Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 05 02, 10:55)
labai iš arti susidūriau su veidmainystėm, kai kariavau su sveikatos apsaugos ministerija. Kai pamačiau iš arti, kaip biznis per paramą partijoms "perka" sau naudingus įstatymus, kai pamačiau nuo ko priklauso, kokie vaistai bus skiriami žmonėms, koks maistas pateks į parduotuves- viską lemia pinigai. O jiems  dzin ant jūsų sveikatos.Tuo pat metu atradau HS portalą, aišku, iš pradžių sunku buvo patikėti, kad viskas taip paprasta: vietoj to, kad vartotum kažką papildomai, kas padėtų tau adaptuotis prie to, ko nereikėtų valgyt,  iš tiesų tereikia atsisakyti to, kas tą problemą galimai sukelia. O paskui jau kaip lavina nuo kalno...

Galima gyventi be ligų ir daktarų. Kaip?  Neliesti civilizacinio, civilizuotai sugadinto "maisto".
taip, tai tiesa, tiksliau dalis tiesos- visa tai išties kenkia, kai kartu valgoma daug angliavandenių. Jei angliavandeniai bus tik iš įvairių daržovių (be bulvių), jų neįmanoma suvalgyt per daug.

liūdnoka jūsų patirtis.
Bet jie patys ir jų artimieji irgi čia gyvena ir tą patį perka g.gif

O šiaip tai prabanga tokia mityba biggrin.gif Jei mėsą ir kt. pirkt tik iš ūkininkų doh.gif Aišku, kai nebeperki miltų, cukraus ir kito š., tai gaunasi "tas ant to".
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 02, 10:44)
Nes, žinot, juk mūsų organizmas nieko neapdirba, maistas patenka tiesiai į kraujagysles biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
pasiklydau jau ir aš tarp visos info, reikės dar sykį ISWF skaityt. skaitant jus visus čia - aukštoji matematika..
Atsakyti
Elata, aciu 4u.gif Va manau tikrai maisosi is nustatytu ankstesniu standartu, kad low card dietos esme yra ketoze ir kad kunas ims savo pacio riebalu atsargas deginti doh.gif Bet prisiminiau, kad tada JOKIO riebalo nebuvo galima apie pora savaiciu beveik blink.gif Man po 4 dienu uzsikiso viskas, y wc ne ne, ir skrandis verkt pradejo doh.gif Cia panasiai kaip Dukano dietos I faze. Ech reikia istrint is atminties visokius tokius dalykus ir fresh start daryt drinks_cheers.gif As siandien sita protokola irgi nagrinejau, tai ojojoj sunku pasirode. Gal po kiek laiko y sia mityba ysijungus, isdrysciau, nes dabar turbut didelis sansas, kad palauztu mane smegenine su savo signalais doh.gif

Silver79, oi kaip tie keksiukai mane gundo bigsmile.gif Man labai labai skanu, visi pirma karta buvo suzaveti, antra karta, kai cukraus nedejau, viena irgi valgiau biggrin.gif

Na bent jau jis tikrai neblogai atrodo biggrin.gif

http://www.youtube.c...s...lvA&index=4

http://www.youtube.c...h?v=KZSeS9wR_Js

Sitas tai nuzude lotuliukas.gif Nepatinka, taip, bet sitaip jau sudirbinet..Nu sorry biggrin.gif Save tiesiog zemina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(locust @ 2013 05 02, 10:49)
Dėl šito tai viskas seniai aišku, tik va kažin, kaip būtų po 10 metų besimaitinant vien Paleo?  g.gif Kažin ar yra tokie tyrimai  unsure.gif Būtų įdomu.
Kiek laiko daugiausia iš jūsų čia esančių maitinasi Paleo?  4u.gif

Neblogas Pavyzdys tai prof. Jan Kvasnievski. Jo knyga Optimalnoje pitanyje isleista 2003 po keliasdesimties metu darbo praktikos ir tvirtu irodymu. Beje jis savo rekomendacijomis gyde ne gripa, o rimtus autoimuninius susirgimus. Kas idomiausia - ne vienas zmogus besilaikydamas jo rekomendaciju nesusirgo veziu !!!
Keista , ar ne? Gi mesa, lasiniai, kiausiniai , sviestas ir kt. tai turetu buti tas blogis, kuris kaip tik i tai veda. Juolab, kad jis nebuvo labai ir pries mesytes cirskinima
Atsakyti
QUOTE(morning sunshine @ 2013 05 02, 11:02)
thumbup.gif  thumbup.gif
pasiklydau jau ir aš tarp visos info, reikės dar sykį ISWF skaityt. skaitant jus visus čia - aukštoji matematika..

