Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 02, 14:34)
aš tai seilėjuos vien nuo mėsos įvairovės, kurią voresta valgo

na taip, pažiūrėčiau, kaip pasiseilėtum, kai tektų kokį šerną, nušautą rujos metu , troškint lotuliukas.gif užsiėmus nosį bėgtum. Vytintas nors nesmirdi. Bet ne visa mėsa tinka vytinimui. Tik gražus raumuo. O visokius kitus gabaliukus reik patroškinti.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 02, 12:45)
na taip, pažiūrėčiau, kaip pasiseilėtum, kai tektų kokį šerną, nušautą rujos metu , troškint  lotuliukas.gif užsiėmus nosį bėgtum. Vytintas nors nesmirdi. Bet ne visa mėsa tinka vytinimui. Tik gražus raumuo. O visokius kitus gabaliukus reik patroškinti.

o jezzz.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
LAba diena, skaičiau skaičiau ir jau pamečiau..tai ant ko gi jus kepate? apkepate tarkim daržoves, apkepate mėsytę?

Ką naudojate? Aliejų- tai kokį? Ar geriau taukai ar GHI sviestas (o kur jį perkate)?

As šeip perku aliejus tik nerafinuotus, šalto spaudimo (saulėgrąžų, rapsų..) alyvuogių bet šį tik žalią užpilams.. Taip ir nežinau ant ko kept.. ax.gif

Turiu i rkokoso sviesto, bet ji sman odai labaiu naudojamas, šeip paragaut..nes labai brangiai gaunas.. g.gif
Ir tas saldumas, tarkim blynams (jo jau žn kad tai blogis..) tai tinka, nes prieskonio prideda gardaus,k bet kaip su mėsa?
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 05 02, 13:01)
LAba diena,  skaičiau skaičiau ir jau pamečiau..tai ant ko gi jus kepate? apkepate tarkim daržoves, apkepate mėsytę?

Ką naudojate? Aliejų- tai kokį? Ar geriau taukai ar GHI sviestas (o kur jį perkate)?

As šeip perku aliejus tik nerafinuotus, šalto spaudimo (saulėgrąžų, rapsų..) alyvuogių bet šį tik žalią užpilams.. Taip ir nežinau ant ko kept.. ax.gif

Turiu i rkokoso sviesto, bet ji sman odai labaiu naudojamas, šeip paragaut..nes labai brangiai gaunas.. g.gif
Ir tas saldumas, tarkim blynams (jo jau žn kad tai blogis..) tai tinka, nes prieskonio prideda gardaus,k bet kaip su mėsa?

Akutee,
rapsų, saulėgrąžų aliejai nėra geri dėl juose esančių gausių omega 6 rūgščių..

Kepimas pigiausiai bus ant kiaulės, jaučio taukų, valyto sviesto ghee, kokoso aliejus tinkamas ir.

Mano kepimai baigias tuo, kad pradžio dedu riebalo, o paskui išsausėjus keptuvei, pripilu vandens ir troškinu....

kieno saldumą blynams kalbat? apie kokius blynus iš vis kalba eina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 02 gegužės 2013 - 14:26
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 02, 15:21)
Akutee,
rapsų, saulėgrąžų aliejai nėra geri dėl juose esančių gausių omega 6 rūgščių..

Kepimas pigiausiai bus ant kiaulės, jaučio taukų, valyto sviesto ghee, kokoso aliejus tinkamas ir. 

Mano kepimai baigias tuo, kad pradžio dedu riebalo, o paskui išsausėjus keptuvei, pripilu vandens ir troškinu....

kieno saldumą blynams kalbat? apie kokius blynus iš vis kalba eina?

supratau, o TAUKŲ yra paprastoj pardej ar cia jau ukininku ieskoti? g.gif

As ir daznai troskinu, bet buna uzsimanau kokiu traskiu vistienos gabaliuku... blush2.gif

apie salduma ar salstelejima kalbu, kad man kepant ant kokoso sviesto, pasirode kad jis priduoda saldumo patiekalui (ne itin saldu skoni, na bet jautes kazkoks).. ar cia man vienai taip? biggrin.gif

Ar turite koki puslapi favorita, is ku rsemiates receptuku sveiku?
Aas dabar narsau vorastinkle, jusu duota nuoroda, bet ten ne itin daug receptu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 05 02, 13:47)

As ir daznai troskinu, bet buna uzsimanau kokiu traskiu vistienos gabaliuku...  blush2.gif

apie salduma ar salstelejima kalbu, kad man kepant ant kokoso sviesto, pasirode kad jis priduoda saldumo patiekalui (ne itin saldu skoni, na bet jautes kazkoks).. ar cia man vienai taip? biggrin.gif

Aas dabar narsau vorastinkle, jusu duota nuoroda, bet ten ne itin daug receptu..  4u.gif

Akutee, ak taip kokosas saldus yra. Juo puikiai galima pakeisti desertus...o kokoso šokoladas (iš Vorastinkle) dieviškas smile.gif))

Puslapių yra daug. Ar skaitot anglų kalba? Net ir gūglėj suvedus Paleo recipes...išmes melejonus 4u.gif

Taukus manau ir parduotuvėj galima rasti, arba ir pas ūkininkus, arba patiems lydytis įsigijus šviežių lašiakų.. (aš sulydžiau gabalą lašinių, kurie voliojs šaldytuve ilgaaiiii)...

