QUOTE(Silver79 @ 2013 05 02, 12:10)
Kai kas sako, kad tokiai mitybai reikia valios, pastangu ir bla bla bla. Nezinau kaip jums, bet man tokiam maistui gaminti ir valgyti nereikia nei valios nei pastangu. Tiesiog vienas malonumas ...
tai va, kad praėjus visokius whole30, man tiesiogine žodžio prasme tyngis kažką daryt mandriau nei, kad sumesti, pakepti, patroškinti ir vsio..... ir valgau ir seilės teka kaip dar noriu... kaip neatsivalgau nesąmonės: kiaušinių su kopūstais pusryčiams... miegot einu ir laukiu pusryčių... simplicity is the key.. eh kad dauguma taip suprastų, kad misti reikia what is a plant (and da meeeaaat
) not made in the plant.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 02, 10:43)
jau maitinantis paleo, teko keliauti į užsienį, kai autobusas stoja tik degalinėse, kur man maisto nėra. 4 parų kelionei pakako ~800 gr savo gamybos vytintos mėsos, 200gr. sviesto, litro grietinėlės(kelionės metu virto grietine
), poros stiklainių konservuotų žirnelių ir pačios gamintų konservuotų burokėlių keletą stiklainių.
Po to kelionių nebebijau.
skani kelionė.
vytinta sava mėsa. aš tai seilėjuos vien nuo mėsos įvairovės, kurią voresta valgo
fazanų kiaušiniai dar ...
ir salotos puoštos povų plunksnom...
noriu daržo bent kada gyvenime...
Jautiena, kai jūsų pomidorų-agurkų trobai sekas? nenupūtė dar?
Papildyta:
Aš ne į temą, bet ar tai normalu, kai didžiuojamasi vos ne
http://www.buzzfeed....-vegan-too-long kad tokį maistą valgo ir oba kiek žino... ir vienintelė bėda visoje produktų sudėtyje yra želatina...