Įkraunama...
Įkraunama...

Kvartalas "Pavasaris" Šiltnamių g. Lazdynuose

Sveiki,
Gal kas zinot ar K3 bus sandeliukai ar ne g.gif ?
Atsakyti
a ka ten toks baisus kvartalas, kad tik su shanchajum galite lyginti? biggrin.gif
Na, bet, mano nuomone, baisoka ten turetu buti: tokia kruva namu be minties sustatyta doh.gif

Zhmones, jei bendrove neturi leidumu nepasirasinekit sutarciu, kam tie bereikalingi rupesciai, jei jie taip ir negaus to leidimo. kiek jau tokiu pavyzdziu yra buve. vienas is geresniu variantu gali buti as, kad ilgai negalesit svesti ikurtuviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis: 25 kovo 2007 - 13:30
QUOTE(dziaugsmelis @ 2007 03 25, 14:26)

dziaugsmelis, 25 Kov 2007 - 14:26, parašė:

a ka ten  toks baisus kvartalas, kad tik su shanchajum galite lyginti? biggrin.gif
Na, bet, mano nuomone, baisoka ten turetu buti: tokia kruva namu be minties sustatyta doh.gif

Zhmones, jei bendrove neturi leidumu nepasirasinekit sutarciu, kam tie bereikalingi rupesciai, jei jie taip ir negaus to leidimo. kiek jau tokiu pavyzdziu yra buve. vienas is geresniu variantu gali buti as, kad ilgai negalesit svesti ikurtuviu.

a ka ten  toks baisus kvartalas, kad tik su shanchajum galite lyginti? biggrin.gif

nezinau kas cia lygina ka su Sanchajum? pasiziurek i namus ant siukslyno pastatytus ir busi ramus (-i) rolleyes.gif
va ten tai nei esmes, nei prasmes tikrai nematau, o jei tau 8 namai - Sanchajus, tai tada as kiniete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltara @ 2007 03 25, 17:25)

Viltara, 25 Kov 2007 - 17:25, parašė:

Viltara, 25 Kov 2007 - 17:25, parašė:

.... jei tau 8 namai - Sanchajus, tai tada as kiniete biggrin.gif

.... jei tau 8 namai - Sanchajus, tai tada as kiniete biggrin.gif

Tai kiek ten namu statys 10 ar 8? g.gif
Atsakyti
Lyg ir dešimt turėtų būti g.gif Kažkur skaičiau, kad planavo 12 ar 14 į tą plotelį sukišti, bet pakeitė planus. Mums kuo mažiau, tuo geriau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dziaugsmelis @ 2007 03 25, 15:26)

dziaugsmelis, 25 Kov 2007 - 15:26, parašė:

dziaugsmelis, 25 Kov 2007 - 15:26, parašė:

O tu bent jau buvai ten nuvažiavusi, kad su shanchajumi lygini?
O kas dėl tankumo, tai tikrai nebus tankiau negu Ukmergės gatvėje. O be to šie namai tik 6-9 aukštų, o tai tikrai ne tas pats, kaip 10-12-14 ar pan.
Atsakyti
Perskaiciau ka tik Pavasario puslapyje atmintine klientui ir ten parasyta, kad virtuves ir vonios sanmazgu vietu keisti negalima.. unsure.gif O mes kaip tik jau buvome suplanve perkelti virtuve i kita vieta.... verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gavau laiska emailu is INFROS biggrin.gif kad balandzio 16d. prades pasirasineti statybos sutartis su K3 thumbup.gif , beje o kas liecia sanmazgu perkelima tai ir mes domejomes bigsmile.gif tai sake kad geriausia kreiptis pas ju architekta ir tada tiksliai pasakys ka imanoma pakeisti o ka ne g.gif , bet sake kad variantu yra visokiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kažkaip labai jau jie su terminais vėluoja g.gif
Sutartis dar tik pradės pasirašinėti nuo balandžio 16 dienos, o kai rezervavomės tai visai kita kalba buvo dėl pasirašymo datų. Ir taip kelis kartus vis nukėlinėjo.
Gal kuri žinot, kodėl jiems taip jau nesiseka su statybos leidimo gavimu? Juk kaip suprantu, kol nėra leidimo, tol negali pasirašyti sutarčių.
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis @ 2007 03 25, 14:26)

Man patinka komentarai apie nieką ir niekam biggrin.gif Jei neturit ką protingo pasakyt, tai nesikiškit wink.gif Bereikalingi rūpesčiai ne jums gi bus wink.gif

QUOTE(Irmia @ 2007 03 28, 17:20)

Irmia, 28 Kov 2007 - 17:20, parašė:

Irmia, 28 Kov 2007 - 17:20, parašė:

