Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 05 01, 09:16)
aha, mano ribotam proteliui ir vieno švento rašto pakaks, ypač, kai tas tiesas patikrinau praktiškai... ant Silverio  lotuliukas.gif 
Jūs galit ieškoti savo šventų raštų, tikrinti ant savo kailio juose dėstomas tiesas, o man nebereikia, aš dabar atsipūtus gyvenu.  biggrin.gif

skaityčiau, t.y. suprasčiau, rusų kabą, iš vis pasiklysčiau ir paskęsčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 01, 10:03)
hmm saviškiui net užsiminus apie temą kaip mitybą, maistas, jam needįdomu..  . nėr su kuo padiskutuot... pernai akis draskiau, kad reik raw mum daugiau valgyt... paskui nebedraskiau, diskutavom, kad ištisai ėst tik reiktų ir cukrų ..  dabar jau vėl kažkas toookio, kad rado prakąstus lašinukus.. laimė, tpu tpu tpu viskas gerai su sveikata, nors viduj kas dedas pas kiekvieną nežinosim iki galo...

mano vyras iki sekmadienio buvo "sveikas" kaip agurkėlis, dar sekmadienį ryte buvo krepšinio treniruotėj, o va vakare ir nebegrįžo namo verysad.gif o buvo tik vienas vienintelis ligos pažymis-troškulys. Kuris ir sveikam žmogui kartais būna g.gif taip, kad nei vienas nežinom kas tam mūsų viduj daros, kol nepradedam ieškoti ir kažkodėl iš kitų klaidų nesimokom schmoll.gif kai kurnos išgirstam, kad tas ar anas serga vienokia ar kitokia liga mintyse pagalvojam "man taip nebus" ...
Atsakyti
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 05 01, 09:24)
mano vyras iki sekmadienio buvo "sveikas" kaip agurkėlis, dar sekmadienį ryte buvo krepšinio treniruotėj, o va vakare ir nebegrįžo namo verysad.gif o buvo tik vienas vienintelis ligos pažymis-troškulys. Kuris ir sveikam žmogui kartais būna g.gif taip, kad nei vienas nežinom kas tam mūsų viduj daros, kol nepradedam ieškoti ir kažkodėl iš kitų klaidų nesimokom schmoll.gif kai kurnos išgirstam, kad tas ar anas serga vienokia ar kitokia liga mintyse pagalvojam "man taip nebus" ...

taip taip, vyrams ypač... aš jaunas, pats jėgų žydėjimas, nebus nieko, nėra nieko... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 01, 10:30)
taip taip, vyrams ypač... aš jaunas, pats jėgų žydėjimas, nebus nieko, nėra nieko...  blink.gif

ir dabar jis nepripažįsta, kad serga schmoll.gif jam organizmo nusilpimas doh.gif
Atsakyti
Atleiskit isiterpsiu, mane sudomino ka reiskia Silver79 zodziai, kad IS neliko ne kvapo? Kiek zinau, su sia liga remisija gali buti kad ir 10 metu, o paskui staiga viskas zemyn? g.gif kokiu budu patikrintas tas pasveikimas, jei taip aiskiau? 4u.gif
Atsakyti
Aciu Elata 4u.gif Ismestos jau mano linu semenu kapsules, nakvisu aliejus doh.gif Valgiau valgiau salotas, vaisius, avokadus, uogas, darzoves dideliais kiekiais, aisku kitokiu angliavandeniu irgi buvo doh.gif O kad maisto papildu stovi pulkas dar, nes:
1. Kalcis, magnis, cinkas - traukioja kojas po darbo doh.gif Darbas sedimas, bet dazniausiai naktinis.
2. Probiotikai - remuo eda, o darzoviu dauguma juk sarmines. Bet kai persarmintas organizmas - kitos bedos islenda.
3. L-tiroksinas, selenis su antioksidantais - skydliaukei
4. Linu semenu aliejus - omega, bele ne gyvulines kilmes, juk turi tos omega net daugiau doh.gif
5. Nakvisu aliejus - hormonams doh.gif

