QUOTE(Faustinata @ 2013 04 30, 18:51)
Gaspadinytės, jūs čia visokių patiekalų prikūrusios, bet apie jokias sriubas nekalbat, ar tikrai jų neverdat, ar į paleo rėmus neįtelpa? Man, kaip pradedančiai dar daug klausimų kyla. O kaip su kaulų sultiniais, ar gaminat? Voresta yra minėjusi, kad PALEO be sultinių ne paleo.
sultiniai baisiai paleo, ypač tiems, kuriems yra candida, leaky gut, gripas puola, sinusai visokie... ir tokie, kurie sustingsta į želę labai verda UK ir JAV chebrytė.
o sriubos..geras klausimas.. stengiuos kartais pavirti jų.. bet tada mėsos dėt, daug tirščių kitaip .na ne valgis man... jaunystėj, dar susimesdavau daug duonos į sriubą ir tada kaifuodavau... trintos sriubos man negerai...išpučia baisiai...
saviškiui reiks virti, nes turiu pupelių visokių... bet va kai verdu stengiuos kad ir pati valgyčiau... Paleo tikrai už sriubas, juk jos gali būti tirštos ir jau bus troškiniai, o troškinių gilioj keptuvėj pridarau dažnai
deja, kad virčiau kaulus (tokių neturiu kaip gaut..) po 8 -14 val ar daugiau.. tiesiog elektros gaila... slow cookeri turint puikiai galima issivirti ji... sriubos su kukuliais viduj niam
)
vaikystės sriuba: kopūstienė su užminkytos mėsos gabaliukais-tiesiog gnybdavo nuo gabalo faršo kamuolio ir mesdavo sriubon... o aš bulvių niekada nededu į sriubą kažkaip, nepastebėjęs maniškis niekad..
jei kokią ropę įdedu tai ir būna ''bulvė''