Gal kas zinot ar K3 bus sandeliukai ar ne

dziaugsmelis, 25 Kov 2007 - 14:26, parašė:
dziaugsmelis, 25 Kov 2007 - 14:26, parašė: ![]()
a ka ten toks baisus kvartalas, kad tik su shanchajum galite lyginti?
![]()
Na, bet, mano nuomone, baisoka ten turetu buti: tokia kruva namu be minties sustatyta![]()
Zhmones, jei bendrove neturi leidumu nepasirasinekit sutarciu, kam tie bereikalingi rupesciai, jei jie taip ir negaus to leidimo. kiek jau tokiu pavyzdziu yra buve. vienas is geresniu variantu gali buti as, kad ilgai negalesit svesti ikurtuviu.
dziaugsmelis, 25 Kov 2007 - 15:26, parašė:
dziaugsmelis, 25 Kov 2007 - 15:26, parašė: ![]()
![]()
Na, bet, mano nuomone, baisoka ten turetu buti: tokia kruva namu be minties sustatyta![]()
Zhmones, jei bendrove neturi leidumu nepasirasinekit sutarciu, kam tie bereikalingi rupesciai, jei jie taip ir negaus to leidimo. kiek jau tokiu pavyzdziu yra buve. vienas is geresniu variantu gali buti as, kad ilgai negalesit svesti ikurtuviu.
dziaugsmelis, 25 Kov 2007 - 14:26, parašė:
dziaugsmelis, 25 Kov 2007 - 14:26, parašė: ![]()
![]()
Irmia, 28 Kov 2007 - 17:20, parašė:
Irmia, 28 Kov 2007 - 17:20, parašė: ![]()
Perskaiciau ka tik Pavasario puslapyje atmintine klientui ir ten parasyta, kad virtuves ir vonios sanmazgu vietu keisti negalima..
O mes kaip tik jau buvome suplanve perkelti virtuve i kita vieta....
loretikas, 30 Kov 2007 - 11:55, parašė:
loretikas, 30 Kov 2007 - 11:55, parašė: ![]()
Kažkaip labai jau jie su terminais vėluoja
![]()
Olle Olle, 01 Bal 2007 - 18:08, parašė:
Olle Olle, 01 Bal 2007 - 18:08, parašė: ![]()
Sveikos visos mergickos-busimos K3 gyventojos. Balandzio 2 d. einu i pasirasyti rezervacijos sutarti 3 laptineje 1 aukste. Tikiuosi busim draugiskos kaimynes
ir paziuresim ka rytoj man pasakys del sutarties pasirasymo.Is Jusu pokalbio supratau kad bus kiemelis, siaip apie ji nesu girdejusi ir mano rezervacijos sutaryje apie ji ne zodi, nebent ne ten ieskau
. Kas mane nustebino tai vienoda kaina labai skirtingos kvadraturos butams.Pvz: 49.26 kv.m. 8 aukste yra tokia pat kaina kaip 61.13 kv.m. 1 aukste.Suprantu, pirmas yra pirmas, bet 12 kv.m. skirtumas yra labai didelis, juk cia visas kambarys!!! Pasirinkau su didesniu plotu, nezinau ar gerai
lira, 25 Kov 2007 - 20:17, parašė:
lira, 25 Kov 2007 - 20:17, parašė: ![]()
Tai kiek ten namu statys 10 ar 8?
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė