Man cia kvepia truputeli kitokiu uzsleptu pasiulimu
QUOTE(ataka26 @ 2013 05 21, 11:56)
Man cia kvepia truputeli kitokiu uzsleptu pasiulimu
Manyciau tokio pobudzio pasiulymus zmogus rasytu tikrai ne supermamoj
Man cia labiau naivumu kvepia
QUOTE(daluzenik @ 2013 05 21, 12:00)
Manyciau tokio pobudzio pasiulymus zmogus rasytu tikrai ne supermamoj
Gal gerai jus sakote dekui uz pamokymus, tikrai turbut sumoket geriau , o plius manau susirasiu draugu labai nemegstu taikytis prie kazko ir t.t. o esubendraujanti tai gal rasiu su kuo pabendraut plius pati dirbus animatoria 3 metus turkijoj tai gal kas mane irgi sikat palinksmint ahhh nerimauju pirma kelione i egipta
Sveikos. Esu buvos Egipte (HRG) bizelio gale/liepos pradzioj. 2 savaites. Ir nieko Po 4 dienu deginausi saulej be kremo, istisai prie plezo, ekskursijos . Luxore nebuvom, bet su dzipais dykumoj vainejom 15 km. Ten tai buvo karsta. Labai, galvojau numirsiu Nes buvo gal 50 laipsniu, dykuma, jokio pavesio, o dar karstis nuo variklio... Bet siaip pasiplezint galima vazuot, ekskursijom kas neistvermingesnis- bus nekazka.
kaip jums siemet skelbiamos novaturo išankstinių pardavimų kainos?
Ziurint kaip koks viesbutis, ir kokiu laiku vaziuoti. Jei ziuret kad norisi truputis silumos ziemos metu yra neblogu kainu. Jei lygint su pavasarinem kainom, tai sakyciau didokos. BEt kokiu atveju daugelis kainu mazesnes nei buvusios paskutines minutes sia ziema. Ziema stebejau spec. pasiulymus, paskutine min, tai tie viesbuciai kur man patiktu is 2000 nekrito Pati gundaus gruodzio menesi pasirinkt koki viesbutuka Hadaboje , be vejo, grazus rifas, tai mastau apie kuri nors to rajono viesbuti.
O siap man labai patrauklus Madinat Makadis, tai ten ziurejau visai neblogos Sarajos kainos. O animacija Sarajos pati geriausia is visu Madinat Makadi viesbuciu.
O siap man labai patrauklus Madinat Makadis, tai ten ziurejau visai neblogos Sarajos kainos. O animacija Sarajos pati geriausia is visu Madinat Makadi viesbuciu.
QUOTE(Ciklomena @ 2013 05 22, 11:46)
Ziurint kaip koks viesbutis, ir kokiu laiku vaziuoti. Jei ziuret kad norisi truputis silumos ziemos metu yra neblogu kainu. Jei lygint su pavasarinem kainom, tai sakyciau didokos. BEt kokiu atveju daugelis kainu mazesnes nei buvusios paskutines minutes sia ziema. Ziema stebejau spec. pasiulymus, paskutine min, tai tie viesbuciai kur man patiktu is 2000 nekrito Pati gundaus gruodzio menesi pasirinkt koki viesbutuka Hadaboje , be vejo, grazus rifas, tai mastau apie kuri nors to rajono viesbuti.
o kaip ten gruodi orai?
QUOTE(jolituxs @ 2013 05 22, 09:30)
kaip jums siemet skelbiamos novaturo išankstinių pardavimų kainos?
Jei pirkčiau tam pačiam laikotarpiui kaip pernai buvom ir į tą patį viešbutį, tai mūsų šeimai būtų 1000 lt. brangiau kelionė , tiesa važiavom per Tez Tour
QUOTE(jolituxs @ 2013 05 22, 13:16)
o kaip ten gruodi orai?
Bendradarbe buvo nuo gruodzio 8, tai sake tik viena diena vejuota pasitaike.
DEl viesbuciu kainu cia nelygu kam kas tinka, ir kieno kokie poreikiai. Ne visus viesbuciu tinklus turi abu operatoriai. Iberotel, JAZ tinklas yra tik Novature, o Albatrosai yra abejose. Cia jau kiekvieno pasirinkimas. Mes renkamies viesbuti butinai be kalneliu ir aukstesnes klases, kad butu kuo maziau vaiku. Kitam prioritetas vaikams teikiamu paslaugu paketas. Taip ir lyginant kainas-kam ko reikia
QUOTE(puppy- @ 2013 05 21, 14:57)
Gal gerai jus sakote dekui uz pamokymus, tikrai turbut sumoket geriau , o plius manau susirasiu draugu labai nemegstu taikytis prie kazko ir t.t. o esubendraujanti tai gal rasiu su kuo pabendraut plius pati dirbus animatoria 3 metus turkijoj tai gal kas mane irgi sikat palinksmint ahhh nerimauju pirma kelione i egipta
Nesijaudinkit viskas bus gerai.
Svarbiausia vietiniams nesakyt, kad pirmas kartas, tada maziau gal apgaudinet tures noro.
Jei esate bendraujanti, tikrai atrasite su kuo pabendraut.
Geros jums keliones ir nesukit sau galvos del bendrakeleiviu
QUOTE(Ciklomena @ 2013 05 22, 14:26)
DEl viesbuciu kainu cia nelygu kam kas tinka, ir kieno kokie poreikiai. Ne visus viesbuciu tinklus turi abu operatoriai. Iberotel, JAZ tinklas yra tik Novature, o Albatrosai yra abejose. Cia jau kiekvieno pasirinkimas. Mes renkamies viesbuti butinai be kalneliu ir aukstesnes klases, kad butu kuo maziau vaiku. Kitam prioritetas vaikams teikiamu paslaugu paketas. Taip ir lyginant kainas-kam ko reikia
Na aš lyginau kainas vieno ir to pačio viešbučio . Įlindau į Tez Tour tai dar ir neduoda rezervuot pvz. lapkričio mėnesiui
QUOTE(ERVInga @ 2013 05 22, 14:11)
Na aš lyginau kainas vieno ir to pačio viešbučio . Įlindau į Tez Tour tai dar ir neduoda rezervuot pvz. lapkričio mėnesiui
dar tik novaturas žiemos sezona paleido išankstinį