Įkraunama...
Įkraunama...

Kvartalas "Pavasaris" Šiltnamių g. Lazdynuose

Mano MB, jau panikuoja kas darys apdailą. Sakau ramiai ok.gif , sienos vis tiek trūkinės namas sės. Tai geriau patys, nors ne abydna bus perdarinėti thumbup.gif
Aš bandimus jau atlikinėju, po truputi mokausi construction.gif Na rankos tai labai nukenčia, bet galvoju tiek tos išgyvensim tongue.gif
Atsakyti
Mes tai jau meistriukus lyg ir susiradom user posted image Sakė, kad sienų paruošimas ir dažymas 25 Lt/kv.m.tai labai apsidžiaugėm user posted image Patys tai tikrai neremontuosim, nes jau šiame bute bandėm, tai doh.gif labai jau pykomės. Tai naujame bute galvoju, geriau daugiau sumokėsim, bet viskas ramiau ir, aišku, kokybiškiau...
Atsakyti
Suinku,kad meistras tai meistras.O jeigu dar ir prieinama kaina tai tikrai, bet verysad.gif kai nėra kuo mokėti verysad.gif Na mums dar anksti, tai gal dar "Aukso puodą" laimėsim tai tada ir samdysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ElenuteV @ 2007 11 30, 10:35)
Sveiki, kaimynai,

Ziuriu K5 korpusas mus aktyvumu pralenke smile.gif Man irgi butu idomu suzinoti kokios dabar mazdaug remonto kainos, kol kas teko girdeti tik apie plyteliu klojima, kad kaina svyruoja tarp 40-70 Lt/kv m, taip vat mastom su vyru, kad patiems plyteles klot, bet nezinau ar tai geras sumanymas.... Kazkaip gaila pirma blyna savo bute padaryt....  unsure.gif

Na as manau pirma reiketu nuo santechnikos viska pradeti. Nes gali buti taip kad sienas dar dauzyti reikes. tai pirma samdyti elektrikus ir santechnikus-o jau poto grindis ir sienas tvarkyti. Niu aisku-galima ir viska lygiagreciai. As labai laukiu-kada viskas pajudes i prieki-niu tikiuosi sausi jau pradesim kazka daryti g.gif
O dabar tvarkomes jau visus dokumentus-rytoj tikiuosi priregistruosim registru centre ir jau poto ikeisim bankui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianora @ 2007 12 02, 19:46)
Na as manau pirma reiketu nuo santechnikos viska pradeti. Nes gali buti taip kad sienas dar dauzyti reikes. tai pirma samdyti elektrikus ir santechnikus-o jau poto grindis ir sienas tvarkyti. Niu aisku-galima ir viska lygiagreciai. As labai laukiu-kada viskas pajudes i prieki-niu tikiuosi sausi jau pradesim kazka daryti  g.gif
O dabar tvarkomes jau visus dokumentus-rytoj tikiuosi priregistruosim registru centre ir jau poto ikeisim bankui  unsure.gif

Na taip, mes irgi nuo isvedziojimu pradesim - santechnika, elektra, paskui lubos, tada sienos ir plyteles, o galiausiai grindys smile.gif Tada baldai ir...mmm...namai namuciai wub.gif Tik kada dar tas bus unsure.gif Uzsisvajojau smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif del darbu eiliskumo pritariu Dianorai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na mes dar tik mokomės blush2.gif Tai dabar eiliškumą ir žinosime rolleyes.gif
Darysim sarašėli kas po ko ir kur geriau, pigiau ir panašiai. Trumpiau mokomės iš JŪSŲ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasblk @ 2007 11 29, 23:02)
Suinku,kad meistras tai meistras.O jeigu dar ir prieinama kaina tai tikrai, bet  verysad.gif  kai nėra kuo mokėti  verysad.gif  Na mums dar anksti, tai gal dar "Aukso puodą" laimėsim tai tada ir samdysim  thumbup.gif

