QUOTE(Elata @ 2013 05 03, 18:23)
Sveika mm, ne, čia iš konteksto ištraukėt mano sakinį Šnekėjom su "voresta" apie Kwasnewski dietą, kurioje siūlo ne tik riebaliukus, bet ir duoną, bulves. Na, tai pasiteiravau prie ko čia duona, nes juk duona grūdinis produktas, gliutenas ardo skrandį etc., o "voresta" nurodė, jog yra ir begliutenių duonių, į ką aš atsakiau, kad jau geriau graušiu glitimą, nes begliutenės duonos blogiau nei įprastinės (turiu omeny tas begliutenes, kurias parduotuvėse parduoda, o ne tas, kurias pačios išsikepam iš norimų ingredientų). Na, figure of speech. Jaučiuosi kaip tardyme čia aiškindamasi Bet šiaip joa, buvau atostogų Italijoje, tai valgiau aš jų makaronus su rikota bei makaronus su baklažanais kaip didelė. Nieko labai skanaus, bet kadangi ten jų vietinis patiekalas, tai pasta alla norma įtraukiau į meniu.
prie ko čia tardymas aš tik domiuosi ir ne tavo pasiteisinimo reikalauju
,greičiau sau pateisinimų ieškau tiesiog sau mintyse dėliojuosi,ką reiks valgyti po to griežtojo pirmo mėnesio,ir kyla begalės klausimų,ir dar neapsisprendžiu ar 100 proc. rinktis paleo,ar su dalinais nukrypimais,t.y.kartais ir bulvę suvalgant,kartais savo keptos duonos riekę įtraukiant i meniu.