Tai ar tokia mityba visaverte, jei dar tiek geriu? schmoll.gif Pabandziau, jauciaus kaip ir gerai, bet skydliaukes bedos gileja, atrodau tragiskai, tarsi ta skydliauke viska isciulpe is isvaizdos net doh.gif Geriau jau kokosu alieju valgysiu ax.gif
Doroteja, kokosu pienuka daraus is drozliu ir silto vandens, suplaku kokteilinej pora min. ir tada nukosiu. Drozles sunaudoju kitur dar - kam gera daikta metyt. Nusipirkau kila drozliu, kila kokoso miltu, 300 g migdolu miltu. Nelabai juos judinsiu pirmu 30 dienu, bet veliau duonytes tikrai bandysiu issikept 4u.gif
Jeigu galiu savo skydliauke pabandyt pazabot maistu, kodel tureciau but sau priesu?Per galva nieks neduos, o gal tikrai pades rolleyes.gif

Sedindriuke 4u.gif Einam per tas pacias fazes biggrin.gif Maniskiui irgi buvo neydomu maistas, nieko su juo nepakalbesi ir del sporto, ir t.t. Nes uzsispyres - ka sakai, darys atvirksciai schmoll.gif Nebent pamato rezultatus, tada domisi. O kai susitikom, sveriau 62 kg, dabar 82 kg doh.gif Tai vos ne pasake, kur galiu susikist savo tokius maistus blush2.gif Sako parodyk rezultatus, tada patikesiu biggrin.gif Bet aisku stenges palaikyt, tikrai valge ir salotas su manim, ir pupu burgerius visokius doh.gif

Pusrytukai, pataisyti orkaitej:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 01 gegužės 2013 - 11:26
Egliukas, šaunu!

Iš esmės, pas mane namie su svoriu absoliučiai bėdų nebuvo.. tik susipažinus man sunku buvo, nes aš mėsos nevalgau, tai tik duona mintu, sportuoju ilgai jau, tai man mityba su sportu siejas, siejos ir siesis, kad nebenori kišti į kūną š. tik kas kiek laiko vis aiškėja, kad tas š vis kitas maistas...o maniškiui š maisto nėra, nes tai maistas, kalorijos, energija.... doh.gif cukrus energija..ir nepaaiškinsi, kad po mėnesio tą tavo energiją kūnas iš grynų taukų pasiimt galėtų..pf mėnesį nevalgyt, kankintis, pfff čia ir dabar nori valgyt.... Pasportuoja laimei, dar pasako, vaikystėj daug sportavau užteks biggrin.gif baisiai vėžys atbulinis yra, o aš neišmokstu vis teigti atbulai, kad gautųsi mano naudai biggrin.gif juk duoną valgydavau ir sakydavau, kaip tau desertas faršas, taip man duona... dabar beveik net sako, kad nusibosta mėsą kas dieną valgyt.. tai ir padarau jam tų miltų, bulvių... ir iš vis be bėdų esam, anot jo tylių minčių, tikriausiai galvoja šiknoj pagalių ieško... na va tokie ožiai žiaurūs ožiai kai kurie yra nors tu ką...

O Dorotėjos vyras, tikiu, kad pasikankins, nepripažins kurį laiką, pavalgys kaip žmona liepia, o paskui žiūrėk, pajus kad priepolių nėra, insulino nedaug reikia ir rečiau, ir pamąstys, kad phew..vis tik geriau gali būti nei galvojau...o gal ir nepripažins niekad, kad liga.. bile laikytųs tos mitybos kol kas... paskui kašį pažaidęs nealps, kai cukrus nukris kraujy...su insulino leidimaisis tik ir alpčiotų po fizinės veiklos... oi pakeist tas jų klišes kažkokias, delfių pramerktas... hrrr
Atsakyti
hmmm net seile nutyso tokius saunius pusrycius pamacius. o as einu bananu blynu kept, nes maniskis reikalauja biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis vezys yra doh.gif biggrin.gif Jis kasdien darbe po pyrago gabala ar du sulesa su pudingu ir namo gryzes vakare dar klausia, ar turim ka saldaus doh.gif Tik tiek, kad tikrai graziai nuauges, dekingus genus turi, kuriuos pats gadina. Y darba ir is jo vaziuoja dviraciu, tai gaunas apie 50 min. per diena dviracio mynimo, bent tiek. Va jau kelios dienos einam abu pasivaiksciot, kai laiko istaikom, vakar pusantros valandos kalnais davemes pries vakariene. O veliau pakely baronkyciu sutriauske aisku doh.gif Visgi 36 metai, gerai, kai gerai, bet kunu reikia rupintis, jy mylet ir saugot, o ne eikvot bet kaip, kol nugriusi doh.gif Tikrai, kad uzsispyre labai. Beje, tevai valgo daug ir sociai, ir panasiai kaip cia, kai vieni buna. Ale gryzta sunus palaidunai ir prasideda kukuliai, slyvom ydaryti, virtas batonas ant garu ir kitoks velnias doh.gif Tevui turbut apie 60 m. ar daugiau, bet ir tai labiau savim rupinas, bando patart - sako kaip uzauginai, taip ir valgau doh.gif Bet kad informacijos nebuvo tais laikais, tiek maisto netgi nebuvo doh.gif Zodziu islepinti tie vyrai, o jei tik apserga tai tik tupinek aplink juos. O kad patys kazka savo labui padarytu, tai ne, batona geriau sugraus.
*Doroteja*, jei vyras oziuosis, nesinores keist, gal pasisodink prie kompiuterio ir parodyk blogiausias komplikacijas, atsviesk ir apkabinek batonus, sokoladukus ir t.t. Gal ir jam, o ypac mamai tada kazkas viduj apsivers.
Mano kolege irgi vegetare su tokiom paciom bedom skydliaukes, tik 8 metus jau. Dabar sultis geria 5 dienas is eiles. Pirmas dalykas, ka padare, kai baige - isejo y baliu, prisiede picu, traskuciu, prisigere, prisiruke. O dabar vel sultinasi doh.gif