mes irgi patys savo jegom darysim, t.y. MB darys.. Aisku dar i talka draugus kviesim, nes ir MB irgi ejo pas juos, kai jie kviete smile.gif Tai tikiuosi kaip nors. Va igijo patyrimo pas draugus, tai gales kibt i construction.gif
Samdant meistrus jiems reiketu pakloti minimum vien tik uz darbba apie 30-40 gabalu (60 kv butui) ohmy.gif Gal samdant atskiriems darbams atskirus meisterus ir galima butu sutaupyt...Tai mums biski brangoka...
Atsakyti
ar jau kas atsiemete raktus? nes mes kaip ir jau akta pasiraseme-bet raktu dar neturime.
Atsakyti
Sveiki, kaimynai smile.gif
Iškilo man durnas klausimas:
girdėjau tokį dalyką, kad kai leidžia darytis jau apdailą, tai nebūna dar pajungtas vanduo ir jį reikia nešiotis iš rūsio kažkur unsure.gif tai čia dar nieko, bet va kaip reikia pajungti visus santechnikos prietaisus ir patikrinti sandarumą? geriau gi būtų patikrinti prieš tai, kai kaimynai jau būna ką vertingesnio pasidarę blush2.gif
Žodžiu nelabai suprantu šitoj vietoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2007 12 03, 21:02)
Sveiki, kaimynai smile.gif
Iškilo man durnas klausimas:
girdėjau tokį dalyką, kad kai leidžia darytis jau apdailą, tai nebūna dar pajungtas vanduo ir jį reikia nešiotis iš rūsio kažkur  unsure.gif tai čia dar nieko, bet va kaip reikia pajungti visus santechnikos prietaisus ir patikrinti sandarumą? geriau gi būtų patikrinti prieš tai, kai kaimynai jau būna ką vertingesnio pasidarę  blush2.gif
Žodžiu nelabai suprantu šitoj vietoj  doh.gif

Durnu klausimu nebuna.... smile.gif .
Man irgi kila klausimas del 11 punkto Priemimo - Perdavimo Akte:
11. Nuo šio akto pasirašymo dienos buto statybos užsakovas įsipareigoja mokėti už elektros energiją, buto ir laiptinės šildymą, sunaudotą šiltą ir šaltą vandenį bei kitas komunalines paslaugas pagal Statytojo pateiktas sąskaitas, o po skaitiklių įrengimo, pagal skaitiklių parodymus. blink.gif
Pamirsau prisistatytis, esu is 3 korpuso 5 laiptines.
Gaunasi, kad kol Skirnuva neirengs skaitliuku, uz sildima ir elektra mokesime pagal neaiskios kilimes popieriukus. O gal ten dar statybinis kranas prijungtas prie tos elektros, o gal dar kazkas? Idomu, o kaip k1 ir K2 mokejo, koj skaitliuku pas jus nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(MiraYass @ 2007 12 04, 10:31)
Durnu klausimu nebuna.... smile.gif .
Man irgi kila klausimas del 11 punkto Priemimo - Perdavimo Akte:
11. Nuo šio akto pasirašymo dienos buto statybos užsakovas įsipareigoja mokėti už elektros energiją, buto ir laiptinės šildymą, sunaudotą šiltą ir šaltą vandenį bei kitas komunalines paslaugas pagal Statytojo pateiktas sąskaitas, o po skaitiklių įrengimo, pagal skaitiklių parodymus. blink.gif
Pamirsau prisistatytis, esu is 3 korpuso 5 laiptines.
Gaunasi, kad kol Skirnuva neirengs skaitliuku, uz sildima ir elektra mokesime pagal neaiskios kilimes popieriukus. O gal ten dar statybinis kranas prijungtas prie tos elektros, o gal dar kazkas? Idomu, o kaip k1 ir K2 mokejo, koj skaitliuku pas jus nebuvo?

As is K2.Dar nemokejom uz kom.paslaugas ir kt.,bet Albertas sake bus mazdaug apie 50lt.,o kaip kitiems gyventojams - nezinau.
Atsakyti