Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 30, 15:21)
Sveikos, na ir dienele siandie, dirbau kaip zveris, nonstop. Gryzau isbadejus kaip vilkas, issikepiau du kiausus ir damusiau vakaryksti namines vistos troskini su grybais. Dabar jau laiminga biggrin.gif vakare turbut vel kokoso piena liurlinsiu, baisiai norisi biggrin.gif

taip vis ir geri su bananu prasiplakus?
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 30, 16:28)
taip vis ir geri su bananu prasiplakus?

Viena dazniausiai geriu.
Voliojasi dar vienas bananas, sita paliksiu malimui su spinatais lotuliukas.gif
O gal siandien bandysiu saltalankio uogu imesti, gal taip ir bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 30, 16:00)
Viena dazniausiai geriu.
Voliojasi dar vienas bananas, sita paliksiu malimui su spinatais  lotuliukas.gif 
O gal siandien bandysiu saltalankio uogu imesti, gal taip ir bus  bigsmile.gif

man tai tos šaltalankio uogos vaidentis pradės.. kaip norėčiau jų visokiose formose išmėginti, įplakti, įberti, įtrinti biggrin.gif oranžinė spalva man mmmm biggrin.gif

aš receptus taršau, ką su moliūgo tyre daryt... prisitrynus - reik mirtinai suvartot nes gest pradeda.. blynčikų kept reiks, dar kažką, nes vyrijai kepsiu obuolių pyragą ''regular one'' (avižų dėsiu, naikinsiu atsargas po biškutį.. biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 30, 17:11)
aš receptus taršau, ką su moliūgo tyre daryt... prisitrynus - reik mirtinai suvartot nes gest pradeda..

Vietoj bulviu koses suniamniot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 30, 16:19)
Vietoj bulviu koses suniamniot biggrin.gif

ne per skysta. ir šiaip turiu nusistatymą iš patirties, kad maisto tyrelių pavidalu geriau nevalgyt- nei sotu, tik išpučia pilvą.. ir šiaip labiau desertams ją sunaudot dariaus, arba duonai kept... tik tiesiog nežmoniškai tyngiu kažkokius tokius dalykus jau daryt. va mėsos šmotą... kept įdarinėt.. biggrin.gif plem ... biggrin.gif
pumpkin granola ir pumpkin pancakes bus, aka vietoj duonelės tokie man sueina... su kiaušiu..

čiut neverkiau, gavau 20 svarų off mėsai pirkti iš vienos svetainės, prisirinkau, tempiau tempiau iki sumos.. aišku brangoka... bet plemmm nuu neturiu kur dėt... šaldiklin net mano koja netilptų, jei tuščias būtų, o ką bekalbėt apie jaučio kulnį, kumpelį , kaulų rinkinius (nes for free duotų), liežuvį visą jaučio, ir faršiuko visokio.. karamba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 30 balandžio 2013 - 17:24
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 30, 18:23)
ne per skysta. ir šiaip turiu nusistatymą iš patirties, kad maisto tyrelių pavidalu geriau nevalgyt- nei sotu, tik išpučia pilvą.. ir šiaip labiau desertams ją sunaudot dariaus, arba duonai kept... tik tiesiog nežmoniškai tyngiu kažkokius tokius dalykus jau daryt. va mėsos šmotą... kept įdarinėt.. biggrin.gif plem ... biggrin.gif
pumpkin granola ir pumpkin pancakes bus, aka vietoj duonelės tokie man sueina... su kiaušiu..
čiut neverkiau, gavau 20 svarų off mėsai pirkti iš vienos svetainės, prisirinkau, tempiau tempiau iki sumos.. aišku brangoka... bet plemmm nuu neturiu kur dėt... šaldiklin net mano koja netilptų, jei tuščias būtų, o ką bekalbėt apie jaučio kulnį, kumpelį , kaulų rinkinius (nes for free duotų), liežuvį visą jaučio, ir faršiuko visokio.. karamba biggrin.gif

no worries, man atsiųsk, kas netilps biggrin.gif
Atsakyti
Idomi paskaita http://www.youtube.c...h?v=5dw1MuD9EP4
Su visais irodymais, kad zmogus turi misti mesa, daug mesos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 30, 16:52)
Idomi paskaita http://www.youtube.c...h?v=5dw1MuD9EP4
Su visais irodymais, kad zmogus turi misti mesa, daug mesos  bigsmile.gif

jop, Cordainas geras bičas (ane Elata? biggrin.gif )biggrin.gif biškį pasimetęs tarp savo teiginių, bet dabar jau ir lyg kaip visi pasisako apie paleo riebalai baltymai anglys biggrin.gif už liesybę buvo kažkaip pradžioj... ir dar savų niuansų turi.

Žinoma, veganai va postina šiandien saugokim žolę, grūdus ir panašiai... (na seku visokius Plant based FB biggrin.gif) jie vienaip teigia, paleo teigia ir su įrodymais savus dalykus biggrin.gif žodžiu, pjaunamės ir pjausimės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 30 balandžio 2013 - 17:58
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 30, 18:54)
jop, Cordainas geras bičas (ane Elata? biggrin.gif )biggrin.gif biškį pasimetęs tarp savo teiginių, bet dabar jau ir lyg kaip visi pasisako apie paleo riebalai baltymai anglys biggrin.gif už liesybę buvo kažkaip pradžioj... ir dar savų niuansų turi.

Žinoma, veganai va postina šiandien saugokim žolę, grūdus ir panašiai... (na seku visokius Plant based FB biggrin.gif) jie vienaip teigia, paleo teigia ir su įrodymais savus dalykus biggrin.gif žodžiu, pjaunamės ir pjausimės biggrin.gif

bliamba, nenervuok manęs su tuo (ta) Cordain(u) biggrin.gif čia panašiai kaip į Siciliją važiavau susitikti su mergina Andrea, o ten pasirodo vyras biggrin.gif kas tokius kvailus vardus jiems duoda biggrin.gif
Atsakyti
Gaspadinytės, jūs čia visokių patiekalų prikūrusios, bet apie jokias sriubas nekalbat, ar tikrai jų neverdat, ar į paleo rėmus neįtelpa? Man, kaip pradedančiai dar daug klausimų kyla. O kaip su kaulų sultiniais, ar gaminat? Voresta yra minėjusi, kad PALEO be sultinių ne paleo.
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2013 04 30, 18:51)
Gaspadinytės, jūs čia visokių patiekalų prikūrusios, bet apie jokias sriubas nekalbat, ar tikrai jų neverdat, ar į paleo rėmus neįtelpa? Man, kaip pradedančiai dar daug klausimų kyla. O kaip su kaulų sultiniais, ar gaminat? Voresta yra minėjusi, kad PALEO be sultinių ne paleo.

sultiniai baisiai paleo, ypač tiems, kuriems yra candida, leaky gut, gripas puola, sinusai visokie... ir tokie, kurie sustingsta į želę labai verda UK ir JAV chebrytė.

o sriubos..geras klausimas.. stengiuos kartais pavirti jų.. bet tada mėsos dėt, daug tirščių kitaip .na ne valgis man... jaunystėj, dar susimesdavau daug duonos į sriubą ir tada kaifuodavau... trintos sriubos man negerai...išpučia baisiai...

saviškiui reiks virti, nes turiu pupelių visokių... bet va kai verdu stengiuos kad ir pati valgyčiau... Paleo tikrai už sriubas, juk jos gali būti tirštos ir jau bus troškiniai, o troškinių gilioj keptuvėj pridarau dažnai biggrin.gif
deja, kad virčiau kaulus (tokių neturiu kaip gaut..) po 8 -14 val ar daugiau.. tiesiog elektros gaila... slow cookeri turint puikiai galima issivirti ji... sriubos su kukuliais viduj niam smile.gif)

vaikystės sriuba: kopūstienė su užminkytos mėsos gabaliukais-tiesiog gnybdavo nuo gabalo faršo kamuolio ir mesdavo sriubon... o aš bulvių niekada nededu į sriubą kažkaip, nepastebėjęs maniškis niekad.. biggrin.gif jei kokią ropę įdedu tai ir būna ''bulvė''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 30 balandžio 2013 - 20:00
QUOTE(Faustinata @ 2013 04 30, 20:51)

Verdam verdam smile.gif aš sultinį karts nuo karto išsiverdu, bet taaaaaip retai, nes užknisa tas kelias valandas virti biggrin.gif tinginė aš, tinginė biggrin.gif O sriubos tai dauguma juk paleo smile.gif sultinukas, daržovytės ir voila - sriubytė smile.gif esu virus trintą aštrią morkų sriubą, moliūgų sriubą, bet jos baisiai nefotogeniškos, tai mečiau iš galvos mintį dėti tokius receptus biggrin.gif
O "voresta" teisi, sultinukai tikrai yra supermaistas, be kurių paleo nei iš vietos, jie gydo ir organizmą, ir skranduką, ir šiaip visa ką gero daro smile.gif
Atsakyti