QUOTE(jautiena @ 2013 05 06, 14:42)
o Sendrine ziuriu tik atostogos ir atostogos, skraidymai ir lakiojimai, ir norisi taip zmogui vargas tos keliones.
oi... jinai mane dabar muš, kad išdaviau
Bet koks ten vargas, smagu keliauti, fainai naujas vietas aplankyti, saulute pasidžiaugti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 06, 14:57)
o kuom Paleo nuo Atkinso skiriasi? na ok ok, Paleo orientuojasi ne i skaiciavima angl., baltymu ir tt, o i SVEIKA maista, naturalu ir t.t. Bet medziagu atzvilgiu man rodos Paleo ir Atkinsas -visiskai tas pats na labai i Atkinsa nesigilinau, tad galiu klysti....
Atkinso dieta labiau koncentruojasi į angliavandenių atsisakymą. Na, angliavandeniai blogai, labai blogai pagal jį. Leidžiami pieno produktai, tiek liesi, tiek neliesi, apdirbti, perdirbti, cheminiai ir necheminiai. Leidžiami visi saldikliai, aspartamas ir kiti brūdai. Daržovės, vaisiai ribojami, panašiai kaip Dukano dietoje. Aš pamenu, kad ilgą laiką gyvenau tik ant varškės ir vištienos, nes daugiau nelabai kažką būdavo galima valgyti. Ne man, oi ne man, nepatinka man, kad daržovių neleidžia.
QUOTE(pumpica @ 2013 05 06, 14:57)
Del svorio...o kas yra truputi ant Paleo? na pas mane po truputi nebuna, buna arba arba, kitokiu produktu nenoriu ir nevalgau. Bet va svoris kol kas sustojo bando gal prie riebesniu produktu taikytis
Oi, aš čia ne Jums taikiau. Vis užtinku kokių straipsnelių ar blogo įrašų, kur mergina nurodo "pabandžiau tris dienas paleo, ketvirtą dieną užsimaniau torto, tai nusprendžiau valgyti tortą. Nesąmonė tas paleo, niekas man nenukrito, o ir negalima kiek visko. Aišku, tiesa, per tas tris dienas aš valgiau ir desertą, ir porą kartų traškučių ir dar kolos gėriau, nu bet iš esmės tai paleo maistą tik valgiau, tai turėjo nukristi svoris". /facepalm
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 05 06, 15:03)
Bet man labai nepatinka vienos mitybos aukstinimas, kitu menkinimas..Kad ir sitoje temoje labai daznas smerkimas besimaitinanciu kitaip. Tarkim praeitoje temoje skaiciau, kad apziurinejama zmoniu prekes prie kasu -ir omg, kazkas surelius perka, miau varskytes vaikam, na kaip taip galima ir t.t. nu man tai cia taip be rysio skamba, atleiskit...juk ir pacios ne nuo gimimo su Paleo draugaujat..
Nereikia įsižeisti, kad Dukano dietą sukritikavom. Niekas nieko neaukština. Čia paleo tema, tai mes gal ir nusistebim, kad kaip čia kas kitaip maitinasi, bet juk neinam į kitas temas ir vegetaram nepuolam aiškinti, kad jie idiotai, sau susigadins gyvenimą. Na, jiems patinka taip, mums patinka kitaip. Tam ir yra atskiros mitybos temos, kad kiekvienas jam įdomia tema galėtų pasireikšti.