Perskaiciau ka tik Pavasario puslapyje atmintine klientui ir ten parasyta, kad virtuves ir vonios sanmazgu vietu keisti negalima.. unsure.gif  O mes kaip tik jau buvome suplanve perkelti virtuve i kita vieta....  verysad.gif

Perskaiciau ka tik Pavasario puslapyje atmintine klientui ir ten parasyta, kad virtuves ir vonios sanmazgu vietu keisti negalima.. unsure.gif  O mes kaip tik jau buvome suplanve perkelti virtuve i kita vieta....  verysad.gif

Viskas įmanoma, visur smile.gif Reikia tik aiškintis ir kalbėt, neabejoju, kad daugumą jūsų idėjų pavyks įgyvendint 4u.gif

QUOTE(loretikas @ 2007 03 30, 11:55)

loretikas, 30 Kov 2007 - 11:55, parašė:

loretikas, 30 Kov 2007 - 11:55, parašė:

Nežinau kaip trečias korpusas, bet pirmam tai truputį vėlavo, bet ne super daug g.gif Per savo buto langus matau, kad labai jau sparčiai jie ten sukasi pastaruoju metu smile.gif O vėluoja tai visur. Deja, bet taip yra rolleyes.gif
Atsakyti
Visur vėluoja verysad.gif ir tai jau kaip ir norma Lietuvoje g.gif , bet tikėkimės kad visgi balandžio mėnesi K3 pasirašys statybos sutartis bigsmile.gif ir 2008 m. pradžioje gausim raktukus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos mergickos-busimos K3 gyventojos. Balandzio 2 d. einu i pasirasyti rezervacijos sutarti 3 laptineje 1 aukste. Tikiuosi busim draugiskos kaimynes ax.gif ir paziuresim ka rytoj man pasakys del sutarties pasirasymo.Is Jusu pokalbio supratau kad bus kiemelis, siaip apie ji nesu girdejusi ir mano rezervacijos sutaryje apie ji ne zodi, nebent ne ten ieskau g.gif . Kas mane nustebino tai vienoda kaina labai skirtingos kvadraturos butams.Pvz: 49.26 kv.m. 8 aukste yra tokia pat kaina kaip 61.13 kv.m. 1 aukste.Suprantu, pirmas yra pirmas, bet 12 kv.m. skirtumas yra labai didelis, juk cia visas kambarys!!! Pasirinkau su didesniu plotu, nezinau ar gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olle Olle @ 2007 04 01, 18:08)

Olle Olle, 01 Bal 2007 - 18:08, parašė:

Olle Olle, 01 Bal 2007 - 18:08, parašė:

Sveikos visos mergickos-busimos K3 gyventojos. Balandzio 2 d. einu i pasirasyti rezervacijos sutarti 3 laptineje 1 aukste. Tikiuosi busim draugiskos kaimynes  ax.gif  ir paziuresim ka rytoj man pasakys del sutarties pasirasymo.Is Jusu pokalbio supratau kad bus kiemelis, siaip apie ji nesu girdejusi ir mano rezervacijos sutaryje apie ji ne zodi, nebent ne ten ieskau g.gif . Kas mane nustebino tai vienoda kaina labai skirtingos kvadraturos butams.Pvz: 49.26 kv.m. 8 aukste yra tokia pat kaina kaip 61.13 kv.m. 1 aukste.Suprantu, pirmas yra pirmas, bet 12 kv.m. skirtumas yra labai didelis, juk cia visas kambarys!!! Pasirinkau su didesniu plotu, nezinau ar gerai g.gif

Sveikos visos mergickos-busimos K3 gyventojos. Balandzio 2 d. einu i pasirasyti rezervacijos sutarti 3 laptineje 1 aukste. Tikiuosi busim draugiskos kaimynes  ax.gif  ir paziuresim ka rytoj man pasakys del sutarties pasirasymo.Is Jusu pokalbio supratau kad bus kiemelis, siaip apie ji nesu girdejusi ir mano rezervacijos sutaryje apie ji ne zodi, nebent ne ten ieskau g.gif . Kas mane nustebino tai vienoda kaina labai skirtingos kvadraturos butams.Pvz: 49.26 kv.m. 8 aukste yra tokia pat kaina kaip 61.13 kv.m. 1 aukste.Suprantu, pirmas yra pirmas, bet 12 kv.m. skirtumas yra labai didelis, juk cia visas kambarys!!! Pasirinkau su didesniu plotu, nezinau ar gerai g.gif

mes 2 korpuse rezervavomes 1 a. tai sutartyje yra irasytas 25 kvm kiemelis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lira @ 2007 03 25, 20:17)

lira, 25 Kov 2007 - 20:17, parašė:

lira, 25 Kov 2007 - 20:17, parašė:

Tai kiek ten namu statys  10  ar 8?  g.gif

Tai kiek ten namu statys  10  ar 8?  g.gif

10 pasirodo, www.pavasaris.net yra visa info ax.gif
Atsakyti