QUOTE(Irmia @ 2007 11 08, 11:44)
1, Nepatiko man balkonas, nes paaiskino, kai uzstiklins, liks visitek mazi milimetriniai tarpeliai tarp sujungimu ir jei lietus i langu puse, tai pribegs i balkona

o mes jau buvom uzsisvajoje ten ir darbo kambareli kada nors, jei prireiks isirengti..
Papildyta:
2,O kokie langai I ir II korpuse sudeti? III tai penkiu kameru. Manau, kad visuose korpusuose vienodi.
Papildyta:
1, tikrai nepribega, nu pas mum tai kol nepribego
2. K1 Tokie kaip ir K3 5kiu kameru
QUOTE(Irmia @ 2007 11 08, 11:44)
Trukumas tas, kad fasadas nebaigtas ir balkonas neuzsitklintas, nebaigtas siltinimas, bet cia viska padarys, juk kitaip namo nepriduos...
Mes tai bent jau dabar nusiteikę, jei nebus įstiklintas balkonas, nepasirašyti darbų priėmimo akto

Na taip, jie turės sutvarkyti, kitaip namo nepriduos, bet gal greičiau pabaigs kol bus nepriimti darbai (pinigėlių taip pat negaus). O be to, baisu, kad jei pasirašysi ir bus nesutvarkytas balkonas, tai po to ir gaudyk juos, kad pabaigtu...
O iš kur jūs tą statybų žinovą samdėtės?

Gal gali parekomenduoti, mes taip pat nelabai turim kokių nors pažįstamų, kad patartų...
viska padarys, ir paskui taiso po pridavimo, nemokamai, jei kas pagenda, mum langus ir duris reguliavo, taise odzijos langus, nes kazkoks daikciukas buvo sudiles kuriuo tie langai darinejasi, ir geranoriskai ta daro.
QUOTE(Vaidutia @ 2007 11 08, 15:31)
1, o gi tikrai as..su savo pilvinuku buvau...galesim pavasary leliukus kartu veziot...
2, o del radiatoriu, tai pas mus kolkas visa laika girdis kaip ciurlena vanduo.. atsuke ant maximumo,osildo tik radiatoriaus pradzia, o visas daugiau drungnas...niu kabangi as medines palanges uzdejau, man tas langu rasojimas ir varvejimas ant mediniu palangiu visai nepatinka...tai vaikstau ir sluostau, ir vel einu ir sluostau...
1. aha mes daznai i miskely su leliais einam, dar i vingio parka nuvaziuojam
2. nebandei klausti kodel taip yra, skambink pavasariui ir skuskis, mes skundziames visa laika tai kol kas viska daro ko uzsiprasom, ateina ir sureguliuoja. duoda visus reikiamus telefonus kuri firma uz ka atsakinga, skambini ir atvaziuoja.