Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Diari @ 2013 06 15, 15:06)
As turejjau amenyje ,kad jie ikyrus tie musulmonai.Ar jis koptas ar dar kaz man neidomu ir tikrai ant kaktos neparasyta  smile.gif ,as apskritai rasiau,kad reikia tiesiog nelabai kreipti demesio,nors gal ir sunku ipac kai vaziuoji pirma karta.

Nepykit,nesusilaikiau,as zmogus is kaimo ,tu atviruciu prisiziurejau su Egipto vaizdais ,tai dabar savam kailyje netveriu.... 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
O jei rimtai: musulmonas nera ,nei tautybe,nei pilietybe ,nei rase.Jusu kaimynas,bendradarbis ar bendramokslis gimes ir auges Lietuvoje taipogi gali buti musulmonas.
Tarp turistiniu zoniu prekeiviu isviso nelabai yra musulmonu.
Ir,kad ir kaip keistai skambetu,bet vienas is pagrindiniu atpazinimu ar zmogus yra musulmonas (na ,bet cia jau vyresniame amziuje)-tai ir yra "parasymas ant kaktos" 4u.gif
Dar karteli,prasau nesupykti,viskas per tas atvirutes apie Egipta.... biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2013 06 15, 13:10)
Taip šalia vienas kito, netgi sakyčiau vos ne viena teritorija cool.gif . Mes gyvenome TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK  ir valgyt kartais eidavome į PALACE  4u.gif

Dėkui 4u.gif O gyvenantys PALACE turbūt taip pat naudojasi TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK vandens parku nemokamai? g.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas pades apsispresti kuri viesbuti pasirinkti,keliaut norim po savaites,tikiuos neiskepsim biggrin.gif ar yra ,bent mini koraliniai rifai prie viesbuciu ir siaip gal kas buve pades galutinai issirinkti smile.gif
abu viesbuciai Hurgadoj Imperial Shams Abu Soma 5* ir Sereniti Makadi Heights 5*, is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briunete*** @ 2013 06 15, 18:26)
Sveiki,gal kas pades apsispresti kuri viesbuti pasirinkti,keliaut norim po savaites,tikiuos neiskepsim biggrin.gif ar yra ,bent mini koraliniai rifai prie viesbuciu ir siaip gal kas buve pades galutinai issirinkti smile.gif
abu viesbuciai Hurgadoj Imperial Shams Abu Soma 5* ir Sereniti Makadi Heights 5*, is anksto aciu 4u.gif

Pas mane drauge buvo Serengeti makadi Height,tai sake kad tiesiog fantastika o ne viesbutis,be to as pati buvau jame,kai i ekskursija vaziavome tai teko uzvaziuoti. Gidas sake,kad makadi visas rajionas su viesbuciais specialiai pritaikytas spa poilsiui ir nardymui,nes eina daugumoje koralinis rifas ties makadi kranto.
Atsakyti
Sveiki,

o Egipte dar galioja uzsisakius PROMO kambary ir registratūroj "įdėjus" 20$ paieškomas geresnis variantas? smile.gif
Atsakyti
o gal kas i mano klausima atsakytu.... blush2.gif Ar labai kvaila vykti i Egipta liepos men? Daug kur esam buve, bet va ten dar neteko but... o keliaujame tik vasaros metu...
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas nors esate buve Royal Albatros Moderna viešbutį?
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 06 16, 09:17)
o gal kas i mano klausima atsakytu.... blush2.gif Ar labai kvaila vykti i Egipta liepos men? Daug kur esam buve, bet va ten dar neteko but... o keliaujame tik vasaros metu...

Speju,kad niekas Jums neatsakys i Jusu klausima,kol neikelsite nuorodos i "kvailumo skale"...Labai sunku apskaiciuoti ta kvailumo lygi,kai nezinai kaip tai padaryti. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 06 16, 12:31)
Speju,kad niekas Jums neatsakys i Jusu klausima,kol neikelsite nuorodos i "kvailumo skale"...Labai sunku apskaiciuoti ta kvailumo lygi,kai nezinai kaip tai padaryti. 4u.gif  4u.gif

na kiek suprantu, vasara i Egipta keliones retesnes del dideliu karsciu...vaziuotume su 1.10 m. vaiku. Noretume si bei ta aplankyti ir aisku pagulineti, pasikepinti... Ar jau labai baisiai karsta ten liepos menesi?
Teko buti Tunise, tai man karstis ir Sacharos dykumoj labai pakeliamas ax.gif tik va jei su vaiku....??
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 06 16, 13:21)
na kiek suprantu, vasara i Egipta keliones retesnes del dideliu karsciu...vaziuotume su 1.10 m. vaiku. Noretume si bei ta aplankyti ir aisku pagulineti, pasikepinti... Ar jau labai baisiai karsta ten liepos menesi?
Teko buti Tunise, tai man karstis ir Sacharos dykumoj labai pakeliamas ax.gif  tik va jei su vaiku....??

Retesnės dar ir todėl, kad neskraidindavo ( bent jau anksčiau) didžiosios LT agentūros mirksiukas.gif Nes vasara tikrai yra kur ir be Egipto ilsėtis, daugiau krypčių ir pasirinkimo, o Egiptas labiau rudens/žiemos/pavasario kryptis.
Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2013 06 16, 10:31)
Speju,kad niekas Jums neatsakys i Jusu klausima,kol neikelsite nuorodos i "kvailumo skale"...Labai sunku apskaiciuoti ta kvailumo lygi,kai nezinai kaip tai padaryti. 4u.gif  4u.gif

galima ir pajuokauti, bet čia nežinia verkti ar juoktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2013 06 15, 18:07)
Dėkui  4u.gif  O gyvenantys PALACE turbūt taip pat naudojasi TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK vandens parku nemokamai?  g.gif

Man rodos taip - jokių užkardų nėra biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas buvę Albatros tinklo viešbučiuose? g.gif
Atsakyti