QUOTE(varnikė @ 2013 04 28, 20:13)
ne visai taip. Is nerafinuoto galima isimti kvapa ir jis buna toks pat sveikas ir naudingas kaip su kvapu. Taip pat ir rafinuota prikvepina su chemija, jis ne tik kad turi maziau naudingu savybiu, bet dar ir kenksmingas del sintetinio kvapo, tokio tikrai nepatariu naudoti maistui! Reikia skaityti etiketes butinai. Jei parasyta rafinuotas, dezodoruotas, tai sutepkit kojas ar plaukams kaukes darykit, tik jokiu budu nevalgykit
Man iš vis jei yra kvapas, tai OK, jei nėra vadinas rafinuotas. tada tik domies, kokiu būdų rafinuotas. Kainos ir aiškios..kai didelė kaina tai nebūna beskonis kažkoks baltas daiktas vis tiek.. ne toks didelis ir pasirinkimas jų... amerikoj daug tų firmų su kokoso aliejais, ten gal pavojus kaka prisipirkt...
However, there are some quality, non-hydrogenated refined coconut oils available that are refined using a natural, chemical-free cleaning process (usually involving steam and/or diatomaceous earth).
Depending on how the oil is extracted, the flavor can be very intense or very mild. In general, the more heat the oil was exposed to, the more strong the coconut flavor. (In the past, Ive bought some extra-virgin, expeller-pressed coconut oil that tasted toasted for lack of a better word.) So a truly raw, unrefined, virgin coconut oil will have a very mild coconut flavor and scent.
šaltinisšaltinis
Jaunų kokosų tai joooo tikriausiai tik Amerikoje tėra... ko jie ten neturi
kartais geriau jau neturėt, nei iš vis hormonus ir GMO ėst... kas pas juos leidžiama net nežymėt.... jei net kokoso aliejus GMO gali būti matomai...