Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 01, 18:41)
LumiLumi!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gal jis dar atsigaus, kai atvės?
Koks smulkintuvas? Aš vakar su rankiniu bandžiau, bet aptingau. Tiksliau tam tinkamas indas užimtas buvo.
Papildyta:

Aš ne.  blush2.gif

Psoriazė turbūt tas PSO... nors man tai iškart atrodo Pasaulio Sveikatos Organizacija biggrin.gif Nežinau kodėl biggrin.gif

Mano blenderis ir virtuvinis kombainas ir mikseris turi savybę vis numirti (turbūt dėlto, kad aš juos iš maximos už 30 Lt perku biggrin.gif), bet gerai, kad turiu kas pataiso smile.gif
Atsakyti
mano rankinis phillips tris kartus per metus sudegė... išprievartaujamas buvo kas dieną... o birzgaliukas pigena blenderiukas smirdėdamas, svildamas trina blenderiuoja viską iki užkaitimo.. neužsilenkia biggrin.gif

ai tiek jau to.. tiek metų nevartoju majonezo, iš esmės nereik nė to naminio galvoju. nėra čia ko įsileist bereikalingų tų produktų į racioną. taip išsibalansavus su maistu jaučiuos, labiau emociškai, nereik dar sumaišties kelt. Taip sumąsčiau dabar...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 01, 18:44)
mano rankinis phillips tris kartus per metus sudegė... išprievartaujamas buvo kas dieną... o birzgaliukas pigena blenderiukas smirdėdamas, svildamas trina blenderiuoja viską iki užkaitimo.. neužsilenkia biggrin.gif
ai tiek jau to.. tiek metų nevartoju majonezo, iš esmės nereik nė to naminio galvoju. nėra čia ko įsileist bereikalingų tų produktų į racioną. taip išsibalansavus su maistu jaučiuos, labiau emociškai, nereik dar sumaišties kelt. Taip sumąsčiau dabar...

O aš galvoju, kad man reikia naujo kažko, kažko exciting. Naujų iššūkių, naujo challenge partnerio, nu kad būtų kam palaikyti, su kuo pašnekėt, aptart viską smile.gif kaip kad pernai mes su tavim whole30 aptarinėjom smile.gif
Aš majonezo irgi nenoriu, bet va, aioli ar kitoks prieskoninis padažas... mmmm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 01, 17:41)
LumiLumi!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gal jis dar atsigaus, kai atvės?
Koks smulkintuvas? Aš vakar su rankiniu bandžiau, bet aptingau. Tiksliau tam tinkamas indas užimtas buvo.

Na buna toks kur nuo blenderio nusisuka ta pagrindine dalis ir uzsideda ant tokio indo su peiliukais dviem. Nea, jau neatsigaus, girdejau kaip viduj kazkas trakstelejo doh.gif
Po algadienio vaziuosiu prekintis, galvoju kazka tokio paimt
http://prekiugausa.l...lkintuvas-.html
arba

didesniam nera vietos virtuveje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 01, 17:06)
Na buna toks kur nuo blenderio nusisuka ta pagrindine dalis ir uzsideda ant tokio indo su peiliukais dviem. Nea, jau neatsigaus, girdejau kaip viduj kazkas trakstelejo  doh.gif
Po algadienio vaziuosiu prekintis, galvoju kazka tokio paimt
arba

didesniam nera vietos virtuveje  smile.gif

tai va kad jei mano 650W sudegdavo tai i silpnesnius net nežiūriu niekad... tik į galingesnius....
Atsakyti
Kaimynas atnešė šio gėrio sėklyčių, sakė kad thumbup.gif . Daug ką sėju pati, bet tokio nė girdėjusi nebuvau. Tai Lofantas anyžinis. Į gvaizdinį anyžių visai nepanašus. Jei ką sudomins, galėčiau pasidalinti smile.gif
http://naturalus.sve...antas_anyzinis/
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 01, 18:43)
nors man tai iškart atrodo Pasaulio Sveikatos Organizacija biggrin.gif Nežinau kodėl biggrin.gif

Nu google man tą ir išmetė. smile.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 01, 19:06)
didesniam nera vietos virtuveje  smile.gif

Tai vat mano virtuvė irgi maža - 220x220, ir dar kol be baldų, kankinsiu savo rankinį smulkintuvą. Gal kas išeis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 01, 17:37)
Panos, sumaliau kokoso sviesta is drozliu iki tyres, bet finale numiro smulkintuvas  lotuliukas.gif

prabangus sviestas gavosi doh.gif biggrin.gif

pas mane irgi virtuvinės technikos gedimo laikas-prieš keletą dienų rankinis blenderis sugedo,dabar elektroninės virtuvinės svarstyklės,o dar reikia kavamalės,kad galėčiau migdolų miltų pasidaryt,o maximoje,nieko nebebėra po 30 lt biggrin.gif
PSO-psoriazė,kitaip žvynelinė
aš šiandien vakarienės nenorėjau nieko,tai riešutų pagraužiau ir gana
aš vieną draugę ,,užkabliavau" ant paleo,jai padidintas kraujo spaudimas,jau vaistus vartoja,kaip supratau,gal padės
Atsakyti
Siandien uzsikaifavau darydama vakariene blush2.gif Gavau ghee sviestuko, tai kai paragavau.. wub.gif Auksas tiesiog, skanumelis baisinis, ir y krutinele dejau, ir ant kopustu raugintu orkaitej doh.gif biggrin.gif

