Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Sveikos 4u.gif
Visu pirma *Doroteja*, laikykites 4u.gif Taip saunu, kad domites, kaip padet vyrui, bandot visa seima ytraukt - jusu vyrui labai pasiseke 4u.gif Nepasiduokit, bus sunku pradzioj, reikia laiko atitaikyt viska ir pazabot liga 4u.gif As turejau II tipo diabeta, mano rodikliai budavo arti tos vadinamos diabetines komos doh.gif Butent pazabojau tai prisitaikius low carb ( is tikruju tai buvo netgi no carb ) ir viskas susitvarke. Aisku ir 2 tipo lengva pazaboti butent per dieta ir aktyvesny gyvenimo buda. Manau tikrai verta cia pasilikt, informacijos merginos vis suranda kazkur, cia pasidalina, ir is asmeniniu patirciu 4u.gif
Kodel zmones pamirsta, kad senovej niekas nenaudodavo baltu miltu kasdien? blink.gif Tai budavo sventinis patiekalas, tarkim pyragas vestuviu proga, Kaledoms doh.gif As pamatau balta batona man net rankos dreba, kaip as jy toli trenkciau, o vat butent MB prireike 3 metu, kad bent y pilno grudo ar riesutu duona pakeistu doh.gif Turbut zinot Nomedos receptuka http://www.15min.lt/...sutu-duona-2322
Bet labai vengiu sita gamint, nes nemegstu kaitint seklu ar riesutu schmoll.gif
Jautiena - kas blogai su peanut butter, jeigu ten tik riesutai ir druskytes siek tiek? 4u.gif
Pirma diena be angliavandeniu ir cukru atlaikyta thumbup.gif Jauciuos gerai, pusryciai buvo velyvi, nes po naktines pamainos nesenai atsikeliau - 8 migdolai ir indukas uzsaldytu avokadu kremo is vakarykascio recepto smile.gif Eisiu apsipirkt, taikiny kokoso aliejaus atsargas papildyt, ghee sviestukas, kiausiniai, lasinukai, o pries pietus pabandysim krosa lengva prasibegt, turiu lengvos formos ir nykstancias kelio sanario kremzles, bet judeti reikia ir tai smagu, kai prisiverti 4u.gif
Kai viskas del musu ligu atrodo blogai, vis dar padekokime, kad esame cia, randame parama ir pagalba net is svetimu zmoniu ir pasaulis, kad ir koks bebutu, vistiek grazus 4u.gif
Atsakyti
Egliuk, peanuts aka zemes riesutai is tiesu yra PUPOS, o ne riesutai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 30, 13:53)
Egliuk, peanuts aka zemes riesutai is tiesu yra PUPOS, o ne riesutai biggrin.gif

taigi, apsimetėliai biggrin.gif bet migdolų sviestas man daug skanesnis nei peanut butter, tai jokios žalos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 30, 12:11)
taigi, apsimetėliai biggrin.gif bet migdolų sviestas man daug skanesnis nei peanut butter, tai jokios žalos smile.gif

crunchy peanut butter yr gerumas biggrin.gif atsisakiau jo biggrin.gif visai riešutų nevartoju.. na graikinių turiu bjaurybę kartybę ir biškį blanched almond butter.
Atsakyti
mega_shok.gif O taip dziaugiaus, kai pirma karta paragavau pries metus, visur tik dejau dejau doh.gif Vat tai tau doh.gif ate ate sviesteli ir chalva, nepasiilgsiu biggrin.gif
Teks migdolu arba seklu misinio ( moliugai, saulegrazos, kanapiu ir t.t.) pabandyt doh.gif
Blin kaip nekenciu melagiu gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 30, 12:32)
mega_shok.gif O taip dziaugiaus, kai pirma karta paragavau pries metus, visur tik dejau dejau doh.gif Vat tai tau doh.gif ate ate sviesteli ir chalva, nepasiilgsiu biggrin.gif
Teks migdolu arba seklu misinio ( moliugai, saulegrazos, kanapiu ir t.t.) pabandyt doh.gif
Blin kaip nekenciu melagiu gun_bandana.gif

peanuts- didelis alergenas, pelėsių traukiklis, nes auga žemėj, kur drėgmė parazitai ir visokie maurai... ir dar pupa... o ne riešutas... biggrin.gif o skanu tai tikrai man ir...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 30, 14:33)
peanuts- didelis alergenas, pelėsių traukiklis, nes auga žemėj, kur drėgmė parazitai ir visokie maurai...  ir dar pupa... o ne riešutas... biggrin.gif o skanu tai tikrai man ir...

Alergenas tai taip drinks_cheers.gif O kai pradejau vegan ir raw, tai pirkau ekologiska, tik su druska, jokiu cukru papildomu, nieko.. Geriausias baltymu saltinis, bla bla, protein balls dar dariau su kokoso drozlem ir selenom doh.gif Dar proteinu pudra stovi nauja pirkta doh.gif
Susinervinau, saukstas kokoso aliejaus y burna ir ramu cool.gif
Atsakyti
Sveikos. Atleiskit kad isoku i tema, esu kol kas tyli skaitytoja smile.gif
Kaip del sio kokosu aliejaus, cia tinkamas ir ar kaina gera? g.gif
Pasiulymas kokosu aliejui
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 04 30, 15:23)
Sveikos. Atleiskit kad isoku i tema, esu kol kas tyli skaitytoja  smile.gif
Kaip del sio kokosu aliejaus, cia tinkamas ir ar kaina gera?  g.gif
Pasiulymas kokosu aliejui

Geras aliejus, pati naudoju ir džiaugiuosi smile.gif
O dėl kainos negaliu pasakyti, bet berods IKI Aniros nerafinuotas kokoso aliejus 200 ml/g apie 14-15 Lt kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 30 balandžio 2013 - 14:33
QUOTE(Elata @ 2013 04 30, 14:32)
Geras aliejus, pati naudoju ir džiaugiuosi smile.gif
O dėl kainos negaliu pasakyti, bet berods IKI Aniros nerafinuotas kokoso aliejus 200 ml/g apie 14-15 Lt kainuoja.

dekui, beje, grupinio pasiulymuose siandien taip pat yra jusu minimas Ghi sviestas is eko-pirk mirksiukas.gif gal pravers info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 30 balandžio 2013 - 14:38
Whole30 - 9 dienos vakariene

Omletas su svogunais ir cukinija + rauginti kopustai

http://public.fotki....kiausinien.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 30 balandžio 2013 - 16:02
Sveikos, na ir dienele siandie, dirbau kaip zveris, nonstop. Gryzau isbadejus kaip vilkas, issikepiau du kiausus ir damusiau vakaryksti namines vistos troskini su grybais. Dabar jau laiminga biggrin.gif vakare turbut vel kokoso piena liurlinsiu, baisiai norisi biggrin.gif
Atsakyti