Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 02, 11:33)
Pilnatis kaip veikia visus, pilnas forumas biggrin.gif ar radiacija kokia a? smile.gif

Egliukas, o taip, teisybė. Scissoras dabar buvo video sou kažkokiam.. iš tikro ar bloga kokybę ten buvo, ar kas, bet taip baisiai atrodė žmogus ..raudonas visas toks... ir brr nemaloniai...

tai kad jau delčia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(locust @ 2013 05 02, 11:01)
liūdnoka jūsų patirtis.
Bet jie patys ir jų artimieji irgi čia gyvena ir tą patį perka  g.gif

O šiaip tai prabanga tokia mityba  biggrin.gif Jei mėsą ir kt. pirkt tik iš ūkininkų  doh.gif Aišku, kai nebeperki miltų, cukraus ir kito š., tai gaunasi "tas ant to".

na,aš neturiu galimybių pirkti mėsą iš ūkininkų,perku turguje,tik kiaušiniai tikrai kaimiški iš pažystamos,gyvenančios kaime,bet iš kitos pusės pagalvojus,juk nei batonai,nei pyragai,nei tortai ant medžių irgi neauga,kruopų ekologiškumas irgi man abejotinas,o jų atsisakius,tai jau vis sveikiau gyvenasi,net ir tą neekologišką mėsą valgant, ir nėra brangiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(locust @ 2013 05 02, 09:35)
tai kad jau delčia  ax.gif

tarkim Škotijoj dar pilnatis biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 02, 11:24)
1.sočiosios ir 2.nesočiosios.

Ačiū, aiškiau, neabejoju, dar kokį 120 kartų grįšiu prie šios žinutės biggrin.gif Nebent whole30 mano atmintį tokiems dalykams suaktyvins. biggrin.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 02, 11:25)
ir NUTS priešu paskelbiau..nors neįsivaizduoju, kaip salotas valgyt be kažko traškančio-kelių riešutukų ar sėmkių, ar sezamo...

Išeitis - gerai pačirškinti spirgučiai skambiai traška biggrin.gif.
Man saliero stiebo skonis ir traškumas graikinį riešutą primena.
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 02, 09:48)

man saliero kotas žalias tai viaukt.. o kai paragavau pas Elatą kada, tai plem kaip skanu buvo biggrin.gif reik mėgint salierą tada dėt salotosna... nors namie dabar tik burokai, kopūsto kampas, moliūgėlis ir saldžios bulvės kelios. nekažką...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 02, 11:33)
Egliukas, o taip, teisybė. Scissoras dabar buvo video sou kažkokiam.. iš tikro ar bloga kokybę ten buvo, ar kas, bet taip baisiai atrodė žmogus ..raudonas visas toks... ir brr nemaloniai...

As tai situose zmonese didziausia ytaka isvaizdai priskirciau ne mityba. Bet saules pertekliu biggrin.gif Bepigu, kai 20-30 m., rauksliu ir taip daug ner, ydegus graziai atrodoma ir gali rekt, cia mano mityba, cia mano mityba. Ne, cia tavo jaunyste vis dar biggrin.gif O kai 50-60 m. ir matai, kad zmogus daug laiko papludimy praleidzia ir tiesiog tai jau saules zala, kad veidas isvagotas rauksliu, jos gilios, ryskios..
Gryztu y tema su savo offtopais doh.gif
Pusryciams - moliniam puodely kepti du kiausiniai, su kopustais, grybais wub.gif
Pietums ir vakarienei bus parukyti istroskinti sonkauliai su tusintais kopustais ir svogunais.
Ryt visai dienai isvaziuojam, ka valgyt? biggrin.gif Bijau kiausinius keptus ar virtus veztis, saldytuvo ner doh.gif Pusrycius pavalgysiu, iki pietu bus ramu, o ka tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 02, 10:04)
As tai situose zmonese didziausia ytaka isvaizdai priskirciau ne mityba. Bet saules pertekliu biggrin.gif Bepigu, kai 20-30 m., rauksliu ir taip daug ner, ydegus graziai atrodoma ir gali rekt, cia mano mityba, cia mano mityba. Ne, cia tavo jaunyste vis dar biggrin.gif O kai 50-60 m. ir matai, kad zmogus daug laiko papludimy praleidzia ir tiesiog tai jau saules zala, kad veidas isvagotas rauksliu, jos gilios, ryskios..
Gryztu y tema su savo offtopais doh.gif
Pusryciams - moliniam puodely kepti du kiausiniai, su kopustais, grybais wub.gif
Pietums ir vakarienei bus parukyti istroskinti sonkauliai su tusintais kopustais ir svogunais.
Ryt visai dienai isvaziuojam, ka valgyt? biggrin.gif Bijau kiausinius keptus ar virtus veztis, saldytuvo ner doh.gif Pusrycius pavalgysiu, iki pietu bus ramu, o ka tada? g.gif

kai nepernešu kelionių... vien dėl šito.... po paskutinės gavos kad riešutų 800 gramų sumitau... kt savaitę vėl kelionė.... Fastingą trijų dienų daryt... baisu biggrin.gif

avokadų įsimesk, salierkočių, morkų... daugiau nžn.. sad.gif

einu sportuot.. elevated cortisol level nusimušt reik...
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 02, 12:04)

o kuo blogai paprasta mėsiuką pakept/troškint ir šaltą su daržovėm valgyt? g.gif
ar kokį kotletuką iš jautienos maltos? g.gif

