Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 24 tema, dalinamės patirtimi

QUOTE(gelytepelyte @ 2014 01 24, 09:20)
Sveiki, gal kas patartų ką vartoti nuo virškinimų sutrikimų vaikui? Seselė sakė, jog dabar toks virusas ,,eina''. Jaučiasi vaikas neblogai, bet vemia (neintensyviai), skauda pilvelį (tik maudžia), temperatūra tik kelios dalys. Duodu skysčių, rehidron, smectos, gerųjų bakterijų, bet norėčiau kašką iš žirnių duoti. Nuo kosulių visą kalną jau turiu susiruošus, o nuo šitokių bėdų nežinau ką duoti. Pagal V.Zakarauskienės knygą Cina nuo virškinimo trakto sutrikimų, gal šį duoti? O gal dar kurie iš tokių tiktų: Carbo vegetablis, Colocynthis, Nux Vomica? Iš anksto dėkoju už patarimą smile.gif
Papildyta:
Noriu pridurti, kad šita knyga man irgi labai gera. Jeigu kas norėtų galiu pdf  į el. paštą atsiūsti, nes jų pirkti nėra, bent jau aš neradau.

as irgi noreciau sios knygos il20@one.lt aciu smile.gif
Atsakyti
sveiki,

gal kas zinote ka gal reiketu paduot, kad mergaite 4 m naktimis dantukais negrieztu?

dekui
Atsakyti
QUOTE(domelala @ 2014 01 24, 12:17)
sveiki,

gal kas zinote ka gal reiketu paduot, kad mergaite 4 m naktimis dantukais negrieztu?

dekui

nu gal kirmelyciu turi, jei naktimis griezia, mes Cina naudojom savaite
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2014 01 24, 16:53)
nu gal kirmelyciu turi, jei naktimis griezia, mes Cina naudojom savaite

o kai cina vartojot kirmeles isejo , jas matet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bzykas @ 2014 01 24, 15:27)

Ar griezimas
tik su kirmelem susije?
Atsakyti
QUOTE(bzykas @ 2014 01 24, 17:27)

nu netyrinejom kaskart kaku, bet greizimas baigesi.
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2014 01 25, 11:11)
nu netyrinejom kaskart kaku, bet greizimas baigesi.

As paklausiau, nes mums kazkodel cina gydytoja skyre naudoti menesi, o jus panaudojot savaite ir griezimas baigesi. Tai sakau, gal uztenka tik savaites, jei jau yra kirminu ir jos iseina savime blush2.gif
Atsakyti
Sveiki ,gal kas patarsit vyresnioji is darzelio parsinese sloga .Duodu coryzalia kaip ir jau praeidineja.Beda tame ,kad ir maziuke ,kuriai 7 men siandien pradejo ciaudet ir nosis jau varva.Sekretas skaidrus. Kazin ka galeciau jai duoti ,kad kuo lengviau praeitu.Dabar tiesiog plaunu su juros vandeniu?
Atsakyti
sveiki,
galkas galit patarti ka galima panaudoti nuo letinio pusles uzdegimo, jau ir gerti ir antibiotikai ir kt vaistai, padeda tik tam tikram laikui, o poto ir vel tas pats, pastebejau,kad dazniausiai atsinaujina kai pastresuoju o gal cia sutapimas. zinau is naturaliu priemoniu spanguoles- bet nuo ju man rugstisa kyla, medetkos dar, bet visos sios priemonesreikia naudoti pastoviai., o gal yra kokiu lasiuku, zirniuku, gal kas susiduriate su sia problema, aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoryte* @ 2014 01 25, 21:08)
sveiki,
galkas galit patarti ka galima panaudoti nuo letinio pusles uzdegimo, jau ir gerti ir antibiotikai ir kt vaistai, padeda tik tam tikram laikui, o poto ir vel tas pats, pastebejau,kad dazniausiai atsinaujina kai pastresuoju o gal cia sutapimas. zinau is naturaliu priemoniu spanguoles- bet nuo ju man rugstisa kyla, medetkos dar, bet visos sios priemonesreikia naudoti pastoviai., o gal yra kokiu lasiuku, zirniuku, gal kas susiduriate su sia problema, aciu uz patarima 4u.gif

Jei norit realios pagalbos - kreipkitės į homeopatą. Pirmai pagalbai galit išbandyti Berberis homaccord. 4u.gif Dar yra DR10 kompleksas KMUK vaistinėje (nuoroda univaistinė pirmajame puslapyje).
Papildyta:
QUOTE(*milka* @ 2014 01 25, 18:10)
Sveiki ,gal kas patarsit vyresnioji is darzelio parsinese sloga .Duodu coryzalia kaip ir jau praeidineja.Beda tame ,kad ir maziuke ,kuriai 7 men siandien pradejo ciaudet ir nosis jau varva.Sekretas skaidrus. Kazin ka galeciau jai duoti ,kad kuo lengviau praeitu.Dabar tiesiog plaunu su juros vandeniu?

