Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 04 29, 21:47)
aš pati rašydama apsiblioviau blush2.gif žinau kad gerai bus. labai bijau komplikacijų blush2.gif amputacijų, apakimo ir visų kitų

jetus, laikykis! 4u.gif Manau pakeitus šeimos racioną, įprasit ir bus bais natūraliai. Ir pakeisit dėl to, kad geriau jums visiems, ir gerai jausitės, o ne kad tėtis turi ligą... vyrams sunku susitaikyt su sunkumu, pripažinti, kad kažkas juos pažeidė... moterys turi būti šiuo atveju geros žaidėjos, sužaisti jų sveikata labiau nei kad pasakoma... Bet jis turi matomai noro, iškepti paleo duonos galima, retsykiais jos pavalgyt... moterims lengviau be duonos būtų, va vyrui vis tiek norėsis... yra variantų, pakaitalų kažkuriam laikui, apsipratimui...

pati mačiau kaip 2 tipo diabetas per porą dienų sukelia komplikacijas negrįžtamai.. tada apie tai nieko nežinojom, aš per jauna buvau žinoti ir kitus paveikti... būdavo gerai, kad po torto tabletę juk galima išgert ir ryte bus geras cukrus... bet va ILGUOJU laikotarpiu babah...

Liga suvaldoma.
Atsakyti
laikantis Low carb mitybos niekas tas negresia.
http://www.diabetes-book.com/
Šitas diedukas taką jau pramynė , su 1 tipo diabetu gyvena jau virš 60 metų ir dar jokių komplikacijų neturi, o tie, kurie valgo toliau krakmolą, cukrų, be komplikacijų vargiai 20 metų ištempia...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 29, 21:58)
laikantis Low carb mitybos niekas tas negresia.
http://www.diabetes-book.com/
Šitas diedukas taką jau pramynė , su 1 tipo diabetu gyvena jau virš 60 metų ir dar jokių komplikacijų neturi, o tie, kurie valgo toliau krakmolą, cukrų, be komplikacijų vargiai 20 metų ištempia...

įkvepia tokie dalykai.
Atsakyti
*Dorotėja* stiprybes, nepasiduokit ir visos laikom spygas, kad viskas butu gerai 4u.gif

siandien ryte bananiniai blyneliai su saldytu uogu garnyru (cia mano naujas apsiedimas po to, kai peanut butter pasakiau Ne!), per pietus rukytos lasisos puse pako, zaliu salotu kruvele, pomidorai ir avokado puse, dar morku sutarkavau puskili ir surijau visa (kazkaip labai uzsinorejau morku), pavakary - kruvini jautienos kepsniai su garintom darzovem: moliugu, saldzia bulve ir kopustais ir daug sviesto aisku thumbup.gif maniskis valge ta pati, bet vis ketcupo su majonezu kampe lekstes pasimakaloja ir kavyte per diena sriubcioja su medum ir pienu schmoll.gif dabar itariu sedi pries telika ir traukia sausaini is uz sofos, na ka padarysi, tikiuosi tik kad po kepsniu daug netilps jam tu sausainiu. beje, pries kokius 7-8metus buvo uzsiaugines lashiaka iki 110kg, bet kai gydytoja pasake, kad toks svoris greit prives prie diabeto, sutirpo tiesiog akyse iki 85kg.

ai dar, gryzo MB is darbo su rysuliu, tekst ant stalo ir sako: "nukoviau musu savaitine doze" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 29, 22:11)

jez kokios dozės biggrin.gif cool biggrin.gif

šian maniškis ir apžabalo kai lašinukus valgiau..sako tu riebalus valgai ir tau neina į kūną? tai duonos nevalgai? tipo negerai? juk nuo senovės duona šventa buvo? nesąmonės.. ir kuom sūriai tau nusikalto... ? geri tie sūriai naminiai sakau, o duona bočiai gerą turėdavo... tai tipo dabar ne iš grūdų kepa.. šūūūūdas tie grūdai sakau, ššūūūū... nebe tokie.. sakau o ryk duonas bulkas diabetas vystysis... paskui geria sultis iš pokelio..nu ką reikia cukraus diabetui.... žodžiu daužyk galva į sieną.. kol ko nors nebūna tiem vyrams/moterim, tol dažnas nesusimąsto nieko.. aišku beistengiant baisu ir pačiai pirmiau užsilenkt...

šiaip atletiško sudėjimo, lašinių tik ant pilvuko, pobambis ant džinsų.. važiuojant kada čiupinas sako nebuvo taip.. va sako bus lašinių pavalgyt grįžus iš lt... nu galvojau daužt dabar ar palaukt dar.. sakau nu kai su duona valgai tai ir blogai.. prasideda paskui tai kiek aš tos duonos valgau...

aš bebėgdama vos dantim neišravėjau asfalte augančių žolių tai kokoso drožles kapoju atsigavimui ir vsio stop sakau ir reik ruoštis migt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 29 balandžio 2013 - 23:19
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 30, 00:16)
juk nuo senovės duona šventa buvo?

