Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 01, 08:27)
Nuostabumas... Saulė šviečia, laisvadienis, kompas. Pusryčiai iš saujos lazdyno ir migdolų riešutų, su kava ir kokoso pienu, paskaninta šaukšteliu lydyto sviesto. Lūpos džiaugsimgai priima riebumą kaip kokį spec.kremą.  thumbup.gif
Bet vis nerimauju: ar tikrai nepadauginu riebalų, riešutų, malonumų?    ax.gif

Omg tokie pat pusryciai cia..granola imu saujom ir su kava... O keldamasi svajojau kopustu su kiausiniais..akys pirmiau lengviau uzmate... Et biggrin.gif

pavartojus nevartok ilgesni laika...jiems sunku atsispirt biggrin.gif

Fish oil helped to save our son ir kodėl ligoninės maistas nužudys

bet dar geriau buvo patalpinęs savo FB puslapy, ir neberandu post'elio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 01 gegužės 2013 - 09:42
Cha cha, čia virusas kažkoks - nes manęs irgi kopūstai su kiaušiniais laukė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 05 01, 07:25)
Zemiau pirmas vorestos laiskas, kuri issaugojau smile.gif
Na, as tas duris atveriau ir pasirodo uz ju slepesi mano sveikata smile.gif Ir netik mano ...

išdavikas blink.gif kas viešina asmeninius laiškus? lotuliukas.gif

Man malonu matyti, kad esi sveikas ir net turi sekėjų, kurie taip pat, ko gera, taps sveikais, nes tik taip, iš apačios įmanoma kažką keisti. Vieni, pasveikę, turi traukti kitus paskui save. Iš viršaus- medikai nieko negali. Jie sistemos rėmuose. Jei jie ir imtų apie tai kalbėti, juos uždusintų sistemos glėbys..
Be to, yra žmonių kurie nori "sirgti" ir būti gydomi. Jiems reikalinga ta sistema, kuri "paramsto" tabletėmis ir leidžia šliaužti toliau, nieko nekeičiant. Jie nenori tapti patys atsakingi už savo sveikatą.
Aš dar ne viską pati moku ir suprantu, tačiau tvirtai žinau, kad tai vienintelės teisingos žinios lietuviškai (HS) ir kad daugiau niekad "nesigydysiu" tabletėmis. Aš iki vėžio buvau sveikas žmogus, ir vaistais nesinaudojau, dabar( laimei, mano vėžys buvo nesunkiai gydomas chemoterapija ir nieko pjaustyti nereikėjo, manęs nesuluošino organų pašalinimu), esu visiškai sveika, ir dėkinga tai patirčiai, kuri privertė kapstytis informacijos jūroje. Išplaukiau thumbup.gif .
Kažkada išmokau matuoti elektromagnetinius laukus, dabar kartais pasimatuoju savo parametrus. Mano "laboratorija" yra kur kas pranašesnė nei milijonus kainuojanti sveikatos apsaugos, nes leidžia pamatyti pokyčius dar toli iki ligos. Kol disbalansas nevirto liga, iki ligos būna dar labai daug laiko. To man reikia, kad nepaklysčiau daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 01 gegužės 2013 - 09:48
QUOTE(Silver79 @ 2013 05 01, 07:25)
Butent, pas mane autoimuninis. Dar geriau smile.gif - net du autoimuniniai.
Na, as tas duris atveriau ir pasirodo uz ju slepesi mano sveikata smile.gif Ir netik mano ...
Papildyta:
BINGO! Teisingas atsakymas ... smile.gif Taciau tavo vietoje ir wild fish oil nepiktnaudziauciau wink.gif Tikrame maiste yra visko ko tau reikia

Žinokit, tikrai džiaugiuosi, kad ir Jums, ir vorestai taip pasisekė, kad radot tinkančią mitybą, kad nepabijojot pasidomėti ir pabandyti. Visiems pasakoju, kad turiu pažįstamą, kuriam reumatoidinis artritas, jam 29, o jis jau vaikšto su lazdele, vartoja krūvas vaistų, nuolatiniai skausmai... žodžiu, baisu. Kažkada pasiteiravau, ar jis nenorėtų pabandyti mityba pakovoti su liga. Tai jo vienareikšmis atsakymas buvo, kad jis per daug myli maistą, maistas jam malonumas, tad tikrai neatsisakys. Va taip va.