jautiena, dekui 4u.gif Nemaniau, kad orkaitej kiausiny galima iskept blush2.gif Trynys labai skanus buvo blush2.gif
Atsakyti
Ei nevarom ant vėžių ką? biggrin.gif Geri mes žmonės ir suprantam viską, tik kantrybės ir tinkamo priėjimo reikia biggrin.gif
Šiandien anytėlė mano jau kitaip kalba, atseit dar mažai skaitė. Ir jau bando su manim sutikt smile.gif mažais mažulyčiais žingsiukais keliausim tikslo link. Gerai, kad Jūs esat neleisit pasiduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 05 01, 10:34)
Ei nevarom ant vėžių ką? biggrin.gif Geri mes žmonės ir suprantam viską, tik kantrybės ir tinkamo priėjimo reikia biggrin.gif
Šiandien anytėlė mano jau kitaip kalba, atseit dar mažai skaitė. Ir jau bando su manim sutikt smile.gif mažais mažulyčiais žingsiukais keliausim tikslo link. Gerai, kad Jūs esat neleisit pasiduot biggrin.gif

šiaip vėžiai ramūs, šeimyniški (wth?), draugiški, atsidavę, seksualūs. Gerai? biggrin.gif

Jėėė step by step! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 01, 11:22)
skaityčiau, t.y. suprasčiau, rusų kabą, iš vis pasiklysčiau ir paskęsčiau  biggrin.gif

Tada skaityk angliškai "Frog autolysis A. M. Ugolev"
Kiekvienas maistas atitinka savo valgytoją kaip raktas atitinka spyną. Bet... tik ne ilgu kaitinimu sugadintas maistas. Evoliucijos metu vystėsi valgytojo adaptacija jam skirtam maistui. Deja, evoliucija nenumatė, kad viena gyvūnų rūšis ims tyčiotis iš jam skirto maisto maisto pramonės pagalba.
Paimkim pavyzdžiu šunis- kada jie ėmė sirgti vėžiu, diabetu, nutukimu?
Tada, kai jiems, prisitaikiusiems misti žalia mėsa- baltymais ir riebalais, žmogus primetė perdirbtą maistą ir daugiausia angliavandenius- sausi ėdalai daugiausi iš grūdų. Ir štai- vet klinikos įperša tą sausą ėdalą kaip geriausią, o po to uždirba iš tų pačių šunų gydymo. Mano kaimynas vieną šunį numarino, nors ant jo gydymo ir pašarų išleido tūkstantines sumas, kitą išgydė pats, kai jam dašuto pakeisti mitybą- dabar jo rotveileris numetė antsvorį, yra lieknas, kailis blizga, akys nebetraiškanoja, o maistas kainuoja trigubai mažiau. Žalia mėsa su kaulais.
Mes (ir jie) tapom civilizuotai gadinamo maisto aukomis.
Atsakyti