galima pazinti visai is kitos puses. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo epika: 02 liepos 2013 - 15:34
QUOTE(epika @ 2013 07 02, 15:30)
Siaip mano zinuteje buvo kalbama ir apie KITOKIUS vaziavimus (ne tik I prekybcentri, bet kas ka isidemi... ax.gif ).

Aisku, kad galima vaziuoti, o mes taip ir darem. Patiko.

Tai ir klausiu kokiose konkreciai ekskursijose buvot?
Papildyta:
QUOTE(epika @ 2013 07 02, 15:30)
Is parduotuveles skambindavo, kad MUSU SAVARANKISKA ekskursija baigta, miestelis apziuretas. Esam ir paprase buti individualiai tik mums gidu. Pastarasis variantas irgi nenuvyle. Nuvyke bandykite ivairius budus ir tuomet sali galima pazinti visai is kitos puses.  4u.gif

Kokiuose miesteliuose buvot savarankiskai ir ka verta juose apziureti?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 09:08)

Verta labai thumbup.gif Esu aprašius ir foto įdėjus iš šios ekskursijos, man labiau patiko nei Spalvotas kanjonas.
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2013 07 02, 17:47)
Verta labai thumbup.gif Esu aprašius ir foto įdėjus iš šios ekskursijos, man labiau patiko nei Spalvotas kanjonas.

Liuks, einu ieskotis smile.gif Esu buvus spalvotame kanjone, bijojau, kad nebutu panasu smile.gif
Atsakyti
Ingel, ilindau i tavo fotoreportaza ir bijau, kad baigesi mano relaksines atostogos doh.gif, nes be zvejybos ir nardymo Tirano saloje, masciau tik apie Prarastaja zeme ir Izraeli. Bet Petra mane suzavejo wub.gif Itariu teks imti 2 dienu ekskursija Izraelis/Jordanija.
Tau patiko Izraelis?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 19:37)
Ingel, ilindau i tavo fotoreportaza ir bijau, kad baigesi mano relaksines atostogos  doh.gif, nes be zvejybos ir nardymo Tirano saloje, masciau tik apie Prarastaja zeme ir Izraeli. Bet Petra mane suzavejo  wub.gif Itariu teks imti 2 dienu ekskursija Izraelis/Jordanija.
Tau patiko Izraelis?

Pagal tavo keliavimo būdą, kiek teko skaityt, nelabai ir įsivaizduočiau relaksines mirksiukas.gif Aš relaksines vis atidedu neapibrėžtam laikui ax.gif
Jei Izraelį planuojat 2 dienoms, tai nežinau ką dar parodo, vienos dienos mums pakako pajust šalį, nesu religinga, bet tos vietos savotiškai veikia, jas norėjau aplankyt, o jausmas Negyvojoj jūroj plūduriuojant - kažkas nerealaus wub.gif Kelionė ilga, jei planuojat vienos dienos, tai visgi siūlyčiau Izraelis/Jordanija.
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2013 07 02, 18:56)
Pagal tavo keliavimo būdą, kiek teko skaityt, nelabai ir įsivaizduočiau relaksines mirksiukas.gif  Aš relaksines vis atidedu neapibrėžtam laikui ax.gif
Jei Izraelį planuojat 2 dienoms, tai nežinau ką dar parodo, vienos dienos mums pakako pajust šalį, nesu religinga, bet tos vietos savotiškai veikia, jas norėjau aplankyt, o jausmas Negyvojoj jūroj plūduriuojant - kažkas nerealaus  wub.gif Kelionė ilga, jei planuojat vienos dienos, tai visgi siūlyčiau Izraelis/Jordanija.

Ne ne, planuojam 2 dienom, bet Izraeliui 1 diena ir 1 diena Petrai. As i Izraeli irgi tik del Negyvosios juros noriu, visa kita nelabai idomu, bet deja, nera, kad butu tik Negyvoji jura ir Petra smile.gif O gal pavaiksciojus po Izraelio gatves, kitaip mastyti pradesiu g.gif
Zodziu, dabar jau nzn kaip visus norus sutalpinti i 10 dienu, tiksliau, tai tik 8, nes atvykimas/isvykimas kaip ir issimeta doh.gif
Papildyta:
Pamirsau ideti dar vienos vietines firmos kontaktus. Kainytes kiek mazesnes nei pas Irina.

http://www.clearegyp...directions/blog
Atsakyti