Įkraunama...
Įkraunama...

Kvartalas "Pavasaris" Šiltnamių g. Lazdynuose

QUOTE(Olle Olle @ 2007 04 01, 18:08)
Sveikos visos mergickos-busimos K3 gyventojos. Balandzio 2 d. einu i pasirasyti rezervacijos sutarti 3 laptineje 1 aukste. Tikiuosi busim draugiskos kaimynes  ax.gif  ir paziuresim ka rytoj man pasakys del sutarties pasirasymo.Is Jusu pokalbio supratau kad bus kiemelis, siaip apie ji nesu girdejusi ir mano rezervacijos sutaryje apie ji ne zodi, nebent ne ten ieskau g.gif . Kas mane nustebino tai vienoda kaina labai skirtingos kvadraturos butams.Pvz: 49.26 kv.m. 8 aukste yra tokia pat kaina kaip 61.13 kv.m. 1 aukste.Suprantu, pirmas yra pirmas, bet 12 kv.m. skirtumas yra labai didelis, juk cia visas kambarys!!! Pasirinkau su didesniu plotu, nezinau ar gerai g.gif

Sveika.

na tai busime laiptines kaimynes drinks_cheers.gif Pas tave turbut langai i pietryciu puse, kad nera kiemelio. Kiek domejausi i ta puse butai tik su balkonu, bet be kiemeliu. kita namo puse
Atsakyti
Sveika,

Čia tavo kaimynė iš K3 penktos laiptinės 3 aukšto, tikuosi draugausim ir bendrausim drinks_cheers.gif

O kas dėl kainu skirtumu, tai INFROS politika tokia kad su kiekvienu aukstu ir kaina kyla, kuo auksciau tuo brangiau verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2007 04 02, 12:37)
Sveika.

na tai busime laiptines kaimynes  drinks_cheers.gif  Pas tave turbut langai i pietryciu puse, kad nera kiemelio. Kiek domejausi i ta puse butai tik su balkonu, bet be kiemeliu. kita namo puse

kiemeliai yra toje puseje, kieno langai ne i ligonine, nes toje puseje nebus vaziavimo zonos... tik kaip zadejo krumai, zole, sklupturos kazkokios... ax.gif
Atsakyti
Tikekimes kad istikro ten bus tokia zalioji zona kokia zada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute11 @ 2007 04 04, 15:09)
Tikekimes kad istikro ten bus tokia zalioji zona kokia zada  4u.gif

bus matyt, bet kokiu atveju pagal projekta kazkokia bus smile.gif
Atsakyti
Dar vat idomu, ar einant pasirasineti sutarti reikia nesti is banko kazkokia "ale" pazyma, kad bus gauta paskola? g.gif
Atsakyti
Nereikia jokių pažymų, jiems nesvarbu, kaip tu mokėsi. Nebent dėl savęs, jei nori, kad būtų ramiau, gali nueiti į banką ir padaryti įsivertinimą, kad žinotum kokiomis sąlygomis ir kiek gali gauti paskolos.
Atsakyti
Ir aš manau kad banko jokiu popierių į INFRA neštis nereikia, jiems nesvarbu juk kaip ir iš kur pas mus pinigai biggrin.gif , jiems svarbiausia kad mes juos jiems sumokėtume mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirasiau vakar rezervavimo sutarti ir ten parasyta kad statybos sutarti su manim numatoma pasirasyti iki geguzes 30d., o leidimo statytis jie iki siol neturi, nes tas punktas apie leidimo gavima dar yra. Ir dar naujiena-kaip pasake planuoja iki nauju metu jau priduoti butus.Sakau, taigi statybininkai planuoja kitaip-iki 2008 balandzio, o ji atsake kad statybininkai gal ir planuoja-o mes juos paskubinsim, juk nebutina laikytis visu saugos rekalavimu.Tai tas pasakymas man nalabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Olle Olle @ 2007 04 05, 17:12)
Pasirasiau vakar rezervavimo sutarti ir ten parasyta kad statybos sutarti su manim numatoma pasirasyti iki geguzes 30d., o leidimo statytis jie iki siol neturi, nes tas punktas apie leidimo gavima dar yra. Ir dar naujiena-kaip pasake planuoja iki nauju metu jau priduoti butus.Sakau, taigi statybininkai planuoja kitaip-iki 2008 balandzio, o ji atsake kad statybininkai gal ir planuoja-o mes juos paskubinsim, juk nebutina laikytis visu saugos rekalavimu.Tai tas pasakymas man nalabai patiko schmoll.gif

ka jie sako dar ne viskas, mums antra korpuso butus turejo atiduoti vasario gale, o gausim balandzio gale, kiti is vis tik geguze... schmoll.gif nesuprasi ju, jie viena planuoja - kitaip gaunasi... g.gif
Atsakyti
Tegu jie zada ka jie nori, bet ju darbai kalba patys uz save, pirma korpusa velavo biggrin.gif , antra veluoja biggrin.gif , tai tikrai nemanau kad trecias bus priduotas laiku lotuliukas.gif , bet gi visiems jiems budinga PAZADETI ir neisteseti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute11 @ 2007 04 05, 21:14)
Tegu jie zada ka jie nori, bet ju darbai kalba patys uz save, pirma korpusa velavo  biggrin.gif , antra veluoja  biggrin.gif , tai tikrai nemanau kad trecias bus priduotas laiku  lotuliukas.gif , bet gi visiems jiems budinga PAZADETI ir neisteseti verysad.gif

tas tiesa. na matai dabar laikas geresnis statyboms, pavasaris, vasara,, ruduo, gal viskas greiciaus vyks, nes 1 ir 2 korpuso darbus staigus ziemos saltis pristabde kazkiek, bet zinant, kad siemet ziema nebuvo salta... ax.gif bus matyt. nors aisku, netikiu, kad baigtu laiku ir as... 4u.gif
Atsakyti