Įkraunama...
Įkraunama...

Kvartalas "Pavasaris" Šiltnamių g. Lazdynuose

QUOTE(ingute11 @ 2007 11 04, 01:02)
thumbup.gif , jo kartais nelabai noriai ta apsauga nori ileisti buto paziureti  doh.gif , gal kartais buvot uzsuke ir i musu butuka paziureti? biggrin.gif

Laba,

man atrodo, kad i jusu buvome pataike. Jusu durys pacios desiniausios? O jus gal is vonios ar tai tuliko pasidaret spinta didele? Man nelabai aiskus isplanavimas pasirode.. blush2.gif Iejus, po kaire taip supratau vonios - tuliko patalpa. Po to tokia didele nisa. Ten gal spinta darysite? Bet pagal plana tai jauciu tokios spintos nebuvo. Gal patys suplanavot? g.gif Bet nelabai aisku pasirode. Pas jus 3 kambariai, ane? Uzeikit ir pas mus kada i buta <jis vidurinis aiksteleje. Man idomu kaip ivertinsite musu papildoma siena biggrin.gif Man ji ziauriai patinka..
Atsakyti
o! cia musu kaimynai bendrauja
Mes gyvename Pavasaryje, K1 korpuse
ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(every @ 2007 11 04, 22:51)
o! cia musu kaimynai bendrauja
Mes gyvename Pavasaryje, K1 korpuse
ax.gif  4u.gif

Sveika,

na ir kaip jums sekasi gyventi K1 korpuse? biggrin.gif
Mums vargeliai ir džiaugsmeliai tik prasideda ax.gif

Toks aktualus mums klausimėlis: kai ėjote priimti padarytų darbų, kas buvo padaryta ne taip, ką nurodėte kaip broką, kurį statybininkai taisė ir pan. Į ką labiausiai kreipėte dėmesį? Ar iš pirmo karto pasirašėte darbų priėmimo-perdavimo aktą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretikas: 04 lapkričio 2007 - 21:46
QUOTE(loretikas @ 2007 11 04, 23:45)
Sveika,

na ir kaip jums sekasi gyventi K1 korpuse?  biggrin.gif
Mums vargeliai ir džiaugsmeliai tik prasideda  ax.gif

Toks aktualus mums klausimėlis: kai ėjote priimti padarytų darbų, kas buvo padaryta ne taip, ką nurodėte kaip broką, kurį statybininkai taisė ir pan.  Į ką labiausiai kreipėte dėmesį? Ar iš pirmo karto pasirašėte darbų priėmimo-perdavimo aktą?

buvo nemazai broko, lodzijoj lubas reikejo perdet, vamzdziai nebuvo iki virtuves atvesti, lubos neislygintos, ir dar kazkas, bet viska geranoriskai sutvarke, pasirasem ta akta ir prirasem kas dar nebaigta tai paskui viska sutvarke, nu tik kartais juos bisky pajudint reikia, bet siaip tai esam labai patenkinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(every @ 2007 11 05, 00:13)
buvo nemazai broko, lodzijoj lubas reikejo perdet, vamzdziai nebuvo iki virtuves atvesti, lubos neislygintos, ir dar kazkas, bet viska geranoriskai sutvarke, pasirasem ta akta ir prirasem kas dar nebaigta tai paskui viska sutvarke, nu tik kartais juos bisky pajudint reikia, bet siaip tai esam labai patenkinti  rolleyes.gif

O kaip suprasti "lubos neišlygintos"? g.gif Juk jos yra lietos, tai visi sudūrimai labai jau matosi verysad.gif O tai statybininkai jums lubas nušlifavo? Ar kaip?

Ir dar klausimėlis: ar turi būti atvesti vamzdžiai iki vonios ir tualeto kriauklės. Iki virtuvės kriauklės tai yra nuotekų vamzdžio įvadas ir karštas bei šaltas vanduo, bet pačioje vonioje yra įvadas ir vanduo tik iki vonios ir nėra nieko padaryta iki kriauklės. Tai taip ir nesupratom ar turi būti ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretikas: 05 lapkričio 2007 - 10:46
QUOTE(loretikas @ 2007 11 05, 11:45)
O kaip suprasti "lubos neišlygintos"?  g.gif  Juk jos yra lietos, tai visi sudūrimai labai jau matosi  verysad.gif  O tai statybininkai jums lubas nušlifavo? Ar kaip?

Ir dar klausimėlis: ar turi būti atvesti vamzdžiai iki vonios ir tualeto kriauklės. Iki virtuvės kriauklės tai yra nuotekų vamzdžio įvadas ir karštas bei šaltas vanduo, bet pačioje vonioje yra įvadas ir vanduo tik iki vonios ir nėra nieko padaryta iki kriauklės. Tai taip ir nesupratom ar turi būti ar ne?

