Sveikos
Visu pirma *Doroteja*, laikykites Taip saunu, kad domites, kaip padet vyrui, bandot visa seima ytraukt - jusu vyrui labai pasiseke Nepasiduokit, bus sunku pradzioj, reikia laiko atitaikyt viska ir pazabot liga As turejau II tipo diabeta, mano rodikliai budavo arti tos vadinamos diabetines komos Butent pazabojau tai prisitaikius low carb ( is tikruju tai buvo netgi no carb ) ir viskas susitvarke. Aisku ir 2 tipo lengva pazaboti butent per dieta ir aktyvesny gyvenimo buda. Manau tikrai verta cia pasilikt, informacijos merginos vis suranda kazkur, cia pasidalina, ir is asmeniniu patirciu
Kodel zmones pamirsta, kad senovej niekas nenaudodavo baltu miltu kasdien? Tai budavo sventinis patiekalas, tarkim pyragas vestuviu proga, Kaledoms As pamatau balta batona man net rankos dreba, kaip as jy toli trenkciau, o vat butent MB prireike 3 metu, kad bent y pilno grudo ar riesutu duona pakeistu Turbut zinot Nomedos receptuka http://www.15min.lt/...sutu-duona-2322
Bet labai vengiu sita gamint, nes nemegstu kaitint seklu ar riesutu
Jautiena - kas blogai su peanut butter, jeigu ten tik riesutai ir druskytes siek tiek?
Pirma diena be angliavandeniu ir cukru atlaikyta Jauciuos gerai, pusryciai buvo velyvi, nes po naktines pamainos nesenai atsikeliau - 8 migdolai ir indukas uzsaldytu avokadu kremo is vakarykascio recepto Eisiu apsipirkt, taikiny kokoso aliejaus atsargas papildyt, ghee sviestukas, kiausiniai, lasinukai, o pries pietus pabandysim krosa lengva prasibegt, turiu lengvos formos ir nykstancias kelio sanario kremzles, bet judeti reikia ir tai smagu, kai prisiverti
Kai viskas del musu ligu atrodo blogai, vis dar padekokime, kad esame cia, randame parama ir pagalba net is svetimu zmoniu ir pasaulis, kad ir koks bebutu, vistiek grazus
Egliuk, peanuts aka zemes riesutai is tiesu yra PUPOS, o ne riesutai
QUOTE(jautiena @ 2013 04 30, 13:53)
Egliuk, peanuts aka zemes riesutai is tiesu yra PUPOS, o ne riesutai
taigi, apsimetėliai bet migdolų sviestas man daug skanesnis nei peanut butter, tai jokios žalos
QUOTE(Elata @ 2013 04 30, 12:11)
taigi, apsimetėliai bet migdolų sviestas man daug skanesnis nei peanut butter, tai jokios žalos
crunchy peanut butter yr gerumas atsisakiau jo visai riešutų nevartoju.. na graikinių turiu bjaurybę kartybę ir biškį blanched almond butter.
O taip dziaugiaus, kai pirma karta paragavau pries metus, visur tik dejau dejau Vat tai tau ate ate sviesteli ir chalva, nepasiilgsiu
Teks migdolu arba seklu misinio ( moliugai, saulegrazos, kanapiu ir t.t.) pabandyt
Blin kaip nekenciu melagiu
Teks migdolu arba seklu misinio ( moliugai, saulegrazos, kanapiu ir t.t.) pabandyt
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 30, 12:32)
O taip dziaugiaus, kai pirma karta paragavau pries metus, visur tik dejau dejau Vat tai tau ate ate sviesteli ir chalva, nepasiilgsiu
peanuts- didelis alergenas, pelėsių traukiklis, nes auga žemėj, kur drėgmė parazitai ir visokie maurai... ir dar pupa... o ne riešutas... o skanu tai tikrai man ir...
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 30, 14:33)
peanuts- didelis alergenas, pelėsių traukiklis, nes auga žemėj, kur drėgmė parazitai ir visokie maurai... ir dar pupa... o ne riešutas... o skanu tai tikrai man ir...
Alergenas tai taip O kai pradejau vegan ir raw, tai pirkau ekologiska, tik su druska, jokiu cukru papildomu, nieko.. Geriausias baltymu saltinis, bla bla, protein balls dar dariau su kokoso drozlem ir selenom Dar proteinu pudra stovi nauja pirkta
Susinervinau, saukstas kokoso aliejaus y burna ir ramu
Sveikos. Atleiskit kad isoku i tema, esu kol kas tyli skaitytoja
Kaip del sio kokosu aliejaus, cia tinkamas ir ar kaina gera?
Pasiulymas kokosu aliejui
QUOTE(pumpica @ 2013 04 30, 15:23)
Sveikos. Atleiskit kad isoku i tema, esu kol kas tyli skaitytoja
Geras aliejus, pati naudoju ir džiaugiuosi
O dėl kainos negaliu pasakyti, bet berods IKI Aniros nerafinuotas kokoso aliejus 200 ml/g apie 14-15 Lt kainuoja.
QUOTE(Elata @ 2013 04 30, 14:32)
Geras aliejus, pati naudoju ir džiaugiuosi
O dėl kainos negaliu pasakyti, bet berods IKI Aniros nerafinuotas kokoso aliejus 200 ml/g apie 14-15 Lt kainuoja.
dekui, beje, grupinio pasiulymuose siandien taip pat yra jusu minimas Ghi sviestas is eko-pirk gal pravers info.
Whole30 - 9 dienos vakariene
Omletas su svogunais ir cukinija + rauginti kopustai
http://public.fotki....kiausinien.html
Omletas su svogunais ir cukinija + rauginti kopustai
http://public.fotki....kiausinien.html
Sveikos, na ir dienele siandie, dirbau kaip zveris, nonstop. Gryzau isbadejus kaip vilkas, issikepiau du kiausus ir damusiau vakaryksti namines vistos troskini su grybais. Dabar jau laiminga vakare turbut vel kokoso piena liurlinsiu, baisiai norisi