Siandien uzsikaifavau darydama vakariene
Gavau ghee sviestuko, tai kai paragavau..
Auksas tiesiog, skanumelis baisinis, ir y krutinele dejau, ir ant kopustu raugintu orkaitej
Vistienos krutinele, viduj grybukas ir tarkuota morka. As valgiau be pomidoru, tik su agurku, salotom ir kopustu. Buvo labai skanu, net nedejau to naminio majonezo is anakardziu
Atominy toky pasigaminau, per astrus isejo
Is pradziu plakiau, ragavau, visko tik pyliau pyliau..O kai viska palikau 10 min. issimaisyt, tai ir per astru, ir per saldu, nu zodziu
Ner cia ko, kuo paprasciau, tuo geriau.
Maniskis aisku kai ejom pasivaiksciot ekleru prisipirko. Negana to, kad pasakiau nevalgysiu, tai kiso bent krema palaizyt
Sakiau dar karta priliesk mane su tuo cukrum, ismusiu is ranku ir sutrypsiu
Tai greit susigrudo viska
Saldumynam potraukio kolkas nera tfu tfu, uztenka kokoso drozliu, kakavos siek tiek, avokado. Jau susideliojau, kaip patogiausia man valgyt - pusryciams kiausiniai, pietums kazkas lengvo kaip salotos ar uogos su kokiu uzpilu ir kokoso drozlem, vakariene baltymine. Maniskis dar juokes, kad jau nuo sonines gabaliuko tikrai sulieknesiu
Be komentaru su juo
LumiLumi, imkit maziausiai 1000W. Riesutu malimui, sviestu darymui tikrai reikia galingo. Mano 2200W ir tai perkaista dar, gerai, kad uzsiveda is naujo po 3 min.