Tas klausimas ir man rupi... girdejau, kad vonioje ir tualete reikia isdauzyti grindu betona, tada kloti vamzdzius ir vel betonuoti... Ar tikrai taip??
Atsakyti
QUOTE(Tranquillity @ 2007 11 04, 16:30)
Laba,

man atrodo, kad i jusu buvome pataike. Jusu durys pacios desiniausios? O jus gal is vonios ar tai tuliko pasidaret spinta didele? Man nelabai aiskus isplanavimas pasirode..  blush2.gif  Iejus, po kaire taip supratau vonios - tuliko patalpa. Po to tokia didele nisa. Ten gal spinta darysite? Bet pagal plana tai jauciu tokios spintos nebuvo. Gal patys suplanavot?  g.gif  Bet nelabai aisku pasirode. Pas jus 3 kambariai, ane? Uzeikit ir pas mus kada i buta <jis vidurinis aiksteleje. Man idomu kaip ivertinsite musu papildoma siena  biggrin.gif Man ji ziauriai patinka..

Sveikos visos, drinks_cheers.gif

Taip musu triju kambariu, bet jokios nisos ir spintos neplanavom g.gif , tiesa senokai buvau , gal ka ne taip ten pastate doh.gif , idomu pasidare ir man g.gif , o tu teisi po kaire bendras WC pas mus ax.gif , kai nuvaziuosim butinai uzeisim ir pas jus paziureti tos papildomos sienos paziureti thumbup.gif .

O del to vandens isveziojimo tai ir man idomu, nes pas mus tik duso kabinai atvede, nei voniai , nei kriauklei, nei virtuveje nera nieko atvesta g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretikas @ 2007 11 05, 12:45)
1.O kaip suprasti "lubos neišlygintos"?  g.gif  Juk jos yra lietos, tai visi sudūrimai labai jau matosi  verysad.gif  O tai statybininkai jums lubas nušlifavo? Ar kaip?

2.Ir dar klausimėlis: ar turi būti atvesti vamzdžiai iki vonios ir tualeto kriauklės. Iki virtuvės kriauklės tai yra nuotekų vamzdžio įvadas ir karštas bei šaltas vanduo, bet pačioje vonioje yra įvadas ir vanduo tik iki vonios ir nėra nieko padaryta iki kriauklės. Tai taip ir nesupratom ar turi būti ar ne?

1.kazkokie nelygumai buvo koridoriuje, tai tik ta vieta ir slifavo, siaip tai jos pakankamai grazios, mazai darbo buvo jas paruosti dazymui.
2.Vonioj reikejo biskutuka padauzyti, nes mes daremes vonia, skalbenke, tulika ir dar kriaukle, o buvo gal tik voniai, tulikui ir skalbenkei paruosta, reikia MB paklausti kaip ten tiksliai as nelabai atsimenu ax.gif jie mum betona uzliejo kai issidauzem kiek reikejo
QUOTE(GZA @ 2007 11 05, 13:41)
Tas klausimas ir man rupi... girdejau, kad vonioje ir tualete reikia isdauzyti grindu betona, tada kloti vamzdzius ir vel betonuoti... Ar tikrai taip??

mes dauzem

QUOTE(ingute11 @ 2007 11 05, 16:49)
Sveikos visos, drinks_cheers.gif

O del to vandens isveziojimo tai ir man idomu, nes pas mus tik duso kabinai atvede, nei voniai , nei kriauklei, nei virtuveje nera nieko atvesta g.gif

pas mus kriauklei irdi nebuvo, tai paskui siena jie is vonios i virtuve bisky arde ir dauze grindis, kad vamzdzius patiesti.
Atsakyti
Kodel niekas neraso kaip sekasi pridavimas g.gif ax.gif
Atsakyti
Mes rytoj, 10 val. einame priimineti buto 3 laiptines smile.gif ziuresime kaip ten kas bus blink.gif Tad rytoj ir viska isklosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2007 11 06, 16:55)
Mes rytoj, 10 val. einame priimineti buto 3 laiptines  smile.gif  ziuresime kaip ten kas bus  blink.gif  Tad rytoj ir viska isklosiu.  mirksiukas.gif

Būtinai parašyk, kaip sekėsi. Labai jau įdomu ax.gif
Atsakyti
O mes is antros laiptines. Eisim priiminet kita savaite. Nutarem samdytis zmogu, kuris padetu rast trukumus. Mat buvom savaitgali paziuret, tai nieko baisaus nematem.
Atsakyti