aš čia juokavau, jeigu ką biggrin.gif biggrin.gif o man ISWF labai patinka. Dar The Paleo Mom skaitau, Chris Kresser tinklalapį, jie taip suprantamai ir kartu moksliškai tuos visus mitybos dalykus paaiškina, viskas daug aiškiau pasidaro. Nes kai kuriuos lietuviškus tinklalapius skaitant, tai man toks vaizdas, kad kažkas narkotikų perdozavo ir bandė apie baltus arklius, kuriuos regėjo, mums papasakoti biggrin.gif

O šnekant apie fantazijas... (ne apie paleo), pas mus į darbą buvo moteriškė prieš dvi dienas atėjusi, kuri pusę valandos pasakojo, kaip jai kaimynai per sieną įdūrė į pilvo apačią ir dabar ją valdo, persekioja, siunčia jai radiaciją ir chemiją... Omg, nežinojau net ką daryti su ta moteriške biggrin.gif
Atsakyti
http://www.youtube.com/watch?v=KZSeS9wR_Js

Sitas tai nuzude lotuliukas.gif Nepatinka, taip, bet sitaip jau sudirbinet..Nu sorry biggrin.gif Save tiesiog zemina biggrin.gif

Na, tas durianderis kuo toliau tuo labiau kazkos psichavotas darosi. Man jis vis labiau i kazkoki sektanta panasus, o apie isvaizda net nekalbu. Greit be grimo siaubo filmuose gales vaidinti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Silver79,2013 05 02, 07:42]
Nevisada speju viska nufotkinti ir ideti, bet dalinuosi dar kelta savo patiekalu smile.gif

Oi kaip gardu thumbup.gif Silver, kepat omletus, bet kaip domėjausi su PSO juk neleistini kiaušiniai? O gal atėjo tas laikas kai jau galima? Dukrai yra pora nedidelių plotelių PSO ir bandau jai įpiršti šitą mitybą, be jaučiu, kad ji neturės tiek kantrybės ir laiko. O taip norėtūs padėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 02, 10:36)
Valgai skaniai, sočiai, o čia  dar ir svoris krenta-na, ko bereik norėti. Tik nemažink porcijų, norėdama pagreitint procesą, bo oda nespės iš paskos trauktis.

na,tikrai,ne porcijų nemažinu,kartais net per daug atrodo,viską suprantu,ne per mėnesį užaugo,ne per mėnesį ir turi nukristi mirksiukas.gif

QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 02, 10:41)
Ohc, o iš tiesų riešutėliai nekaltai atrodo! Tiesą pasakius mano minusas, kad nežinau iš ko kokie maistai susideda. Tuomet galėčiau ir paskaičiuoti. Deja nei sočiosios nei polinesočiosios ar kaip ten rūgštys, man nieko nesako, neturiu atminties nei supratimo šitokiom formulėm.  ax.gif

yra toks psl. www.kalorijos.lt ten viskas pagal grupes-vaisiai,daržovės,męsa ir pan. paspausi ant grupės,susirasi dominantį produktą ir išmes lentelėje,kokio gėrio turi produktas-angliai,riebalai,baltymai
toks čia ir mokslas vikipedijoje,aiškiai ir konkrečiai parasyta-yra 2 grupės-1.sočiosios ir 2.nesočiosios. 1,Sočiosios,tai tos ,kuriomis mus visi gąsdina,bet mes jų nebijom-gyvulinės kilmės-sviestas,taukai,riebūs pieno produktai,visos riebios mėsos,ir pamėgtasis kokosų aliejus,dar palmių ir palmių sėklų aliejus
2.Nesočiosios dar skirstomos į pogrupius a) mono-nesočiosios (tokios truputėlį gerietės biggrin.gif alyvuogių,žemės riešutų,avokadų aliejai) cool.gif polinesočiosios va ,čia tos ,kur mums ,,blogietės"-kukurūzų ,saulėgrąžų,sojos aliejai , ir omega3 ,bei omega 6 ,kurias geriau gauti iš žuvų produktų,nei iš augalinių(linų sėmenų,rapsų,sojų,graikinių riešutų,moliūgų aliejai),dar prie tų nesočiųjų priskiriami transriebalai,pramoniniu būdu sukietinti,ai,bet mes gi jų nevartojam.
na,čia santrauka biggrin.gif aiškiau ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 02, 09:12)

Carb Nite solution .. - carbs cycling ten labiau, ir ne visi carbs paleo approved manau bet minta jau 20 metų - 9 dienos iki 20-30gr, po to 10d iki 200-300gr. ar kažkas pan.. bet jau virš 20 metų...

