Įkraunama...
Įkraunama...

Kvartalas "Pavasaris" Šiltnamių g. Lazdynuose

QUOTE(Uogienė @ 2007 11 28, 12:23)
Sveiki kaimynai  4u.gif
Mes K5 4 laiptinė, 4 aukštas  ax.gif
O negi galima pakliūti kažkaip į K5 vidų apžiūrėti  bigsmile.gif būtų labai įdomu  cool.gif o į ką kreiptis reiktų? gal į Albertą?

Labukas mirksiukas.gif .
Faina,kad kaimynu ratas dideja.
Atsakyti
Tikiuosi musu namas netures dideliu problemu su kanalizacija ir sildymu, kaip kad pirmieji namai skundziasi unsure.gif tikiuosi, kad kaimynai bus draugiski, ramus ir tvarkingi biggrin.gif
[/quote]

Gal aš kažko nepasiskaičiau ax.gif , kas yra blogai su kanalizacija ir šildimų g.gif
Atsakyti
Mes savo butuke nusprendeme is kolidoriaus vieno kampo daryti tamsu kambariuka ir kadangi musu vonia ir tulikas atskiruose buto galuose, norejome daryti 2 WC, taciau paskutiniu metu svarstom galimybe daryti dar viena tamsu kambari g.gif
Del sienu tai virtuveje viena maza sienele kuri stovi 45laipsniu kampu mesim lauk.
o visa kita kaip ir normaliai.
Problemos su sildymu kiek zinau yra K1 ir K2, ta prasme radiatoriai atsukti ant max, o ten kambariuose viso labo 19laipsniu doh.gif neaisku kaip bus veliau, gal reikia didesniu salciu. Siuo metu pas mane tai 15 ir man normaliai biggrin.gif (sodo namelis)
O del kanalizacijos, tai nenoriu sumeluoti, bet 1 ir 2 aukstu gyvenotojams (as 1a mastau.gif )prastas vandens nutekejimas. Problemos sprendimo budas kolkas nezinomas. O padariniai tokie, kad vanduo nenuteka ir prasisunkia pro grindini ir t.t. kazkam teks pernaujo dazyti o gal net grindis keisti (sia info isgirdau is statybu vykdytojo) construction.gif
na tai tiek.
beje apie ta pati pavasari nemazai kalbama BITE+/MANOBUSTAS/BUTAISILTNAMIUGATVEJE (cia kad nauji zmones daugiau info rastu) gossip.gif
Atsakyti
Ačiū vidmantui1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2007 11 28, 14:58)
Butu labai idomu vietoje paziureti, kaip gi ten viduje viskas atrodo, tada gal ir minciu atsirastu.

Va, va būtinai nueikit pažiūrėti, kaip atrodo realiai, ypač dabar kai K3 taip lengvai galima pažiūrėti. Mes tai dabar nerealai gaailimės, kad nepažiūrėjom identiško buto jau pastatytuose. Kai pamatežėm saviškį, tai supratom ką reikėjo truputį pakeisti...
Atsakyti
Ooooo, matėt blink.gif
http://www.pavasaris...ra/akcijos/1321
Dėmesio! Pradėtas K4 korpuso butų pardavimas. Kreiptis į UAB "Infra", Gedimino pr. 47-1, Vilnius
Kažkur buvo minėta, kad tik saviems g.gif
Atsakyti
beje ziuredamas savo buta K3 IIIlaiptine 1a. buta buvau ilindes ir i K5 ta pati paziureti smile.gif
tad busimi K5 kaimynai, uzsidekit salma hi.gif ir galite atsargiai uzmesti aky i busima VAIZDELI biggrin.gif

p.s. kambariu pertvaros, ar buvote kasnors nueme gipso kartona? siulau patikrinti, nes kolegos minejo , kad labai daznai statybinikai paxalturina ir akmens vatos nedadeda, reiskia kad garso izoliacija ir silumas eina velniop (tipo niekas napamatys bash.gif ). ta pati reikia padaryti virs langu , taip vadinamos "kepures" , ten galimi dideli silumos nuostoliai. blogai vata sudeta ir palikti tarpai. tai stai kaip buna siais laikais.

