Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 04 30, 22:39)
blink.gif šitiek ilgai verdi? Kodėl?  ar yra dėl ko šitiek ilgai juos virti. Aš 4-5 val ir tai atrodo ilgai g.gif  kartais iš vakaro paverdu porą val, nukeliu, įvynioju šiltai į patalus nakčiai, po to rytą prątesiu dar val ir viskas.
visiems autoimunininkams labai, o va tiems , kuriems auga svoris, yra cholesterolis, kraujo spaudimas, vidurių kietėjimas- tai nelabai . Jiem geriau susilaikyti.

Na, pas mane indukcine virykle, tai galima sakyti as ji daugiau laikau siltai ne verdu. Pirma valanda verdu ant 9 lygio, antra ant 5-6 lygio, o po to kokias 5-6 ant 3-4 lygio, o visda likusi laika palieku ant 2. Tai tas pats kas butu ivyniota i patalus biggrin.gif
Atsakyti
o niekas nevalgot kaulų čiulpų patiekalų? blink.gif
Atsakyti
o koks čia dar patiekalas? perskėlei kaulą, išėmei, druska pabarstei, ir į burną, skaniau sviesto .tirpsta..
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 30, 23:25)
Yra kažkokių problemų, kad nightshades atsisakot?

na siulau pasidometi apie nightshade darzoves. Man jos kaip ir grudai - zemdirbystes vaisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 30, 21:33)
o koks čia dar patiekalas? perskėlei kaulą, išėmei, druska pabarstei, ir į burną, skaniau sviesto .tirpsta..

hehe ne visi laukiniai, mėgstam ir pasiserviruoti gražiai, patiekti patiekalo pavidalu, o ne ''ėjau pro šalį ir pasiėmiau'' biggrin.gif kidding biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 30, 23:25)
Sultinys yra  labai stiprus anabolikas ir jei pas žmogų yra tam tikras medžiagų apykaitos sutrikimas, vadinamas anaboliniu (anaerobiniu), tai sultinys tą sutrikimą tik gilins.
Užtat kai yra tas disaerobinis-labai tinka- tačiau cholesterolis padidėjęs būna abiem atvejais  g.gif 
Autoimuninės ligos yra to disaerobinio(katabolinio)  pusiausvyros sutrikimo pasekmė,  o sultinys anabolikas , t.y padeda grąžinti pusiausvyrą.

gerai būtų, kad visas sveikatos problemas būtų galima suskirstyti tik į dvi rūšis. Deja, kadangi realybė kitokia, ir ligos priežastis dažnai būna ne vien medžiagų apykaitos sutrikimas, tačiau iš galybės mažų sritelių, kurios kaltos dėl vienokios ar kitokios problemos, mėgautis sultiniu tikrai nereikia bijoti, kadangi jis daugeliu atveju tikrai padės, o likusiais - jei nepadės, tai tikrai nepakenks.
Atsakyti
o aš laukinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 04 30, 23:34)
na siulau pasidometi apie nightshade darzoves. Man jos kaip ir grudai - zemdirbystes vaisiai smile.gif

Oi, patikėkit, apie nightshades žinau, tačiau jos ne visiems sukelia problemų. Nightshades paprastai atsisako tie, kuriems yra autoimuninės ligos ar problemos su žarnynu (IBS ir pan.), todėl ir teiraujuosi. Man vien ta aplinkybė, jog kažkas yra žemdirbystės vaisius ir todėl aš negaliu jo valgyti yra visiškai nulinė ir nieko nereiškianti, galvojau ir Jūs galite pagrįsti savo pasirinkimą kažkuo.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 30, 23:38)
gerai būtų, kad visas sveikatos problemas būtų galima suskirstyti tik į dvi rūšis. Deja, kadangi realybė kitokia, ir ligos priežastis dažnai būna ne vien medžiagų apykaitos sutrikimas, tačiau iš galybės mažų sritelių, kurios kaltos dėl vienokios ar kitokios problemos, mėgautis sultiniu tikrai nereikia bijoti, kadangi jis daugeliu atveju tikrai padės, o likusiais - jei nepadės, tai tikrai nepakenks.

pagrindiniai visad yra tie du, kiti tik prisideda.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 30, 23:12)
ne, alkoholio neleidžia, bet... na išpuola baliai, tai gurkšnelį to, gurkšnelį ano. Na, tarkim vynas juk iš esmės paleo, nes iš vynuogių padarytas. Tai vat taip paleo žmogeliai ir apgaudinėja save. Teoriškai paleo, tai ir naudoja biggrin.gif

aaa ,supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 30, 21:38)
o aš laukinė  biggrin.gif

nuskambėjo panašiai biggrin.gif biggrin.gif atsilaužiau, išsiurbiau, alkūne nusivaliau žandą, ir jeee laiminga biggrin.gif biggrin.gif

ok man laikas knygą skaityt biggrin.gif labanaktis šnekoriai biggrin.gif
Atsakyti
Prasau patarkit kokius kaulus sultiniui rinktis ir kuo ji gardinat... O kai verdant vanduo nugaruoja dapilat ar kaip?
Atsakyti