QUOTE(" voresta " @ 2013 05 01, 09:47)
visa bėda, kad tie karkasai labai jaunų paukščių, tikras sultinys būna tik iš seno gaidžio.Kuo senesnis gaidys, tuo sultinys vertingesnis, būtina ir kojytes sumest.
Kaip negalima pas jus gaut jokių kitokių kaulų?
Nebūtini mums tie žuvų taukai, suvesk HS portalo paieškos langelyje omega 3; žuvų taukai aliejai bo už nuorodas į tą portalą turiu porą įspėjimų ir, jaučiu, mane greit spirs iš čia visai. Jei nebepasirodysiu , suprasit  smile.gif
Nesuprantu, kodėl žmonėms negalima rodyti teisingos informacijos, kad jie pasveiktų ir taptų nepriklausomi nuo tablečių ir daktarų. O tai labai daugeliu atveju įmanoma-tereikia panorėti, nustoti valgyti civilizacinį vergų pašarą-krakmolą. Nustoti maitintis cukrumi.

Mhm, nežinau, kodėl negaliu gauti kitokių kauliukų. Na, kai turiu savo mėsos, jautienos ar avienos, tai jos kauliukus pasilieku (nors avieną tai sulaikiusi kvapą valgau biggrin.gif nepatinka man jis). Šiaip gal primygtiniau ieškočiau, rasčiau. Gyvenu ne didmiestyje, bet mieste, kuris save tokiu laiko, tai pas mus mažai natūralių produktų. Matyt ne lygis biggrin.gif
O dėl žuvies taukų, tai tikrai prieš pirkdama nemažai domėjausi šia tema ir pasvėriau visus už ir prieš, ir nusipirkau. Vartoju saikingai, taip kad jokių rūpesčių.
O dėl HS, aš suprantu, kad Jums jis patinka, kad randate informacijos, kurios nėra niekur kitur. Tačiau... portalo lygis ir kokybė yra gana prastoki, daugumos įrašų rašymo stilius kaip vaikų darželyje. Nesakau, yra ir normalių, verstinių įrašų, kuriuose tikrai teisinga informacija, tačiau kai dauguma teksto nekokybiška, portalo vertė krenta, o žmonės ir likusia informacija netiki. Be to, tas nuolatinis HS gerbėjų HS aukštinimas ir kitų menkinimas tikrai neprideda jiems garbės.

QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 01, 08:08)
kaip del linu semenu aliejaus? g.gif Ten yra ir omega 3 (58%), ir omega 6. 

sėmenų aliejus turtingas omega 3 rūgštimi, kuri vadinasi ALA (alpha linolenic acid). Mūsų organizmui tinkančios ir reikalingos rūgštys yra EPA ir DHA. Ir nors jis gali ALA pasiversti į jam reikalingas, tačiau tai užima laiko, energijos ir galiausiai neapsimoka. Be to, sėmenų aliejuje nemažai tų polinesočiųjų riebalų rūgščių, kurios ne mažina uždegimą (būtent ko mes tikimės iš omega 3 ir omega 6), o priešingai - didina. Tai va, meskit tą sėmenų aliejų, einam kokoso valgyt biggrin.gif
Ir kaip džiugu, kad prisijungėt prie mūsų, mėsėdžių gretų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

mergaitės, mačiau kažkuri "daro" kokosų pieną g.gif gal būtų galima plačiau kas tai?

