Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(*DJD* @ 2013 06 06, 17:57)
cia gal jus apie ta pati klausete  4u.gif

Aha tas pats. Ar verta diena praleisti jame?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 06 06, 17:00)
Aha tas pats. Ar verta diena praleisti jame?

zmoniu tai labai daug ten i ji eina, as tai irgi eiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2013 06 06, 17:57)
labukas,
siandien ryta parsiradom namo  smile.gif  ispudziai patys paciausi .

bigsmile.gif Kaip dziugu,kad nenusivylete atostogomis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 06 07, 09:36)
bigsmile.gif  Kaip dziugu,kad nenusivylete atostogomis. 4u.gif

tikrai nebuvo ko nusivilt mirksiukas.gif
ai dar kas del uodu nusivezem tepalu ir i rozetes , bet neprireike schmoll.gif ne vieno nesukandzio nei lauke nei viduj
Atsakyti
Labukas ,mrginos.Uzduosiu gal truputi durna klausyma,bet...gal kuri zinote viesbuciu Sharme ,kur nera rusu turistu,arba ju visai visai mazai?
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2013 06 06, 23:13)
zmoniu tai labai daug ten i ji eina, as tai irgi eiciau  biggrin.gif

Ok, aciu uz info smile.gif

QUOTE(Diari @ 2013 06 07, 18:58)
Labukas ,mrginos.Uzduosiu gal truputi durna klausyma,bet...gal kuri zinote viesbuciu Sharme ,kur nera rusu turistu,arba ju visai visai mazai?

Kai gyvenom "Four Seasons" nebuvo nei vieno. "Savoy" viesbutyje buvo kelios seimos, bet tikrai labai malonios, padorios, be jokiu girtavimu, triuksmavimu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 06 07, 20:15)
Ok, aciu uz info  smile.gif
Kai gyvenom "Four Seasons" nebuvo nei vieno. "Savoy" viesbutyje buvo kelios seimos, bet tikrai labai malonios, padorios, be jokiu girtavimu, triuksmavimu ir t.t.

Aciu labai,tuoj einu paziursiu sios viesbucius.Aisku ir rusu normaliu zmoniu yra ,bet man kaz kaip paskutini karta kai teko susidurti atostogaujant ,tai net paciai geda buvo pries personala,nes pati su vyru kalbu rusiskai,tai nuo to momento su personalu tik angliskai. smile.gif
Atsakyti
buna kad ir tautieciai pridaro gedos , tik kur didedne salies koncentracija ten didesne tikimybe, kad ivyks koks nesklandumas...pas mus buvo viesbuti daug rusu, niekas jokios niekam gedos nedare, visi buvo kulturingi, bet kazkoks anglas sugebejo padaiginti ir pripokstauti smile.gif bet nebijojau kalbeti po to angliskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 06 07, 20:29)
Aciu labai,tuoj einu paziursiu sios viesbucius.Aisku ir rusu normaliu zmoniu yra ,bet man kaz kaip paskutini karta kai teko susidurti atostogaujant ,tai net paciai geda buvo pries personala,nes pati su vyru kalbu rusiskai,tai nuo to momento su personalu tik angliskai. smile.gif

Tai, kad situ kainos tokios rolleyes.gif kaip cia pasakius
Man butu perbrangiai.
As geriau jau keleta rasakalbiu pasonej pakesciau (beja teko labai mielu zmoniu sutikti)
Atsakyti
na,tikrai sutinku,kad njuansu buna is bet kurios salies zmoniu,bet..man matyt susidare stiprus neigiamas poziuris..
Atsakyti
musu viesbuti buvo daug rusu, bet nz netruke jie mums visai, nei kokiu nesamoniu nei problemu neturejom smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri lankėtės Radisson blu Taba viešbutyje? 4u.gif Domintų atsiliepimai smile.gif

Kalbant apie rusus: visada stengiuosi rinktis viešbučius skaitant atsiliepimus apie viešbutį nete, kad tik tų rusų nebūtų arba būtų kuo mažiau, nes jei imi gerą viešbutį su AI+ ar AI ir važiuoja nemažai rusų- ramybės nebus niekada doh.gif Bent aš važiuoju norėdama ramiai pailsėt, tad mane visi rėkavimai, šūkavimai ir kitos išgėrusių nesąmonės tiesiog erzina, tad neketinu gadintis sau atostogų,o norint to išvengti geriau susimokėt brangiau išvengiant tokių nemalonumų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miliani*: 08 birželio 2013 - 20:08