user posted image

Vistienos krutinele, viduj grybukas ir tarkuota morka. As valgiau be pomidoru, tik su agurku, salotom ir kopustu. Buvo labai skanu, net nedejau to naminio majonezo is anakardziu schmoll.gif Atominy toky pasigaminau, per astrus isejo blink.gif Is pradziu plakiau, ragavau, visko tik pyliau pyliau..O kai viska palikau 10 min. issimaisyt, tai ir per astru, ir per saldu, nu zodziu doh.gif Ner cia ko, kuo paprasciau, tuo geriau.
Maniskis aisku kai ejom pasivaiksciot ekleru prisipirko. Negana to, kad pasakiau nevalgysiu, tai kiso bent krema palaizyt blink.gif Sakiau dar karta priliesk mane su tuo cukrum, ismusiu is ranku ir sutrypsiu biggrin.gif Tai greit susigrudo viska biggrin.gif Saldumynam potraukio kolkas nera tfu tfu, uztenka kokoso drozliu, kakavos siek tiek, avokado. Jau susideliojau, kaip patogiausia man valgyt - pusryciams kiausiniai, pietums kazkas lengvo kaip salotos ar uogos su kokiu uzpilu ir kokoso drozlem, vakariene baltymine. Maniskis dar juokes, kad jau nuo sonines gabaliuko tikrai sulieknesiu doh.gif Be komentaru su juo rolleyes.gif
LumiLumi, imkit maziausiai 1000W. Riesutu malimui, sviestu darymui tikrai reikia galingo. Mano 2200W ir tai perkaista dar, gerai, kad uzsiveda is naujo po 3 min. doh.gif
Atsakyti
Oi su tais cukrais, lašinukais.. picom... akcija pardėj... picom, vieną perki, randi kuponą viduj, gauni kitą už centus..sako reiks apsipirkti..o sakau š lentyną šaldytuve prikiši.. valioo aš nepirkau online mėsos nes neturiu kur kišti to kiekio, kiek pirkčiau su free atvežimu, tai voilia užkimškim š namus biggrin.gif

picas ir vis kiša po nosim, pauostyk, ar ką.. ir žino, kad nei uostau nei įdomu, nebent tą vienintelį mėsos gabaliuką nuo picos pavagiu ''kas tau yra, kad tą mėsą valgyt pradėjai?'' o paskui tik džiaugias, kad daugiau liks picos... (na pica.. pagrindinis š namie atsirandantis, ne mano valia... ) atsiėda (valgymu nepavadinsi kai tokiu š minta) kuriam laikui, ramu..kol vėl ko neužmato...

Egluž, vakarienė niammmmm... kaip noriu žalėsių...reik man pirktis žalėsių daugiau, ne tik kopūstą.
Atsakyti
labas rytas. kažkaip be ūpo ateinu.. šiandien 4 diena, kai rimtai Paleo'intis bandau, bet vakar vakare tokių nesąmonių privalgiau, kad gėda net pripažint.. vakare taip užsimaniau sūrio, kad nors mirk.. nuvažiavom į svečius ir prikirtau beleko. atrodo lyg ir suvokiu, kad negalima, bet kita smegenų dalis zyzia nu kas gi čia tokio? doh.gif
nežinau, kaip psichologiškai susitart su savim. žinau gi kas kaip, tiek skaičiau, bet vis tas "ai.." nugali.. pikta ant savęs.

mačiau vakar diskutavot, kas kaip Paleo susidomėjo, tai galiu pasidžiaugt, kad ne sveikatos bėdų prispirta susidomėjau, o netyčia užtikus keistaipaprasta smile.gif labai artima pasirodė mitybai, kurios link instinktyviai visą gyvenimą ėjau, o čia dar aiškiai išdėstyta kas kaip ir kodėl.. su vyru planuojam beibį, bet žinant šiuos laikus ir pasiklausius aplinkinių apie visas tas komplikacijas ir sunkius nėštumus man instinktyviai norisi kiek įmanoma sustiprint ir išsivalyti organizmą.. neįsivaizduoju geresnio būdo nei Paleo smile.gif

galvoju, ką čia su savim daryti g.gif jaučiu reikia maximaliai maitintis Paleo principais, bet nedaryt tragedijos ir kai sūrio gabalėlis koks į burną įkrenta.. gal su laiku persisuks kas nors galvelėj. nes iš tokių radikalių pokyčių, kaip matau, nieko gero nesigauna..

beje, džiaugiuosi, kad mano vyras irgi susidomėjo smile.gif netyčia atradau jam įdomią pusę - istorinę thumbup.gif vakar ryte diskutavom.. nu sakau kodėl gi bulvių negalima? o jis man kad pradėjo aiškint apie Ameriką, apie žemdirbystės pradžią, kaip kas buvo thumbup.gif tikiuosi, radau priėjimą prie jo ir šiaip kompaniją gilinantis į Paleo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morning sunshine: 02 gegužės 2013 - 07:19
QUOTE(morning sunshine @ 2013 05 02, 08:16)
galvoju, ką čia su savim daryti  g.gif jaučiu reikia maximaliai maitintis Paleo principais, bet nedaryt tragedijos ir kai sūrio gabalėlis koks į burną įkrenta..

thumbup.gif Manau, visiškai teisingai pati atsakėte į savo klausimą.
Būtų kitaip, jei laikytumėtės Whole30 - po sūrių tikriausiai reikėtų iš naujo skaičiuoti dienas.

Pridėta: bet aš kol kas tik paleo elementoriaus lygyje esu, tai čia tik mano trys centai. smile.gif
Papildyta:
Mano vyras priima visas mano dietas. Paleo mitybą taip pat. Tik jis žinoma, ir pyragėlių ir bulvių, makaronų prie viso to maisto gauna. Kol kas. tongue.gif Na, nuo bulvių nepratinsiu - laimei turime normalių iš tėvų daržų, tai tiek to. O ryžių ir makaronų, kuo rečiau pirksiu, tuo rečiau juos valgys. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalastaja: 02 gegužės 2013 - 07:46