Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(rasyte_ @ 2013 06 27, 13:20)
Jau kaip ir issirinkau v/b blush2.gif
Palaiminkit arba supeikit mano pasirinkima  lotuliukas.gif Ali Baba 4 zv. Hurgada.

Sakykit, ar Breta greitai atsakineja i uzklausas? Vakar parasiau, siandien nieko nesulaukiu, jos puslapyje oficialiam matau, kad skype offline...
Visada pirkdavau per Udriu, alia ir jis offline...

Kovo gale buvome sitame viesbutyje.Egipte esam buve keleta kartu ivairiu zvaigzduciu viesbuciuose. Ali baboje mums patiko,vaziavome trys suauge. Teritorija labai didele,labai graziai apzeldinta,visur tvarkinga. Na kovo men dar nebuvo pilnai uzpildytas viesbutis,tai buvo pakankamai tvarkinga visur ir paciame viesbutyje,ir pliaze. Ten triju viesbuciu kompleksas,tai galima visur vaikscioti,viskuo naudotis-o miegoti tik savam viesbutyje. Pliazas geriausias Jasmin-ten smeliukas,tai galima maudytis be spec.batu,o paplaukus iki pazymetos linijos yra nedidelis rifas. maistas kaip ir visur egipte specifinis,bet mes visad rasdavome ka pavalgyti tikrai alkani nebuvome.Pusryciams kepa labai skanius kruasanus,net iki siol ju ilgiuosi:)
Kambariai paprastuciai,bet mums papuole tvarkingas,viskas veike,ranksluoscius keite kasdien,vandeni pilde daugiau nei priklause.
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2013 06 27, 18:41)
Kovo gale buvome sitame viesbutyje.

Labai aciu uz komentara aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 06 27, 14:41)

Labai būtų smagu sužinoti, kur ta negera srovė...man jūra VISKAS,ir nardyti ir plaukioti itin mėgstu wub.gif

Paklausiau,tai sake po kaire(jei ziuret nuo pliazo i jura),ten kito viesbucio tiltas buvo.Tai ten nuo tos puses kazkur labai trauke srove.Jetau,sunku man nupasakot kai pati ten neplaukiojau. blush2.gif
Atsakyti
rasyte, Udrius jau LT, gali bandyti belstis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 06 27, 20:39)
rasyte, Udrius jau LT, gali bandyti belstis  mirksiukas.gif

Aha, zinau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2013 06 27, 21:20)
Aha, zinau thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O Udrių tik per skypą galima atrasti?
Atsakyti
Nagi, nagi ir kas gi tas Udrius? blink.gif Būkit geros papasakokit ir nežinantiems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilsima: 28 birželio 2013 - 14:46
QUOTE(ramirėja @ 2013 06 28, 08:51)
O Udrių tik per skypą galima atrasti?

Udriaus konktaktai
http://www.superkeli...ntaktai-18.html
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2013 06 27, 19:01)
Paklausiau,tai sake po kaire(jei ziuret nuo pliazo i jura),ten kito viesbucio tiltas buvo.Tai ten nuo tos puses kazkur labai trauke srove.Jetau,sunku man nupasakot kai pati ten neplaukiojau. blush2.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 06 28, 16:41)

Ačiū 4u.gif jau parašiau laiškytį el.paštu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 28 birželio 2013 - 19:34
Ar kas esate keliavę su asmeniniu vairuotoju?
Kai vežioja ten kur norima ir be kitų turistų?
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 06 29, 21:26)
Ar kas esate keliavę su asmeniniu vairuotoju?
Kai vežioja ten kur norima ir be kitų turistų?

idomu kiek tai kainuotu ax.gif
Atsakyti
O man idomu, kur su juo keliauti biggrin.gif
Atsakyti