QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 28, 18:04)
Sveikos merginos, valio nauji namuciai
As po savatgalio, atsigavau Druskininkuose, pirtele, dziakuzis, baseinas, ech... Parlekem i kaimuka, vel reketas, kiausiniu kaimisku, kiaules tauku pora stiklainiu, grazus gyvenimas
Gryzom i Kauna, baisiai noriu mesos, kepsiu kepeneliu blynus ir darysiu sviezias salotas. Numeciau dar 2 kilogramus. Mano diedas jau numete 10. Zodziu patenkinti abu.
Sutariau del avienos, tai jei ukininkas nepakiaulins tai rudeni gausim ciela avi
Anyta pakraupus musu valgymo iprociais, ten anticholesteroline paranoja, vargeli, viska kuo liesiau, o vis pilnyn eina ir sveikatos neturi. Musu mityba jai didziausia nesamone. Sakiau tycia pasidarysiu cholesterolio tyrima, pakisiu lapa po nosim, lai ziuri
Aš jau seniai atsižegnojau nuo visų liesų maisto produktų. Aišku, kai turi būt natūraliai liesa mėsa, pvz vištos krūtinėlė, kalakutiena, veršiena, tai jau nepridėsi to riebalo, bet nebijau paniškai ir kiaulienos ir jautienos, svarbu mėsa
Žiūriu kuo toliau, tuo man mažiau ir saldaus reikia, svogūnas nors tik su druska man šiandien kaip saldainis saldus buvo
Ir tos daržovės, ir kepsniai, nu nerealiai skanu
Ir pastebėjau, kad daug mažiau jaučiuos alkana, nu aišku ir tų kcal būna normaliai, ir neliesai valgau, bet kūno linijos gražėja, o savijauta gerėja
Tik va, pieno produktų neatsisakau nors tu ką, nes ir sūrelis, ir jogurtas (TIK natūralus) ir pasukos, ir kefyras man yra skanu ir žinau milijoną būdų juos vartoti
Bet vistik galiu pasigirti, kad sūrelį neglaistytą pertrinu su kefyru, nes man jau pernelyg saldu, jogurtą darau pati namuose, perku naminį pieną nekaitintą, šiandien išvis pirkau ožkos pieną turguj, tai daug skanesnis nei karvės, darysiu jogurtą
O dėl grūdų - tai man labiausiai kaip jau sakiau imponavo knyga "150 sveikiausių produktų žemėje" ir ten parašyta, kad grūdai savaime nėra blogai, nes jie yra riba tarp nenumaldomai gausėjančios žmonijos ir bado, daugiau nei pusė pasaulio gyventojų mirtų, jei nebūtų auginami grūdai. O mes, kurie galime sau leisti įsigyti sveikos mėsos, žole augintų galvijų pieno produktų, laisvai augusių paukščių ir žuvų, taip ir turėtume daryti. Jei sumažėtų grūdinių produktų paklausa, sumažėtų ir pasiūla, bet kol kas jaunos mamos kiša mažyliam košes su "ekologiškais" jogurtais su cukrum, avižiniais dribsniais ir parduotuviniu pienu, ir paskui aiškina, kad vaikas hiperaktyvus, ir kad nevalgo nieko, išskyrus čipsus. Visos draugės, apsilankiusios pas mane pastaruoju metu, patvirtino, kad valgau skaniai ir gurmaniškai, ir man to užtenka, ir jos manęs nei su savo makaronais, nei su picom nebetraukia. Anądien suvalgiau ledų - tai net neskanu buvo, valgiau ledą, o svajojau apie obuolių salotas su riešutais