oj bus vargelio su anyta man doh.gif vakar papasakojau jai kaip aš MB pasakojau, kad negalės valgyt kruopų, duonos juodos, vartot alkocholio ir t.t. 4u.gif tai ji į mane išpūtus akis žiūri ir aiškina "taigi viską galės, tik insuliną susileis ir gyvens kaip gyvenęs", kaip jos viena pažįstama ryte susileidžia ir stikliuką išgeria prie progos ir taip jau dvidešimt metų doh.gif nu nors nusišauk doh.gif su MB lengviau susikalbėt nei su ja doh.gif siaubas kažkoks, ką daryt kaip nepalūžt. ką duot paskaityt, kad būtų elementariai parašyta ir išaiškinta, žinau, kad tiek info kiek jos yra tikrai neskaitys schmoll.gif Turi savo klišinius įsitikinimus ir nieko naujo neįpūsi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 01, 08:42)

Na HS ir ptotingų dalykų parašo, bet kai perskaitai rimtam straipsny tokias pastraipas:

''Ar dabar paaiškėjo kodėl silpni ligoniai girdomi sultiniais? Kai žmogus išsekęs, sunkiai serga ar kur nors organizme vyksta aštrus uždegimas, tuo metu kūnas ima intensyviai pats save virškinti – netenkama daug ląstelių. Šį procesą reikia stabdyti ir tai galima daryti arba vaistais – sintetiniais ir organizmui svetimais proteazių inhibitoriais arba natūraliais – želatina, o liaudiškiau – košeliena. Gerti sintetiką ne pats geriausias pasirinkimas – tos atliekos ilgam užsiliks organizme ir gadins jam gyvenimą.

Sergantiems onkologija ir esantiems anabolinėje fazėje želatina, o tai reiškia uodegytės ir kiaulių kojytės – tabu. Jomis galėsite mėgautis, kai Santariškių chemikai nuchemins jus iki laipsnio, kuomet jau nebepavilksite kojų, o ant kaulų teliks skūra.

Iš šio straipsnelio gudresni storuliai galėjo pasidaryti išvadą: žele, ausytės, uodegytės ir kojytės, želatinoj įstrigę žuvytės ar drebučiai šaltienytės baliuje – ne man.''

aišku atsitiktinis straipsnis. Bet neatsitiktinai jie TROLINA visur kur tik gali, nes maisto tinklaraštininkus aplanko ir komentuoja... tiesiog patys save menkina... gerai, kad tos info pateikia, bet nė vieno reference.... ''priėjau šventos dvasios įpūstas ar radiacijos pagautas ir parašiau'' ... nesvarbu rusų, lenkų, azerbaidžano šaltiniai, bet žmonės turi šaltinius nurodyti iš kur paima protingus žodžius, ne patys lietuvaičiai sugalvoja apie anabolikus, anabolinius efektus reakcijas ir lipidus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 01 gegužės 2013 - 09:54
QUOTE(Silver79 @ 2013 04 30, 22:34)
na siulau pasidometi apie nightshade darzoves. Man jos kaip ir grudai - zemdirbystes vaisiai smile.gif

kas jos tokios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 05 01, 08:46)
Labas rytas 4u.gif

žinai, tokią gerą gerą plionkę neiškentus dėt į zūbą... sorryyy

o jei pasakius kad to insulino iš vis minimaliai reiktų, jei valgytų tinkamai, ir kad jai kaip medikei laikas prie kompo prisėst ir pasigooglinti mokslinius straipsnius, o pageltonavusius savus vadovėlius nešt į lauko wc....

Stiprybės tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 01 gegužės 2013 - 10:04
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 01, 10:47)

gerai, kad tos info pateikia, bet nė vieno reference.... ''priėjau šventos dvasios įpūstas ar radiacijos pagautas ir parašiau'' ... nesvarbu rusų, lenkų, azerbaidžano šaltiniai, bet žmonės turi šaltinius nurodyti iš kur paima protingus žodžius...

