QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 04, 21:34)
Na, nieko nesveriau, bet proporcijos ir eiga tokia.
Su sakute sutryniau banana, pridejau apie 250-300 kokosu grietineles ir pora saukstu kokosu sviesto, supyliau ismirkinta ir pakaitina siek tiek zelatina. (Gal kokie 2 saukstai sausos buvo, o isbrinkintos apie 60-80 ml. Viska su mikseriu isplakiau ir pastuniau i sona.
Tada i blenderi idejau apie 100 g. kokosu grietineles, sauksteli kakavos ir likusia dali zelatinos (taip pat apie 60-80 g brinkintos.) Sia skystoka mase susipyliau i kita inda ir padejau salia.
Tada i pagrindini sluoksni suberiau saldytu melyniu stikline ir ismaisiau. Maisant pradeda stingti. Tada sia stingstancia mase sudedu i stiklini inda, viska islyginu, nes kol sudedu visai sustingsta, tada uzpyliau kakavini sluoksni. Uzdejau ant indo dangteli ir apie pora valandu palaikiau saldytuve. Tada isemiau ir isverciau si pyraga i didesne lekste. O toliau matote nuotraukose. Ziauriai skanu. Kokiam veganui butu nesaldu, bet paleo fanams pats gazas