Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Elata @ 2013 05 03, 18:23)
Sveika smile.gif mm, ne, čia iš konteksto ištraukėt mano sakinį smile.gif Šnekėjom su "voresta" apie Kwasnewski dietą, kurioje siūlo ne tik riebaliukus, bet ir duoną, bulves. Na, tai pasiteiravau prie ko čia duona, nes juk duona grūdinis produktas, gliutenas ardo skrandį etc., o "voresta" nurodė, jog yra ir begliutenių duonių, į ką aš atsakiau, kad jau geriau graušiu glitimą, nes begliutenės duonos blogiau nei įprastinės (turiu omeny tas begliutenes, kurias parduotuvėse parduoda, o ne tas, kurias pačios išsikepam iš norimų ingredientų). Na, figure of speech. Jaučiuosi kaip tardyme čia aiškindamasi biggrin.gif Bet šiaip joa, buvau atostogų Italijoje, tai valgiau aš jų makaronus su rikota bei makaronus su baklažanais kaip didelė. Nieko labai skanaus, bet kadangi ten jų vietinis patiekalas, tai pasta alla norma įtraukiau į meniu.

prie ko čia tardymas biggrin.gif aš tik domiuosi mirksiukas.gif ir ne tavo pasiteisinimo reikalauju
,greičiau sau pateisinimų ieškau lotuliukas.gif tiesiog sau mintyse dėliojuosi,ką reiks valgyti po to griežtojo pirmo mėnesio,ir kyla begalės klausimų,ir dar neapsisprendžiu ar 100 proc. rinktis paleo,ar su dalinais nukrypimais,t.y.kartais ir bulvę suvalgant,kartais savo keptos duonos riekę įtraukiant i meniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaspadine:): 03 gegužės 2013 - 17:35
Grazaus ir skanaus savaitgalio, varau i kaimuka spinatu sodinti thumbup.gif susirasysim sekmadienio vakare wink.gif
Atsakyti
O tai kaip su tuo svoriu jums? blush2.gif krenta? Visom? As taip pat ant dukano sedziu, nes noriu svori pamazint, bet labai mane tas paleo vilioja, nes dukane negalima darzoviu kasdien, bei riebalo..pasiskaicius jusu tema, nusipirkau kokosu alieju, vartoju kepimui, riebesnes mesytes pavalgiau, ir stop- sustojo svoris, nors su dukanu krito. Tai net nzn kaip cia dabar elgtis...As ir pries dietas nesimaitinau kazkaip labai blogai, saldumynai netraukdavo, dar kazkokios nesamones taip pat, bet budavo aisku duona, grikiai, makaronai kartais..
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 03, 16:00)
...
noriu paklausti ,ypač ,whole 30,bedarančių,ar jūsų netroškina?

as pastebejau, kad mane labiau troskina sportuojant, o mano sportas - dviratis. stai ka tik gryzau, beveik per valanda vaziavimo islakiau 750ml buteli vandens g.gif
Atsakyti
buvau darže, tai vakarienė- gera sauja rūgštynių. Viskas šiandienai.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 03, 18:46)
O tai kaip su tuo svoriu jums? blush2.gif  krenta?

Sveiki, kaip su judejimu pas jus reikalai? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 03, 22:10)
buvau darže, tai vakarienė- gera sauja rūgštynių. Viskas šiandienai.

Skani vakariene 4u.gif Mielai tokios sriubytes uzsrebciau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 03, 15:39)
man tie lūpų kampučiai neduod ramybės.. kaip apsivaflinus atrodau, nes šašiukai užsideda tokie..da rpapudruoji..tai grynai kaip putos kokios eitų... gali vitamino b trūkti?  g.gif  doh.gif

Man skyla, kai vitamino C truksta, ir ziauriai. Jei juokiuos, net iki kraujo doh.gif Raugintu kopustu kasdie po gera gniuzula ir puses apelsino sulciu ryte pries valgy siulyciau, man padedavo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 03, 18:45)
Grazaus ir skanaus savaitgalio, varau i kaimuka spinatu sodinti  thumbup.gif  susirasysim sekmadienio vakare wink.gif

Gero savaitgalio 4u.gif

Beje, netepkit kokoso aliejaus ant veido, jei riebi oda, atviros poros schmoll.gif Spuogu nespesit skaiciuot - patikrinta savo kailiu biggrin.gif Kam kimsdavo veido oda schmoll.gif
Ersketroziu labiausiai tiko man wub.gif

Ech, nebloga kelione siandien buvo, skaniai lasinukus valgem, nes nieko daugiau neydejau biggrin.gif Pasidarem foto ir vel verkt noris..Kojos kaip sakaliai, o pilvas, kaip statine verysad.gif Siaubas kazkoks verysad.gif Veidas ispurtes, turbut moterys po gimdymo geriau atrodo negu as verysad.gif
Siandien wc nebuvau blush2.gif Gal kas patarimu duot, kaip cia nykstukus pasikviest? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Egliukas, špinatai... burokėliai.. džiov slyvos abrikosai.. bais gerai... man daug apelsinų suvalgius ir nykštukų namų ieškau akimis biggrin.gif

po darbo grįžau.. kas kad dešimta valanda.. nutarus buvau nevalgyt.. bet kaip nedamušti pietinių salotų -agurkas, pomidoras, špinatlapiai, avokaaado- nu negaliu... jeez kaip skanu...

labanaktis ir turiningo savaitgalio.
Atsakyti
man nykstuku kviest netenka, bet turiu uzsipirkus phyllium husk (aka Lepicol) ir kada prisimenu vis sauksta kita ilenkiu: reikalai palengveja, pashvareja, o labiausiai tai pasparteja - pritupi lyg ir dideliam reikalui, bet kol sisioji - ziu jau ir pa*ikai biggrin.gif na sorry, kas valgot, uz toki jumora, bet taip ir yra.

labanakt, man irgi jau laikas, rytoj reik kazkaip anksciau atsikelt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 04 gegužės 2013 - 00:33
Eglikasz, man 9 paleo diena nykstuku reikalai susitvarke. Iki tol arba nieko, arba pastangu daug ideti reikedavo ax.gif Uztai ta 9 diena ir prisimenu, kaip kokia svente biggrin.gif Po to jokiu problemu nebebuvo.