Tiems, kurie domisi ir graibosi- patys susiras , o kvailiams, kad ir šimtą dėk- nemačys. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 01, 08:56)
Tiems, kurie  domisi ir graibosi- patys susiras , o kvailiams, kad ir šimtą dėk- nemačys. schmoll.gif

tai ir šnekam apie įvairius šaltinius, ir graibomės juose, domimės, bet pati ir įsikandus tik kažkokį vieną šventą raštą, ir jau kas už jo ribų, tai gink die jau nebetiesa, nes tik jie tiesą žino. Tai va iš kur jie prisigraibė, nes rimti graibalai turi savo šaltinius ir nėra slepiami, o kaip tik plačiai visuomenei būtų sudedami ''Imkit ir skaitykit''; patys iš kažko verčia, išvadas daro, tai nesunku Copy Paste padaryti būtų, kažkodėl sunku... ''Eikit ir patys graibykit'' ? biggrin.gif

iš tiesų bereikšmiai išsiplėčiau.
Silver, Vorestos ir kitų entuziasčių pavyzdžiai tikrai įkvepiantys. Kažkokiu būdų informacija iki jūsų atėjus ir kadgyvenimo kokybę pasikeitėt radikaliai, tas tai nerealu. Ir į protą ateina žmonėms, kad reik info ieškot patiems, filtruoti, ir ne tik tabletes atranda ir ties jom pasilieka. Iš ties, kas nori, ar bent lempelę virš galvos užsidega ir eina pasigraibyt informacijos, o kam šventa ką sako etatiniai daktarai, tam ir tie pakišti po nosim nepadės. Bet kartais užtenka pakišt po nosim knygą.. apie mitybą...

hmm saviškiui net užsiminus apie temą kaip mitybą, maistas, jam needįdomu.. . nėr su kuo padiskutuot... pernai akis draskiau, kad reik raw mum daugiau valgyt... paskui nebedraskiau, diskutavom, kad ištisai ėst tik reiktų ir cukrų .. dabar jau vėl kažkas toookio, kad rado prakąstus lašinukus.. laimė, tpu tpu tpu viskas gerai su sveikata, nors viduj kas dedas pas kiekvieną nežinosim iki galo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 01 gegužės 2013 - 10:14
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 01, 09:48)
žinai, tokią gerą gerą plionkę neiškentus dėt į zūbą...  sorryyy

o jei pasakius kad to insulino iš vis minimaliai reiktų, jei valgytų tinkamai, ir kad jai kaip medikei laikas prie kompo prisėst ir pasigooglinti mokslinius straipsnius, o pageltonavusius savus vadovėlius nešt į lauko wc....

Stiprybės tau.

biggrin.gif žinok būna tokių minčių doh.gif bet esu gan ramus ir taktiškas žmogus, tai dažnai nutyliu, o darau taip man reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 01, 11:03)
tai ir šnekam apie įvairius šaltinius, ir graibomės juose, domimės, bet pati ir įsikandus tik kažkokį vieną šventą raštą, ir jau kas už jo ribų, tai gink die jau nebetiesa, nes tik jie tiesą žino.

aha, mano ribotam proteliui ir vieno švento rašto pakaks, ypač, kai tas tiesas patikrinau praktiškai... ant Silverio lotuliukas.gif
Jūs galit ieškoti savo šventų raštų, tikrinti ant savo kailio juose dėstomas tiesas, o man nebereikia, aš dabar atsipūtus gyvenu. biggrin.gif

hmm saviškiui net užsiminus apie temą kaip mitybą, maistas, jam needįdomu..

užtat maniškiui labai įdomu, ir su kitais noriai diskutuoja, jam patinka, kai dabar žino tooookių dalykų, apie kuriuos kiti nėra nė ausies krašteliu girdėję smile.gif
Aišku, nežinau kaip būtų buvę, jei tos sveikatos problemos (cukraus,cholesterolio)nebūtų turėjęs. Tikriausia toliau lapsytų pyragus, medų ir uogienes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 01 gegužės 2013 - 10:22