QUOTE(" voresta " @ 2013 04 30, 22:39)
šitiek ilgai verdi? Kodėl? ar yra dėl ko šitiek ilgai juos virti. Aš 4-5 val ir tai atrodo ilgai kartais iš vakaro paverdu porą val, nukeliu, įvynioju šiltai į patalus nakčiai, po to rytą prątesiu dar val ir viskas.
visiems autoimunininkams labai, o va tiems , kuriems auga svoris, yra cholesterolis, kraujo spaudimas, vidurių kietėjimas- tai nelabai . Jiem geriau susilaikyti.
visiems autoimunininkams labai, o va tiems , kuriems auga svoris, yra cholesterolis, kraujo spaudimas, vidurių kietėjimas- tai nelabai . Jiem geriau susilaikyti.
Na, pas mane indukcine virykle, tai galima sakyti as ji daugiau laikau siltai ne verdu. Pirma valanda verdu ant 9 lygio, antra ant 5-6 lygio, o po to kokias 5-6 ant 3-4 lygio, o visda likusi laika palieku ant 2. Tai tas pats kas butu ivyniota i patalus