Dar tas Vorestos įmestas vyrukas DIABETES SOLUTION ir jau daug metų low carb....

yra tų pavyzdžių, kurie minta mėsa daržovėm net patys nežinodami , kad paleo vadintųsi, už tai ir nesiskelbia...

Morning sunshine, aš pradėjau rašytis nuo šiandien į Excelį, ką suvalgau, ir NUTS priešu paskelbiau..nors neįsivaizduoju, kaip salotas valgyt be kažko traškančio-kelių riešutukų ar sėmkių, ar sezamo... daugiau RAW salotų, o ne troškinių... ir MAX tris kartus valgyt, užkandžiaut norint užsiurbt vandens... kai kava pastarom dienom už H2O buvo tai ir jaučiu dehidrataciją su omega6 draugaujant ir galvą sopa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 02 gegužės 2013 - 10:31
[quote=Faustinata,2013 05 02, 11:20]
[quote=Silver79,2013 05 02, 07:42]
Nevisada speju viska nufotkinti ir ideti, bet dalinuosi dar kelta savo patiekalu smile.gif
Oi kaip gardu thumbup.gif Silver, kepat omletus, bet kaip domėjausi su PSO juk neleistini kiaušiniai? O gal atėjo tas laikas kai jau galima? Dukrai yra pora nedidelių plotelių PSO ir bandau jai įpiršti šitą mitybą, be jaučiu, kad ji neturės tiek kantrybės ir laiko. O taip norėtūs padėti g.gif
[/quote]

taip, kol, manau, turejau leaky gut, tol kiausiniai buvo beda. Bet pradejus akivaizdzai tvarkytis odai, pabandziau juos itraukneti i raciona. Po kiek laiko jokio pablogejimo, o oda vis toliau tvarkesi, tad dabar praktiskai nera dienos be kiausu, nes jie geriu geris smile.gif tiek sudetimi, tiek skoniu. Dukrai siulyciau pameginti pradeti nuo tryniu. Nes didziausia kiauinio problema tai baltymas. Jis savyje turi tokiu medziagu, kurios is esmes trukdo ta baltyma virskinti. Jei labai primityviai aiskinant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 02 gegužės 2013 - 10:29
QUOTE(Silver79 @ 2013 05 02, 11:12)
Na, tas durianderis kuo toliau tuo labiau kazkos psichavotas darosi. Man jis vis labiau i kazkoki sektanta panasus, o apie isvaizda net nekalbu. Greit be grimo siaubo filmuose gales vaidinti biggrin.gif  lotuliukas.gif

Toks varymas tai silpnuju puolimas, kai truksta argumentu. Bet kai akivaizdziai ymeta 2 atsitiktines foto ir visas filmas veliau, kokios grazios raw valgytojos po 5-7 metu zaliavalgystes, tai sorry doh.gif O kiti seka is paskos graziais komentarais. Vienas buvo, palyginkit Mark Sisson ir Doug Graham ( autorius 80/10/10 ), Dougas duotu jam y kaulus, zymiai geriau atrodo, bla bla.
Ka gi, lyginu ydomumo delei:

Mark Sisson, Low Carb Paleo ( beje geria ir vyna, ir sokolado suvalgo ), 57 metai:

user posted image

Doug Graham, 60 metu:

user posted image

user posted image

Isvada - abu gyvi ir sveiki dar, tuo ir pasidziaukim smile.gif As uz sveika, tinkanty maista. O ne as vegetaras, ir gaminuos saldainius kasdien, verdu aliejuj bulviu kukulius, darau picas schmoll.gif Ir valgau modifikuota soja unsure.gif
Atsakyti
Pilnatis kaip veikia visus, pilnas forumas biggrin.gif ar radiacija kokia a? smile.gif

Egliukas, o taip, teisybė. Scissoras dabar buvo video sou kažkokiam.. iš tikro ar bloga kokybę ten buvo, ar kas, bet taip baisiai atrodė žmogus ..raudonas visas toks... ir brr nemaloniai...
Atsakyti