Va va , praėjusią vasarą kibau Taunytei į atlapus- grūdai, duona -blogis, tai ji irgi tą pačią dainelę giedojo- duonelė šventa biggrin.gif
Dar tų aliejų sėmenų šalto spaudimo prisipirko, ir net ant jo kepė žuvį blink.gif .
Ir va, ponią daktarę insultas pakirto...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 29, 22:27)
Va va , praėjusią vasarą kibau Taunytei į atlapus- grūdai, duona -blogis, tai ji irgi tą pačią dainelę giedojo- duonelė šventa  biggrin.gif
Dar  tų aliejų sėmenų šalto spaudimo prisipirko, ir net ant jo kepė  žuvį blink.gif .

ant jo kepė... nu joooo.... jį tik palaižydavau nes koks skanus bet kad kept.. kažkol instinktyviai neee...
Atsakyti
maniskiui as net nieko pasakyt negaliu, neklauso ne zodzio, is karto "tau uzeina tokios fazes, bet nieko, praeis" biggrin.gif ai nebesivarginu... tik stengiuosi gamint kasdien, kad butu paruosta ir pries nosi pakista, vis po truputi ir gal pripratinsiu taip nejuciom... duona jau istrenkiau viena supelijusi kepala, aisku gavau moralu isklausyt, kad duonos nebevalgau "lialia duonkepe pirkta uz 150eur, tai ir ta ismest?!?"
is sporto, siandien man pakako cemento masymo ir betonavimo darbu, ranku nebepakeliu biggrin.gif nugis susigalvojom, kad reik rimta siltnamuka statyt su sustrais pamatais, na kad ilgai tarnautu rolleyes.gif sitaip nusprendem pernai pasimoke is pirktinio: zinot tokie buna is aliuminio remo ir polycarbonate vietoj stiklo. visa ta kontrukcija labai lengva ir kai papute ziemos vejai, tai viskas taip palengva ir nuskrido (400eur paleisti vejais, tikraja ta zodzio prasme). taigis symet statom is betono ir plytu biggrin.gif patirties aisku nulis per abu, teoriskai paprasta, bet kai reikia padaryt, kad ir tuos pacius pamatelius, kad butu lygis visur vienodas... ne, ne velnio, ne vienas krastas horizontalus nesigavo, vis pasvire kuriam nors kampe, bet uztat prisizvengem iki nukritimo. dabar dziovinsim 3 dienas, o tada imsimes plytu murijimo, jau issivaizduoju kas darysis, bet patirtis verta visu to koliojimosi ir zvengimo. jis sako "nieko, musu stalius geras, pastatys tiesu rema ant bet kokiu pamatu", o man atrodo, kad kai stalius pamatys tuos pamatus, tai pasakys, kad apsigalvojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 30, 00:27)
Va va , praėjusią vasarą kibau Taunytei į atlapus- grūdai, duona -blogis, tai ji irgi tą pačią dainelę giedojo- duonelė šventa  biggrin.gif
Dar  tų aliejų sėmenų šalto spaudimo prisipirko, ir net ant jo kepė  žuvį blink.gif .

Dėl to kad sėmenų aliejaus kaitinti jokiu būdu negalima, jis vienas iš tų aliejų kur stop ženklas kepimui padėtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2013 04 30, 07:26)
Dėl to kad sėmenų aliejaus kaitinti jokiu būdu negalima, jis vienas iš tų aliejų kur stop ženklas kepimui padėtas smile.gif

Ir net ne kepimui, jie jau supakuoti būna oksidavęsi ir kaitint nebereik. Tai čia nebent pats išsispaudi...
O su Taunyte, tai joooo... darbe viršininkas prisiskaitęs jos, tai būna man pasakoja, kaip jinai maitinasi, kaip badauja, kaip ten ką... O ką man sakyt? Nu gi nesiginčysi su viršininku. Tai aš pro langą žiūriu, kol jis pasakoja biggrin.gif Nors ten kažkiek tiesos irgi yra.

jautiena, oho, kokie darbai. Jei man reiktų pačiai šiltnamį pastatyti, tai abejoju, ar jis primintų šiltnamį. Ar iš viso ką nors. Būtų cemento krūva, matyt biggrin.gif Sėkmės ir laukiam naujienų iš šiltnamio fronto smile.gif

Atsakyti
*Dorotėja*, svarbiausia kad jūs visa šeima esate kartu, ir kartu einate nugalėti visus sunkumus. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(Elata @ 2013 04 30, 07:12)
Ir net ne kepimui, jie jau supakuoti būna oksidavęsi ir kaitint nebereik. Tai čia nebent pats išsispaudi...

tai jo išvis naudot negalima ar kaip?

Atsiprašau,kad teršiu Jūsų temą blush2.gif bet tik čia randu nusiraminimą ir viltį. Vakar bandžiau CD temą skaityt, supratau, kad tai ne mums schmoll.gif nes ten tik vaistukai tabletytės ir adatytės doh.gif
voresta, Jūs turbūt nežinosit ką daryt ką gliukozė nukrenta? Šįryt MB buvo priepolis... Tradiciškai tokiu atveju ledžiama gliukozė arba suvalgoma kas nors kas jos turi. O kaip šiuo atveju,kai atsisakoma anglevandenių? Sunku man dar suvest galus doh.gif vienos mintys prieštarauja kitoms.
Atsakyti