Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Elata @ 2013 04 30, 19:50)
Whole30 tai 30 dienų ne tik su paleo taisyklėmis, bet papildomai dar jokių saldiklių ar saldumynų, jokio alkoholio... kadangi esu baisi tinginė, nukopinsiu nuo blogo post'o:
Sedindriuke, nebūtinai pereinamasis laikotarpis pradedant paleo, bet ir begyvenant paleo ir pastebėjus, jog kiek per daug tų cravings atsirado ir per daug į desertus nusikeliavai. Kaip tie visi mūsų sekami paleo blogeriai, kurie 21DSD daro ar Whole30 sausį darė smile.gif

na taip. Paleo daug kur akcentuoja įžanginį 30 dienų priepaleolinį laikotarpį... ir taip w30 geras dalykas, kai save į vėžes pastatyt reik. Sugar detox nėra knygos arba nerandu, kad konkrečiai ko ten negalima... w30 minus vaisiai ir jau bus 21DSD? Elata, gal knaisiojeis pas jas giliau ten?
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 30, 21:56)
na taip. Paleo daug kur akcentuoja įžanginį 30 dienų priepaleolinį laikotarpį... ir taip w30 geras dalykas, kai save į vėžes pastatyt reik. Sugar detox nėra knygos arba nerandu, kad konkrečiai ko ten  negalima... w30 minus vaisiai ir jau bus 21DSD? Elata, gal knaisiojeis pas jas giliau ten?

Balanced Bites ta knyga ir Sugar Detox programa. Bet pagailėjau pinigų nusipirkti. Ten kažkaip ne visi vaisiai minus, bet dalis, kurie labiau angliavandeniais pasižymi. Berods vieną vaisių per dieną galima, ryte... na, bent Paleo Mom valgydavo rytais greipfrutą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 30, 20:05)
Balanced Bites ta knyga ir Sugar Detox programa. Bet pagailėjau pinigų nusipirkti. Ten kažkaip ne visi vaisiai minus, bet dalis, kurie labiau angliavandeniais pasižymi. Berods vieną vaisių per dieną galima, ryte... na, bent Paleo Mom valgydavo rytais greipfrutą biggrin.gif

žinau tą knygą, tik nežadu pirkti biggrin.gif principų konkrečiai ieškojau ir tiek... obuolius sukepiau į pyragą bernams, tai namie nėr vaisių, tik džiov. naminiai obuoliai, ir pirktiniai džiovinti... nelabai aš i juos lendu...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 30, 21:36)
vat vat mano tas letapuodis labai tinkamas sultinukam is kaulu grezti - uzstatau ir pamirstu 4 valandom ir yra  rolleyes.gif vakar kapojau avienos "zele"  biggrin.gif

As sultinius verdu ir vartoju litrais smile.gif pas mane praktiskai visada keli litrai atsargoje. tik matau, kad jau baiginejasi ir vel verdu. Va dabar turiu kruva kaulu, kurie liko nuo versiuko, tai sultiniu busiu ilgam apsirupines. Beje, verdu apie 20-30 val.
Geras dalykas i troskinius ar siaip sriubytem kokiom. O ir vienas , tiek salti drebuciai, tiek siek tiek pasildytas nerealu. Skrandziui, o ir siaip visam virskinimui tai maistas numeris 1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 30 balandžio 2013 - 21:20
QUOTE(cushy @ 2013 04 30, 21:45)
Jūs man paaiškinkit, tai kuo tas WHOLE30 skiriesi nuo PALEO mitybos ? g.gif

Prie to, ką merginos čia konkrečiai tiksliai ir aiškiai parašė, man labai patinka ir FORUMĄ panaršyti. Beveik visus kilusius klausimus čia radau. Išskyrus tai, kad nebuvau tikra, kaip tiksliai šoninė lašiniai angliškai vadinasi biggrin.gif

Atsakyti
7 produktai kurių nedėt į burna vienintelis Sauliaus vardo komentaras protingas.. o visa kita.. siaubas koks pasipiktinimas kad sėlenos negerai... facekick facekick...

