QUOTE(veronika.trinko @ 2015 01 06, 00:00)
Sveikos mamytes. Kreipiuosi i Jus su didziuliu prasymu
. Gal zinote,kas nuomoja koki kabariuka ar buta uz prieziura. Esu vienisa mama. Taip jau nutiko. Turiu suneli bei po keliu sav pasirodancia dukryte. Likau be nieko..visiskai. Aciu Dievui liko rubeliai sunelio ir naujagimiui. Pati likau vos ne basa nuoga. Bet svarbiausia likome gyvi. As esu saziningas,doras,visisakai negeriantis zmogus..net nerukantis. darbo nebijau,tik db sunkiau nes tuoj turiu gimdyti bet neturim kur gyvent,likome be stogo virs galvos bei be pinigeliu:-( gal but tikrai zinote kas turi galimybe priimti zmogu su dviem vaikuciais praktiskai Vilniuje. Nuomos moket tikrai neiagalesiu,uz paslaugas jei jos bus minimalios..nes gausiu uz vaikiuka gal kokius 400. Bet dar reikes pragyventi. Todel nuosirdziai ieskau pagalbos. Ir busiu labai dekinga kas pades. Prasau man parasyti gal sms ar paskambinti,jei kas atsiras su pagalbos istiesta ranka. Mano num 861836655. Aciu visoms. Savo gyvenima galesiu papasakoti tik tam zmogui,kuris pades,nes nenoriu apkrauti visu. Siuo metu gladziames pas pazistamus,bet ilgai negalesim:-(
O kodel Vilnius? Manau imanoma rasti kurnors kaimuose, ten daznnai buna mociutems reikia padeti ar siaip namelius priziuret. Pasakysiu tiesa, mes pries 6 metus is Vilniaus isvaziavom, kai apstojo statybuose darbai (vyrui), o as buvau tik su 1 men vaikuciu. Isvaziavom mes I Kedainius(nors buvo rekianciu- jus ka I toki kaima?!), ir dabar esam labai laimingi. Pirmiausiai algos ten ne daug skiriasi nuo vilniaus, o pragyvenimas pigesnis, ten mes net buta nusipirkom... Vilniuj to nesugebetume...