QUOTE(Rigedora @ 2013 05 04, 10:53)
va cioa prasom placiau...
nueik į HS (homosanitus.) ir paieškos langelyje suvesk
druskos rūgštis ir skaityk skaityk.. Nuo druskos rūgšties ne tik nagų sveikata priklauso, o ir dar laaabai daug kas..
Ir dar man klausimas-koks statusas ir vartojimas pas jus vaisiu???? juk juose irgi cukrus???
ir tai labai bjaurus cukrus, tačiau mus įtikino, kad tai neva labai sveika.
ieškok info ten pat, tuo pat būdu, nes už nuorodas į ten, aš lėksiu iš čia.
Tačiau iš pradžių labai nesinori tuom tikėti
turiu didelį sodą, tačiau ...
Ir Kwasniewskis tą patį rašo- nieko ten nėr vertingo- tik cukrus...
labiausiai aiškiai parodo
http://www.youtube.c...h?v=MLf7s-1kgEk
net jei nesuprasit rusiškai, žiūrėti verta. Imamas produktas ir jo ekvivalentas cukrumi beriamas į stiklinę. Tai vieno
civilizuotai maitinamo vaiko per vieną dieną suvalgomas cukraus kiekis- tik iš įvairių
sveikų dalykų .
Kad tiek cukraus pavirsta energija vaikai sienom eina (hiperaktyvumas), arba tas cukrus eina į riebalus ir vaikai tunka.
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 04, 11:30)
tinkamas, tik reikia ieškot tokio sviesto, kuris iš žolėėdžių karvių pieno būtų gamintas
) žodžiu, vasarą kaimiškas sviestas jam, karvikės juk lauke ganos..
pavasarinis sviestas geresnis, vertingesnis,dėl karotino, tačiau kaime nerasit žmogaus, kuris savo karvutei neduotų grūdų, tam kad pieno daugiau gautų.
Pasiskaičiau W Price ir pirkau karvutę, kad gaučiau to kokybiško sviesto. Mano karvutė miltų nėra gavusi ir kai norėdama tai patikrinti, jų pasiūliau- net neėdė. Šiandie pirmą dieną išvedžiau ant žolės, bet pakol kas veršiukas išžinda visą pieną, ir dar keletą savaičių teks tai kęsti. Po to bus daugiau žolės, karvė gamins daugiau pieno, o veršiukas irgi jau eda žolę, galės pieno pamažint jam.
Pasimelžiau ožkytę, gavau puslitriuką, nes ir ji ožkiuką augina.