Pietūs ir maistas po trefkės: 2,5 kotleto (faršas ir burokai) ir špinatųpomidoro-agurkų-avokado salotos... nom nom paleo.
bais skanūs tie kotletai.. kaip saldainius valgau ir alpėju... trenkta...
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 04, 15:06)
bais skanūs tie kotletai.. kaip saldainius valgau ir alpėju... trenkta...
kaip darai? burokai viduj?
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 05 04, 14:32)
kaip darai? burokai viduj?
paprastai.. pakepinau tarkuotą buroką, su svogūnu, suverčiau į faršą, kiaušinį įmušiau, prieskonių mėgiamų ir kepiau orkaitėj, kol kepė maniškiui vištų sparnai ir buroko čipsai iš likusio buroko.
bet kokias daržoves taip dėt galima..pakepinau tik, nes galvojau nespės iškept orkaitėj.. bet kt sykį nekepinsiu. tik svogūną pakepinsiu. niam
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2013 05 04, 15:09)
labas vakarėlis
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 04, 11:54)
pavasarinis sviestas geresnis, vertingesnis,dėl karotino, tačiau kaime nerasit žmogaus, kuris savo karvutei neduotų grūdų, tam kad pieno daugiau gautų.
Pasiskaičiau W Price ir pirkau karvutę, kad gaučiau to kokybiško sviesto. Mano karvutė miltų nėra gavusi ir kai norėdama tai patikrinti, jų pasiūliau- net neėdė. Šiandie pirmą dieną išvedžiau ant žolės, bet pakol kas veršiukas išžinda visą pieną, ir dar keletą savaičių teks tai kęsti. Po to bus daugiau žolės, karvė gamins daugiau pieno, o veršiukas irgi jau eda žolę, galės pieno pamažint jam.
Pasimelžiau ožkytę, gavau puslitriuką, nes ir ji ožkiuką augina.
oho,visai nemenkas ūkis
bandau kepti riešutų duoną,ragausiu vakarienei
sužinojau po poros metų,kad mano sulčiaspaudė turi ir malimo funkciją niekad neprisireikė anksčiau,tai sutaupiau ant kavamalės,susimaliau migdolus,pasidariau miltų.
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 04, 15:31)
Super atrasti kažką, ko nereik pirkti O dar smagu, kai kokioj knygoj randi banknotą kokį
Riešutų duona čia ta, kurią kažkas užrodė, alia beatos?
trečia diena be riešutų, sėklų, kokoso.. taip trūksta į salotas... lomkės
Įkišiu savo trigrašį Jautiena, kaip bananinius blynelius kepat?
QUOTE(cushy @ 2013 05 04, 17:19)
Įkišiu savo trigrašį Jautiena, kaip bananinius blynelius kepat?
Sakė, kad bananai ir kiaušiniai
priedai: migdolų miltai, kokoso miltai, kokoso drožlės, riešutų sviestai... su kokoso drožlėm esu kepus... va je ta u
Pas šią moteraitę visokių yra variantų Paleo Spirit (beje ji aprašinėjo savo sveikatą, ir minėjo visokius tirpimus, įtarė sklerozę... paleo jai ir buvo atradimas į sveikatą)
Ta Nomedos duona buvo mano ydeta, bet ji nera Paleo. Plius riesutus kepti tiek laiko aukstoj temperaturoj.. Negerai musu sveikatai, kas lieka is ju ir kokie procesai ten vyksta Tai minejau ydedama Paleo duonos receptukai dazniausiai is kiausiniu, migdolu miltu, kokosu miltu ir priklausomai ar saldi, ar ne - bananai pernoke, prieskoniai ir t.t. Bet as net tokios duonos nevalgyciau daznai ir ypatingai su mesa. Tai delikatesas tarkim kartui y savaite pasilepint su avokadu ar riesutu sviestuku, ar kokosu, ar ghee
Pasisveriau darbe, -300 gramu Trys pakeliai sviesto nuo manes nukrito