Klausymai visiems kurie samde darbininkus, kiek jiems mokejot uz darba?
kokia 1kvm kaina:

gipso kartono lubos - ? (30lt)
plyteliu klijavimas - ? (40lt)
grindu sudejimas - ? (20lt)
dazymas glaistymas - ? (30lt)
santechnika uz 1 taska - ?
elektra uz 1 taska - ?

p.s. skliausteliuose kainos uz kurias mano draugu darbininkai sutiko man daryti remonta.
p.s.s. uz tokias kainas jie sudarineja samata, viska matuoja, suplanavo laika perkiek laiko padarys, vaziuoja i savas parduotuves kur turi +/- 10%nuolaida ir perka man patikusias prekes, be viso to konsultuoja, pateikineja cekius ir t.t. saziningi jauni darbininkai.

taigi ar normalu kad tokios kainos siais laikas????????????? g.gif
sorry jei toks klausymas neseniai buvo angel_not.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidmantas1: 29 lapkričio 2007 - 17:58
Vidmantai1, tai gal kontaktais pasidalintumei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasblk @ 2007 11 27, 17:28)
Sveiki pavasarinukai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Visą temą perskaičiau ir taip įsijaučiau 4u.gif  Labai noriu į JŪSŲ sarašiuką.
Mes K5 korpuse 4 laiptinė 3 aukštas. Man dar taip toli  tongue.gif Bet jau pradedu nervuotis ir visas čia gvildemas problemas taikyti sau 4u.gif
Čia Jūs taip draugiškai sprendžiate problemas, tikiuosi K5 korpusas taip pat bus draugiškas ir su gerais kaimynais. Tikiuosi kaimynai atsišauks thumbup.gif
Labai tikiuosi, kad pridavimas nevėluos, nes man labai aktualu greičiau ax.gif
Sėkmės įsirengiant thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

K1 korpusas:
1. every (1 laiptine, 5 aukstas)

K2 korpusas:
1. kaca (V laiptine, 2 aukstas)
2. Viltara (I laiptine, 1 aukstas)
3. Vaidutia (V laiptine, 8 aukstas)

K3 korpusas:
1. ingute11 (I laiptine, 3 aukstas)
2. Tranquillity (I laiptine, 3 aukstas)
3. Dorotea7 (I laiptine, 6 aukstas)
4. ElenuteV (II laiptine, 4 aukstas)
5. loretikas (II laiptine, 5 aukstas)
6.greeny (II laiptine, 2 aukstas)
7. Olle Olle (III laiptine, 1 aukstas)
8. Irmia (III laiptine, 5 aukstas)
9.Vidmantas1 (III laiptine, 1 aukstas)
10. revenas (V laiptine, 6 aukstas)
11. remarka (? laiptine, 1 aukstas)
12. Dianora (V laiptine, 5 aukstas)
13. Mama123 (V laiptine, 9 aukstas)

K5 korpusas:
1. sunny day (? laiptine, ? aukstas)
2. Dewa (? laiptine, ? aukstas)
3. GZA (III laiptine, 2 aukstas)
4. Zip (II laiptine, ? aukstas)
5. rasblk (IV laiptinė, 3 aukštas)

QUOTE(Uogienė @ 2007 11 28, 12:23)
Sveiki kaimynai  4u.gif
Mes K5 4 laiptinė, 4 aukštas  ax.gif
O negi galima pakliūti kažkaip į K5 vidų apžiūrėti  bigsmile.gif būtų labai įdomu  cool.gif o į ką kreiptis reiktų? gal į Albertą?

Sveiki visi nauji kaimynai drinks_cheers.gif , smagu kad pavasarieciu vis daugeja thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, kaimynai,

Ziuriu K5 korpusas mus aktyvumu pralenke smile.gif Man irgi butu idomu suzinoti kokios dabar mazdaug remonto kainos, kol kas teko girdeti tik apie plyteliu klojima, kad kaina svyruoja tarp 40-70 Lt/kv m, taip vat mastom su vyru, kad patiems plyteles klot, bet nezinau ar tai geras sumanymas.... Kazkaip gaila pirma blyna savo bute padaryt.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ElenuteV @ 2007 11 30, 08:35)
Sveiki, kaimynai,

Ziuriu K5 korpusas mus aktyvumu pralenke smile.gif Man irgi butu idomu suzinoti kokios dabar mazdaug remonto kainos, kol kas teko girdeti tik apie plyteliu klojima, kad kaina svyruoja tarp 40-70 Lt/kv m, taip vat mastom su vyru, kad patiems plyteles klot, bet nezinau ar tai geras sumanymas.... Kazkaip gaila pirma blyna savo bute padaryt....  unsure.gif

Na K5 dar toli iki pirmų korpusų aktyvumo 4u.gif Aš tai planuoju,kad reikės jungti taupimo programą ir plyteles klijuoti paties doh.gif Negera nuo tų kainų, o jei dar paskaičiuoti kiek reikia kvadratų swoon.gif
Atsakyti
jei mokeciau , tikrai daryciau bent dali apdailos darbu pats.
nes bendra suma...ech........
Atsakyti