o iš esmės.. mėsiški patiekalai, juk ruošiate... tik šalia nebereik visokių alia bulvyčių, košyčių, makaronyčių .. daug daržovių ir viskas... net tie POSH receptai nereikalingi.. protui sujaukti tik smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 02 gegužės 2013 - 14:53
QUOTE(Akutee @ 2013 05 02, 15:47)

As ir daznai troskinu, bet buna uzsimanau kokiu traskiu vistienos gabaliuku...  blush2.gif

Aas dabar narsau vorastinkle, jusu duota nuoroda, bet ten ne itin daug receptu..  4u.gif

http://keistaipaprasta.blogspot.com/ labai prašom, rasit nemažai gerų receptų. Ir šiaip, ne receptuose esmė, o maiste. Mėsa, žuvis bei daržovės. Tokiems dalykas nereikia jokių receptų.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 02, 14:26)

thumbup.gif

sakau išmislas visa kitka... aišku noris kartais, bet geriau tingėti tam reikale biggrin.gif ir valgyt real food.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 02, 08:09)
* aspirinas, ibuprofenas

Patarkit kuo pakeisti ibuprofena? As pries injekcija isgeriu 600mg ibuprofeno, nes kitaip saltkretis ir skausmai butu visa nakti doh.gif Kazkada bandziau doze perpus sumazinti, labai pasigailejau. Gal kiti vaistai butu mazesne blogybe, gal kas padetu? Prasau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 02, 10:51)
man saliero kotas žalias tai viaukt.. o kai paragavau pas Elatą kada, tai plem kaip skanu buvo biggrin.gif reik mėgint salierą tada dėt salotosna... nors namie dabar tik burokai, kopūsto kampas, moliūgėlis ir saldžios bulvės kelios. nekažką...

As viena galiu grauzti, man baisiai skanu blush2.gif

Siandien pietum kaip dejau biggrin.gif trumpai cirskintas kiaules smotas taukuose, rauginti kopustukai ir labai norejau paragauti kas per daiktas yra saldi bulve, tai padariau piure su ghee ir kepintai cesnakais. Bet man per saldu ax.gif Diedas kirto net ausys linko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 01, 22:54)
LumiLumi, imkit maziausiai 1000W. Riesutu malimui, sviestu darymui tikrai reikia galingo. Mano 2200W ir tai perkaista dar, gerai, kad uzsiveda is naujo po 3 min.  doh.gif

Va dar i sita ziurejau http://pigu.lt/buiti...1006?id=3973919
brangiau neipirksiu, pajamos labai ribotos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 05 02, 14:47)

Man mociute prilydo blush2.gif , bet maciau Akropolio maximoj, skyrelyje "linkejimai is kaimo", cia Kaune, bet gal ir Vilniuje butu.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 02, 16:49)
Va dar i sita ziurejau http://pigu.lt/buiti...1006?id=3973919
brangiau neipirksiu, pajamos labai ribotos  blush2.gif

Man irgi ydomu del ibuprofeno. Kazi ar sukelia jis kokius nors negerumus autoimuninei, net jeigu zmogus sveikas g.gif Mano puse jaunystes prabego su noshpa, ketanovu, ibuprofenu - rydavau kaip saldainius vos kas doh.gif Kur protas mano buvo anksciau verysad.gif
Sitas jau geriau atrodo 4u.gif As tai laukciau gimtadienio, visiems susimest ir prisidet paciai, ir nusipirkt, kury norisi galima smile.gif
Silver79, o tiek trumpai uztenka kepeneles pagarint?? blink.gif Jos be kraujuko jau buvo? g.gif Nes as tai vistienos krutinele ir tai 20 min. garindavau lotuliukas.gif
Beje, Akutee, as kepiau vistiena ir kiaulienos maltinukus su kokosu aliejum. Saldumo nepriduoda, bet kvapas toks saldus lieka, su padaziuku sakyciau visai pikantiskas skonis gaunas, bet ne blynu saldumo tikrai 4u.gif biggrin.gif
Man reiktu serna nusaut - baigtus Paleo ta pacia diena doh.gif lotuliukas.gif
Ir beje, tas derinys kiausiniai+kopustai - nu negali atsivalgyt doh.gif As galvojau KAIP galima raugintus kopustus pakept ir su kiausais valgyt blink.gif O dabar jau pati kertu taip antra diena is eiles, ziauriai skanu bigsmile.gif
MB apsiprekino kelionei cool.gif Sumustiniai, razinu riestes, kroisantai 3 rolleyes.gif Imsiu rukytu lasinuku y dezute ir agurko smota. Kiek neuzteks, tiek pabadausiu, nenumirsiu ax.gif Kepta mesa bijau detis, silta jau, masinoj per 12 val. tikrai pagest gali unsure.gif
Atsakyti
Idomi ideja vasarai, aisku su saiku ax.gif
http://theblondecanc...-infused-water/
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 02, 14:34)
Aš ne į temą, bet ar tai normalu, kai didžiuojamasi vos ne http://www.buzzfeed....-vegan-too-long  kad tokį maistą valgo ir oba kiek žino... ir vienintelė bėda visoje produktų sudėtyje yra želatina...  doh.gif  doh.gif

3. Mushrooms make you nervous because you think they "have the texture of meat." doh.gif doh.gif doh.gif Kazi kuo veganai savo sunis seria? g.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 02, 17:32)
Idomi ideja vasarai, aisku su saiku  ax.gif
http://theblondecanc...-infused-water/

Atrodo skaniai bigsmile.gif Gerciau su laimu ir meta kokia, manau toky galima ir dazniau pasidaryt atsigaivint nei su vaisiais g.gif
Atsakyti