Kai prisiziurejau receptuku youtubej ir pas PaleoMom.. Supratau, kaip greit pradeciau piktnaudziaut sia dieta - blynukai, pyragiukai, keksiukai, tortai ir t.t. Taip is Paleo galima pereit y angliavandeniu rijima kasdien. Sakyciau tai retiems atvejams, kai jau negali kentet, kai kazka suryt norisi As koncentruociaus labiau y kiausinius, mesyte, zuvyte, darzoves Cia rasau tikrai ne is blogos valios, bet visur tiek pagundu tyko Net Dukano dieta seniai esu isbandzius vien del varskes pyrago Nes panos rase, kad gali est, kiek nori ir vistiek svoris krenta
Suvalgiau 2 kiausinius su 4 riekelem sonines apie 12 val., isgeriau kokoso pieno stikline apie 3, laukiu vakarienes, bus apie 7 val. Net nealkana dar Tikrai valgau zymiai maziau
Beje, pirmadieny gimtadienis drauges, bus tortukas mano pagamintas Nes kad ir kaip megciau jos tiramisu, cukraus per daug ten
Pasisveriau darbe, -300 gramu Trys pakeliai sviesto nuo manes nukrito
Kai prisiziurejau receptuku youtubej ir pas PaleoMom.. Supratau, kaip greit pradeciau piktnaudziaut sia dieta - blynukai, pyragiukai, keksiukai, tortai ir t.t. Taip is Paleo galima pereit y angliavandeniu rijima kasdien. Sakyciau tai retiems atvejams, kai jau negali kentet, kai kazka suryt norisi As koncentruociaus labiau y kiausinius, mesyte, zuvyte, darzoves Cia rasau tikrai ne is blogos valios, bet visur tiek pagundu tyko Net Dukano dieta seniai esu isbandzius vien del varskes pyrago Nes panos rase, kad gali est, kiek nori ir vistiek svoris krenta
Suvalgiau 2 kiausinius su 4 riekelem sonines apie 12 val., isgeriau kokoso pieno stikline apie 3, laukiu vakarienes, bus apie 7 val. Net nealkana dar Tikrai valgau zymiai maziau
Beje, pirmadieny gimtadienis drauges, bus tortukas mano pagamintas Nes kad ir kaip megciau jos tiramisu, cukraus per daug ten
Egliukasz, tikrai taip. Tiesą pasakei. Pilna Pintereste ar Paleo bloguose kur vien skanėstai: pusryčių maistas- muffinai, pyragai, duonos su vaisiais ir panašiai. Duonų ir pati esu kepus, kepu (kol kas nea ) ir jos geruma yra.. Bet ir desertui, ar pusryčiams kartais, nes ir tie kiaušiniai nusibos kada, kodėl ir nepakeitus jų riekele duonos/kekso/keksiuko su vaisium kokiu... tik ta esmė, kad manęs neužkištų... aš turiu valgyti TŪRINGĄ maistą, kad mane prikimštų, ir turėtų pilvas ką veikti.. todėl man net nelabai veikia kava su daug sviesto ar kokoso aliejum, nes aš vis tiek po valandos valgyt noriu- pilvas maršus groja.. o ką bekalbėt apie išbuvimą iki pietų... emocinis smegenų rūkas užsideda
Paleo blogų yra daug, ir juos labai naudinga pavartyti. Paleo Mom blogas turiningas informacija nuo A iki Z, jos receptai man asmeniškai nepatinka.. negražios nuotraukos, visokių pribumbasiškų ingredientų ir krūvom kiaušinių į viską.. ai aš tada tuos 12 kiaušinių valgysiu šešias dienas pusryčiams, nei kad į batoną sukraut
Duonoj tada žiūrėjau du kartus ir neužmačiau kokių grūdų ot vėpla kita gerulė duona yra LIFE CHANGING BREAD (New Roots bloge), pasakiška ji.. bet va su avižom.. su grikiais reiks pakept kada avižų grūdais dar sunaudot reik..
Kokį tortuką kepsi?
Neatsimenu kada normalaus torto gabaliuką kaip pridera esu valgius... 8 metai kokie ne... net kiek pati esu kepus Napoleono, medučio namie, vežimuisi, ir kukliam ratuke sėdint nevalgyt... košmaras... pačio daryto nevalgyt...