prisiminiau savo labai mėgstamą patiekalą - išskobtus pomidorus ir įdaryti malta jautiena. jautieną tik su druskyte pipiru, ir į orkaitę.. kaip skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 02, 11:37)
tai jau vis sveikiau gyvenasi,net ir tą neekologišką mėsą valgant, ir nėra  brangiau  mirksiukas.gif

teisingai mąstai- net ir paprasčiausia iš PC pirkta mėsa yra vertingesnė už grūdų produktus.
O su ta ekologija irgi gerai smegenis išplovė: bet kokia mėsa, auginta šeriant grūdais vis vien nėra super, net jei aš pati tą kiaulę užauginau. Ekologiška ar neekologiška mažiau svarbu. Be grūdų kiaulės ar vištos mes nebegalim užauginti. Todėl gyvulys- augintas tik žole- jautis, avis, ožka ar laukinis gyvūnas yra vertingesnis dėl teisingesnio omegų 3-6 santykio. Juose mažiau tų prakeiktųjų polinesočiųjų, kurias gyvūnas gauna iš grūdų, o šeriant kombinuotais pašarais, dar ir iš įvairių aliejų atliekų. Juk polinesočiųjų sojoj virš 60 proc.

Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 02, 12:04)
Ryt visai dienai isvaziuojam, ka valgyt? biggrin.gif

jau maitinantis paleo, teko keliauti į užsienį, kai autobusas stoja tik degalinėse, kur man maisto nėra. 4 parų kelionei pakako ~800 gr savo gamybos vytintos mėsos, 200gr. sviesto, litro grietinėlės(kelionės metu virto grietine biggrin.gif ), poros stiklainių konservuotų žirnelių ir pačios gamintų konservuotų burokėlių keletą stiklainių.
Po to kelionių nebebijau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 02 gegužės 2013 - 11:45
Na, as po pietuku smile.gif
Siandien valgiau delikatesa smile.gif (Bent jau man taip yra)

Siek tiek pagarintos versienos kepeneles (3-4min), paskanintos ciberzole su grybu padazu.
Garnyrui garinti brokoliai ir ziediniai kopustai su sviestu.

Grybu padazui : 30 g versienos tauku, puse puodelio kaulu sultinio, vienas svogynas, pora skilteliu cesnako, apie 100g ruduju pievagrybiu ir didelis saukstas dziovintu baravyku. (Jie suteikia intensyvesnio grybu kvapo ir skonio, o tai grybu padazui ir reikia smile.gif )
Visa kita labai paprasta. Kepeneles supjaustomos, pabarstomos ciberzole ir garinamos garu puode apie 3-4 min.
Su darzovemis tas pats. Nuplaunam, supjaustom, pagarinam keleta minuciu uzdedam sviesto ir i lekste smile.gif

Kai kas sako, kad tokiai mitybai reikia valios, pastangu ir bla bla bla. Nezinau kaip jums, bet man tokiam maistui gaminti ir valgyti nereikia nei valios nei pastangu. Tiesiog vienas malonumas ... thumbup.gif

http://public.fotki....2-versiena.html
Atsakyti
tau pietūs jau, o man tik pirmas valgymas. Nebelikę pas mane pavadinimų -pusryčiai ar pietūs.
Patroškinti: šv. kopūstas, morka, sauja šaldytų žaliųjų žirnelių, lašinio gabaliukas ir liesos mėsos faršo(stirna), grietinės nemažas šaukštas. fotiko neturiu ax.gif
trukau 10 min, skanu... Vyras valgė prieš porą val, irgi taip pat pasitaisė, tik lašinio pas jį daugiau tur būti.
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 05 02, 12:10)

Kai kas sako, kad tokiai mitybai reikia valios, pastangu ir bla bla bla. Nezinau kaip jums, bet man tokiam maistui gaminti ir valgyti nereikia nei valios nei pastangu. Tiesiog vienas malonumas ...  thumbup.gif

tai va, kad praėjus visokius whole30, man tiesiogine žodžio prasme tyngis kažką daryt mandriau nei, kad sumesti, pakepti, patroškinti ir vsio..... ir valgau ir seilės teka kaip dar noriu... kaip neatsivalgau nesąmonės: kiaušinių su kopūstais pusryčiams... miegot einu ir laukiu pusryčių... simplicity is the key.. eh kad dauguma taip suprastų, kad misti reikia what is a plant (and da meeeaaat biggrin.gif) not made in the plant. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 02, 10:43)

jau maitinantis paleo, teko keliauti  į užsienį, kai autobusas stoja tik degalinėse, kur man maisto nėra. 4 parų kelionei pakako  ~800 gr savo gamybos vytintos mėsos, 200gr. sviesto, litro grietinėlės(kelionės metu virto grietine biggrin.gif ), poros stiklainių konservuotų žirnelių ir pačios gamintų konservuotų burokėlių keletą stiklainių.
Po to kelionių nebebijau.

skani kelionė.

vytinta sava mėsa. aš tai seilėjuos vien nuo mėsos įvairovės, kurią voresta valgo biggrin.gif fazanų kiaušiniai dar ... biggrin.gif ir salotos puoštos povų plunksnom... biggrin.gif
noriu daržo bent kada gyvenime...

Jautiena, kai jūsų pomidorų-agurkų trobai sekas? nenupūtė dar?
Papildyta:
Aš ne į temą, bet ar tai normalu, kai didžiuojamasi vos ne http://www.buzzfeed....-vegan-too-long kad tokį maistą valgo ir oba kiek žino... ir vienintelė bėda visoje produktų sudėtyje yra želatina... doh.gif doh.gif
Atsakyti