QUOTE(Silver79 @ 2013 05 01, 07:25)
Butent, pas mane autoimuninis. Dar geriau
- net du autoimuniniai.
Na, as tas duris atveriau ir pasirodo uz ju slepesi mano sveikata
Ir netik mano ...
Papildyta:
BINGO! Teisingas atsakymas ...
Taciau tavo vietoje ir wild fish oil nepiktnaudziauciau
Tikrame maiste yra visko ko tau reikia
Žinokit, tikrai džiaugiuosi, kad ir Jums, ir vorestai taip pasisekė, kad radot tinkančią mitybą, kad nepabijojot pasidomėti ir pabandyti. Visiems pasakoju, kad turiu pažįstamą, kuriam reumatoidinis artritas, jam 29, o jis jau vaikšto su lazdele, vartoja krūvas vaistų, nuolatiniai skausmai... žodžiu, baisu. Kažkada pasiteiravau, ar jis nenorėtų pabandyti mityba pakovoti su liga. Tai jo vienareikšmis atsakymas buvo, kad jis per daug myli maistą, maistas jam malonumas, tad tikrai neatsisakys. Va taip va.
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 01, 09:47)
visa bėda, kad tie karkasai labai jaunų paukščių, tikras sultinys būna tik iš seno gaidžio.Kuo senesnis gaidys, tuo sultinys vertingesnis, būtina ir kojytes sumest.
Kaip negalima pas jus gaut jokių kitokių kaulų?
Nebūtini mums tie žuvų taukai, suvesk HS portalo paieškos langelyje
omega 3; žuvų taukai aliejai bo už nuorodas į tą portalą turiu porą įspėjimų ir, jaučiu, mane greit spirs iš čia visai. Jei nebepasirodysiu , suprasit
Nesuprantu, kodėl žmonėms negalima rodyti teisingos informacijos, kad jie pasveiktų ir taptų nepriklausomi nuo tablečių ir daktarų. O tai labai daugeliu atveju įmanoma-tereikia panorėti, nustoti valgyti civilizacinį vergų pašarą-krakmolą. Nustoti maitintis cukrumi.
Mhm, nežinau, kodėl negaliu gauti kitokių kauliukų. Na, kai turiu savo mėsos, jautienos ar avienos, tai jos kauliukus pasilieku (nors avieną tai sulaikiusi kvapą valgau
nepatinka man jis). Šiaip gal primygtiniau ieškočiau, rasčiau. Gyvenu ne didmiestyje, bet mieste, kuris save tokiu laiko, tai pas mus mažai natūralių produktų. Matyt ne lygis
O dėl žuvies taukų, tai tikrai prieš pirkdama nemažai domėjausi šia tema ir pasvėriau visus už ir prieš, ir nusipirkau. Vartoju saikingai, taip kad jokių rūpesčių.
O dėl HS, aš suprantu, kad Jums jis patinka, kad randate informacijos, kurios nėra niekur kitur. Tačiau... portalo lygis ir kokybė yra gana prastoki, daugumos įrašų rašymo stilius kaip vaikų darželyje. Nesakau, yra ir normalių, verstinių įrašų, kuriuose tikrai teisinga informacija, tačiau kai dauguma teksto nekokybiška, portalo vertė krenta, o žmonės ir likusia informacija netiki. Be to, tas nuolatinis HS gerbėjų HS aukštinimas ir kitų menkinimas tikrai neprideda jiems garbės.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 01, 08:08)
kaip del linu semenu aliejaus?
Ten yra ir omega 3 (58%), ir omega 6.
sėmenų aliejus turtingas omega 3 rūgštimi, kuri vadinasi ALA (alpha linolenic acid). Mūsų organizmui tinkančios ir reikalingos rūgštys yra EPA ir DHA. Ir nors jis gali ALA pasiversti į jam reikalingas, tačiau tai užima laiko, energijos ir galiausiai neapsimoka. Be to, sėmenų aliejuje nemažai tų polinesočiųjų riebalų rūgščių, kurios ne mažina uždegimą (būtent ko mes tikimės iš omega 3 ir omega 6), o priešingai - didina. Tai va, meskit tą sėmenų aliejų, einam kokoso valgyt
Ir kaip džiugu, kad prisijungėt prie mūsų, mėsėdžių gretų