Paleo blogų yra daug, ir juos labai naudinga pavartyti. Paleo Mom blogas turiningas informacija nuo A iki Z, jos receptai man asmeniškai nepatinka.. negražios nuotraukos, visokių pribumbasiškų ingredientų ir krūvom kiaušinių į viską.. ai aš tada tuos 12 kiaušinių valgysiu šešias dienas pusryčiams, nei kad į batoną sukraut
Duonoj tada žiūrėjau du kartus ir neužmačiau kokių grūdų ot vėpla kita gerulė duona yra LIFE CHANGING BREAD (New Roots bloge), pasakiška ji.. bet va su avižom.. su grikiais reiks pakept kada avižų grūdais dar sunaudot reik..
Kokį tortuką kepsi?
Neatsimenu kada normalaus torto gabaliuką kaip pridera esu valgius... 8 metai kokie ne... net kiek pati esu kepus Napoleono, medučio namie, vežimuisi, ir kukliam ratuke sėdint nevalgyt... košmaras... pačio daryto nevalgyt...
As nieko mandro nedarysiu, grynai, kad pati galeciau paragaut ir nereiktu aiskintis, kad anksciau mesos nevalgiau, tai dabar lasiniai geriau negu tiramisu Pagrinda is kokoso drozliu, migdolu miltu ir kakavos sviesto susaldysiu, o kremas is avokado, kakavos, kokoso pieno ir medaus siek tiek ar saldytu uogu ar banano del saldumo. Ir tiek Arba burokiny pyraga
O as kiek save atsimenu, tai edu tortus kiek telpa ir dar akys nori, nors skrandy verzia Sykart bus kitaip net per pacios gimtadieny
Man lygiai taip pat, as geriau pavalgysiu nemazai ir soti busiu, nei kalorijas svaistysiu, kad muffina ar blynuka suvalgyciau Reikia skrandy sutraukt pirma, o tada gurmane galesiu patapt
O as kiek save atsimenu, tai edu tortus kiek telpa ir dar akys nori, nors skrandy verzia Sykart bus kitaip net per pacios gimtadieny
Man lygiai taip pat, as geriau pavalgysiu nemazai ir soti busiu, nei kalorijas svaistysiu, kad muffina ar blynuka suvalgyciau Reikia skrandy sutraukt pirma, o tada gurmane galesiu patapt
bais mėsiška ir ne tiek daug terlos ir šiaip blogas, kuriame po patiekalu maistinė vertė pateikiama (kam skaičiukų jei reikia) Lazanija
pernai keksiukus, keksus, pyragiūkščius kepdavau, ir puikiai liesėjau - man nereik to, man sportiškai tik reik leaninaus ta prasme ir valgiau dažnai (na tie rėkiami 5-6 kartai valgymo.. ) ir buvo cool... šiemet protas atėjo..o ir išsikepus saiko nebeturiu, pernai bais saikas geras buvo
vakarienei: salotos nuo pietų likusios (avokadas, pomidoras, agurkas) su kotletu, tuno indeliu ir obuoliu anglims rytdienos trefkei (nudaužtų už TOKIAS anglis visi rėkiantys ) ir šiaip kai kada jaučiu, kad reiktų daugiau glikogenui... bet kitą sykį vėl nieko... saldžios buvlės ryt užryt reiks
pernai keksiukus, keksus, pyragiūkščius kepdavau, ir puikiai liesėjau - man nereik to, man sportiškai tik reik leaninaus ta prasme ir valgiau dažnai (na tie rėkiami 5-6 kartai valgymo.. ) ir buvo cool... šiemet protas atėjo..o ir išsikepus saiko nebeturiu, pernai bais saikas geras buvo
vakarienei: salotos nuo pietų likusios (avokadas, pomidoras, agurkas) su kotletu, tuno indeliu ir obuoliu anglims rytdienos trefkei (nudaužtų už TOKIAS anglis visi rėkiantys ) ir šiaip kai kada jaučiu, kad reiktų daugiau glikogenui... bet kitą sykį vėl nieko... saldžios buvlės ryt užryt reiks