Paskaitykite apie Aconitum ir Allium cepa. Tokiam žmogui 6 potencijos po 1 ž. kas valandą kelias valandas, Tada žiūrėti, kaip veikia.
Atsakyti
Merginos prašau pagalbos. Turiu bėdą nuo 6 klasės verysad.gif - auditorijos baimė. Dabar man jau 30, taigi džiaugtis nėra kuo. Kai tik reikia pasisakyti prieš nors ir kelis žmones, kurie įdėmiai klauso, aš niekaip negaliu susitvarkyti su savimi- prieš tai jau širdies smarkus plakimas, guzas gerklėje, negaliu susikaupti, o atėjus lemiamai minutei - balsas dreba, lyg ką tai verkdama kalbėčiau, žiauriai skamba, ne kaip atrodau prieš kitus. Taigi, šiadien sužinojau, kad po dviejų dienų darbe laukia susirinkimas (kokių 20 žmonių, direktorius, vadovai ir pan.), jis nėra kažkas tai baisaus, bet aš nuo tos minutės jau esu nerime: kaip reikės man pasisakyti ir vėl drebinti balsą. O ir rišlų sakinį pasakyti sunku, norsi viską išberti kuo greičiau, kad tik greičiau viskas pasibaigtų- o tai tikrai ne pliusas man. Taigi, gal žinote ką būtų galima vartoti tokiu atveju. Skaitinėjau, kad galima gerti Arg Nit arba Gelsemium, bet nežinau, kuris tinkamas tokiu atveju būtų, o ką jau kalbėti apie reikiamą potensiją arba kaip ir kiek vartoti? Gal dar yra kas nors tinkamesnio. Apie homeopatiją pradėjau domėtis neseniai, žinių turiu labai mažai . Prašau, jei kuri esate susidūrusi su kuo nors panašiu, ar žinote kas padėtų man tokioje situacijoje patarkite. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=liepa123,2014 01 27, 21:49]
Merginos prašau pagalbos. Turiu bėdą nuo 6 klasės verysad.gif - auditorijos baimė. Dabar man jau 30, taigi džiaugtis nėra kuo. Kai tik reikia pasisakyti prieš nors ir kelis žmones, kurie įdėmiai klauso, aš niekaip negaliu susitvarkyti su savimi- prieš tai jau širdies smarkus plakimas, guzas gerklėje, negaliu susikaupti, o atėjus lemiamai minutei - balsas dreba, lyg ką tai verkdama kalbėčiau, žiauriai skamba, ne kaip atrodau prieš kitus. Taigi, šiadien sužinojau, kad po dviejų dienų darbe laukia susirinkimas (kokių 20 žmonių, direktorius, vadovai ir pan.), jis nėra kažkas tai baisaus, bet aš nuo tos minutės jau esu nerime: kaip reikės man pasisakyti ir vėl drebinti balsą. O ir rišlų sakinį pasakyti sunku, norsi viską išberti kuo greičiau, kad tik greičiau viskas pasibaigtų- o tai tikrai ne pliusas man. Taigi, gal žinote ką būtų galima vartoti tokiu atveju. Skaitinėjau, kad galima gerti Arg Nit arba Gelsemium, bet nežinau, kuris tinkamas tokiu atveju būtų, o ką jau kalbėti apie reikiamą potensiją arba kaip ir kiek vartoti? Gal dar yra kas nors tinkamesnio. Apie homeopatiją pradėjau domėtis neseniai, žinių turiu labai mažai . Prašau, jei kuri esate susidūrusi su kuo nors panašiu, ar žinote kas padėtų man tokioje situacijoje patarkite. Ačiū 4u.gif
[/quote
Yra dar Bacho ziedu lasai http://www.grozioaka...siraminimui.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzykas: 27 sausio 2014 - 21:47