Diev, vargšas ten tas kažkoks Saulius..kovoja su glušizmu.... net kraupu , kiek žmonių išplautom smegenim ir su užsiciklinimais..
Papildyta:
QUOTE(Kalastaja @ 2013 04 30, 20:29)
Prie to, ką merginos čia konkrečiai tiksliai ir aiškiai parašė, man labai patinka ir FORUMĄ panaršyti. Beveik visus kilusius klausimus čia radau. Išskyrus tai, kad nebuvau tikra, kaip tiksliai šoninė lašiniai angliškai vadinasi biggrin.gif

jie BACON viską vadina, bet tikrai skiriasi kas pas mus LT šoninė ir kas pas juos bacon... pati šoninės parsivežus, tai lašinukai su raumenuku, juostuotai taip gražiai... o bacon tai kažkoks kitoks dalykiuks.. mūsiša šoninė daug geresnis dalykas, rūkytas, o ne kažkam mirkytas, supakuotas, ir dar ieškok, kur cukraus dėta nėra... ką cukraus..dextrozės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 30 balandžio 2013 - 21:34
[quote=Silver79,2013 04 30, 19:18]
As sultinius verdu ir vartoju litrais smile.gif

Silver, o kokių daržovių negalima vartoti? O burokėliai su sultiniu šiai dietai galimi? Niekas nemini burokų, o aš taip juos mėgstu smile.gif Prisiviriau ir aš tų sultinių, sandariai uždariau bei laikau šaldytuve. Na taip ilgai neviriau, gal 7 val, bet gavosi tvirti drebučiai.
Atsakyti
Tai iš pradžių ir nesuvedžiau galų KĄ jie ten valgo, kad bekonas su cukrum jau iš pardės yra. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 04 30, 22:18)
As sultinius verdu ir vartoju litrais smile.gif pas mane praktiskai visada keli litrai atsargoje. tik matau, kad jau baiginejasi ir vel verdu. Va dabar turiu kruva kaulu, kurie liko nuo versiuko, tai sultiniu busiu ilgam apsirupines. Beje, verdu apie 20-30 val.

blink.gif šitiek ilgai verdi? Kodėl? ar yra dėl ko šitiek ilgai juos virti. Aš 4-5 val ir tai atrodo ilgai g.gif kartais iš vakaro paverdu porą val, nukeliu, įvynioju šiltai į patalus nakčiai, po to rytą prątesiu dar val ir viskas.

Skrandziui, o ir siaip visam virskinimui tai maistas numeris 1

visiems autoimunininkams labai, o va tiems , kuriems auga svoris, yra cholesterolis, kraujo spaudimas, vidurių kietėjimas- tai nelabai . Jiem geriau susilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 30, 22:39)
blink.gif šitiek ilgai verdi? Kodėl?  ar yra dėl ko šitiek ilgai juos virti. Aš 4-5 val ir tai atrodo ilgai g.gif  kartais iš vakaro paverdu porą val, nukeliu, įvynioju šiltai į patalus nakčiai, po to rytą prątesiu dar val ir viskas.
visiems autoimunininkams labai, o va tiems , kuriems auga svoris, yra cholesterolis, kraujo spaudimas, vidurių kietėjimas- tai nelabai . Jiem geriau susilaikyti.

Na, 12 val. šiaip reiktų virti, bet aš daugiau šešių neištempiu.
O kaip čia sultinys su cholesteroliu ir kraujo spaudimu susijęs? Galima plačiau?
Atsakyti
Va ir man įdomu kaip čia susijęs cholesterolis su drebučiais ?O turiu aš jį gerokai padidintą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 04 30, 21:18)
Beje, verdu apie 20-30 val.

Jopsikmat kaip ilgai, man tinkas nuo virtuves lubu atsiklijuotu jei puode tiek virciau unsure.gif

Baisiai noriu sultinio, bet neturiu kaulu. Kokius rinktis ir i ka reikia ziureti perkant? Rytoj vaziuosiu i turgu darzoviu ir kokios kiaulaites nusipirkti. Gal tuo paciu ir kaulu prigriebciau g.gif

Na ka, susivariau adata kojon, kaip sakoma doze gavau, tik miegai issilakste, bet valio, ryt laisvadienis, tai gal sugebesiu tvarkingai tris kartus per diena pavalgyti rolleyes.gif
Atsakyti