Svoris tai nepasakyciau, kad labai kristu (kaip kai kuriose 'stebuklingose' dietose). Bet uztai apimtys daileja thumbup.gif Turbut lasinys tirpsta. Tiesa, MB labiau svoris pakrito. Jam reikejo apie 10 kg numesti, tai per beveik 2 men. kokiu 4-5 kg atsikrate. Na bet svorio kritimas cia 'pasalinis poveikis', svarbiausia, kad sveikiau valgom. Nors va per tuos 2 men. ir tokiu nevisai teigiamu dalyku islindo. MB su oda problemu turejo, tai jos paumejo, teko hormonini tepaliuka naudoti. Man dvi karpos uzaugo. Is pradziu net nesupratau, kas ten yra, nes niekada nebuvau turejus. Dabar ziuriu, kad nagai isilgai dryzuoti darosi. Atsimenu, kad buvo kalba cia apie tai, bet tik akimis perbegau, nes neaktualu buvo. Eisiu ieskoti, nuo ko cia taip darosi.

Labiausiai patinka, kad dingo noras uzkandziauti thumbup.gif Ir alkis kitoks pasidare. Ipratau tam tikru laiku valgyti, tai apie ta laika kaip ir norisi valgyti, bet jei neiseina pavalgyti, tai pilvas negroja, silpna nesidaro ir nesinori niekam ikasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 03, 22:56)
Sveiki, kaip su judejimu pas jus reikalai? 4u.gif

su judejimu dabar pas mane kol kas prastai. Na visas judejimas -su dvimetinuku pasitupciojimas lauke aplink namus biggrin.gif Zinau kad galima prisverts namie sportuot, vis zadu, bet vis atidedu, nes nu -jeigu reikia kazka prievarta daryti -tai jau ne man ...Gerais laikais daug metu lankiau sporto kluba -va ten tai kita kalba smile.gif O siuo metu esu prirista prie vaiku smile.gif
Suprantu, kad Paleo nera dietos mityba (isvis kodel sita tema prie dietu g.gif gal prie kokio sveiko gyvenimo budo labiau tiktu g.gif ), bet labai noriu to svorio pamest, tad galvoju kaip cia man padaryt, gal maitintis beveik Paleo, tik riebalo nepadaugint per daug g.gif Prie angliavandeniu (duonu, bulku, cukraus ir t.t.) nezadu grizt jau visai, kai pradejau dukanintis ir pajauciau kitokia savijauta, pamirsau visus pilvo putimus, sunkuma pavalgius -daugiau nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 03, 23:32)
labanakt, man irgi jau laikas, rytoj reik kazkaip anksciau atsikelt  doh.gif

QUOTE(gummy bear @ 2013 05 04, 06:50)
Eglikasz, man 9 paleo diena nykstuku reikalai susitvarke. Iki tol arba nieko, arba

Va ava ties 7-9 dienomis man ir buvo baisuma su nykštukais, rijau mezym fortes visokias, nes neturėjau ką daugiau bedaryt, ant pilvo gulėt prispaudus ir dantis sukandus, nes mislijau akmenyyysssss man jau ar kas... toks skausmas buvo... o tik porą dienų į wc nenuėjau... negalėjau patikėt , kad nuo w30 biggrin.gif

paskui .. kaip gerai buvo biggrin.gif
dabar kartais daržovių sumažink, ir na tikrai reaguoja nesmagiai organizmas, ir įpratus su kiekvienu valgymu daržoves valgyt (jei jau norėsiu saldaus, tai įsimesiu razinką į salotas), ir nebemoku kitaip, tuo labiau nebenoriu...
Dar ir kokoso drožles pavartojus wc gerai būna, nes kokosas ląstelingas... ir dar skanus beprotiškai. addicted.

Jautiena, aka Lepicol tas daikčiukas ir man gerai tada buvo, puskilogramį turiu jo, kai prispiria, panaudoju... šluota biggrin.gif

Pumpica, tu nebijok to riebalo, su tokia baime nepadauginsi.. bet jei misi vien paleo, be anglių, be riebalų... kurią dieną atsikelsi nieko nenorėdama, be jėgų, pikta ant pasaulio, o svoris dar žiū pradės didėt.. tau energijos reikia ir patūpčioti lauke, o energiją organizmą ir nori priversti, kad griebtų iš riebalų... nebijok avokadų, pakept ant ghee, ar patroškinus užsidėt tiesiog sviesto, ar vieno jo atsikąsti (desertinis sviestas geriau už ledus netgi biggrin.gif).
be to, tu po dietos, kurioje riebalai tabu, tai tau jau užsifiksavę, kad negerai... Organizmui priprast laiko reikia, persiorientuoti.. ne visi iškart gali nebevalgyti po 6-8 valandas ir bėgti krosus...

Laikykis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 04 gegužės 2013 - 09:00
Klausykit, daug buvo kalbeta apie kepima ant riebalu ir pan, bet man gal neuzsifiksavo -o kas blogai su elementariu paprastu sviestu? g.gif ant jo irgi negalima kepti ir jo siaip vartoti? Kuom ypatingas tas GHI sviestas? g.gif
Atsakyti