Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 24 tema, dalinamės patirtimi

QUOTE(Asortea @ 2014 01 17, 13:13)
Ačiū  4u.gif

Vakar jau buvau pradėjusi džiaugtis, kad mažajam sloga baigiasi, paryčiais jis jau negalėjo prakvėpuot, pilna nosis slogos sad.gif Tiršta, žalia sloga. Ar kalium  bichronicum6 tinkamas būtų? Kartais pasimetu aš tokiose situacijose sad.gif Kas kiek laiko ir po kiek žirniukų duoti?  4u.gif

o kiek jusu maziukui metu?mums gydytojas- 2m dazniausiai skiria 5zirniukus,o 6m kavalieriui 7zirn.istirpdinam vandenuke ir gurksnojam 3-4k per diena.cia pirma diena,kita diena vel skambinam,sakom kas pasikeite ir t.t.tada vertina bukle ir koreguoja jei reikia gydyma.
delto as ir pati pasimetu,nes jei neprisiskambinu nebezinau kaip elgtis.
siaip cia mamytes raso,kad duoda kas pusvalandi ar valanda ir ziuri koks rezultatas.as kazkada gydytojo uzklausiau apie toki varianta,jis tik nusijuoke ir suprask ka ta sypsena reiskia smile.gif
kitas gydytojas umiai skirdavo kas pusvalandi,bet ne zirniukus,o compleksus tokius kaip engystol,cinabsin,coryzalia,stodal ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(iilona @ 2014 01 17, 13:48)
o kiek jusu maziukui metu?mums gydytojas- 2m dazniausiai skiria 5zirniukus,o 6m kavalieriui 7zirn.istirpdinam vandenuke ir gurksnojam 3-4k per diena.cia pirma diena,kita diena vel skambinam,sakom kas pasikeite ir t.t.tada vertina bukle ir koreguoja jei reikia gydyma.
delto as ir pati pasimetu,nes jei neprisiskambinu nebezinau kaip elgtis.
siaip cia mamytes raso,kad duoda kas pusvalandi ar valanda ir ziuri koks rezultatas.as kazkada gydytojo uzklausiau apie toki varianta,jis tik nusijuoke ir suprask ka ta sypsena reiskia smile.gif
kitas gydytojas umiai skirdavo kas pusvalandi,bet ne zirniukus,o compleksus tokius kaip engystol,cinabsin,coryzalia,stodal ir t.t.

mano asmeninis pastebejimas,cia mums,-kad cinabsin suveikia labiau,nei kalium bichromicum.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2014 01 17, 13:44)
Jei sloga pučiasi lyg gabaliukais duodu kalium bich 6 kas porą valandų. Dozavimą galite pažiūrėti pirmame temos puslapyje 4u.gif Dar gali padėti Cinabsin (homeopatinis), Sinunorm (žolinis), nosytės plovimas muiluotu pirštu(geriau ūkinis muilas),

Aš jau pati pradedu mėtytis, kokia pas jį sloga g.gif Va sėdėjo, žaidė, tai burbulais eina. Ryte buvo labai tiršta. Bet gal čia po to Kalium bichr. suskystėjo? Realiai, kaip ir turėtų skystinti, ar ne?

Maniškiui 1,3 m. Cinabsin kiek kartų per dieną duoti? Sutrupinti tabletę ir su vandenuku, taip darot? O kaip Sinupretas, kada jis tinkamas?

Nosytės plovimo su muiliuku niekad nebandžiusi, bet super idėja, ačiū 4u.gif

Dar dėl žirniukų dozės. Pirmame psl skaičiau, kad duoti tiek, kiek metų. 1 m - 1 žirnis? Duodu šiaip po 2-3 žirniukus, tikiuosi nieko tokio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asortea: 17 sausio 2014 - 15:27
QUOTE(Asortea @ 2014 01 17, 15:26)
Aš jau pati pradedu mėtytis, kokia pas jį sloga  g.gif  Va sėdėjo, žaidė, tai burbulais eina. Ryte buvo labai tiršta. Bet gal čia po to Kalium bichr. suskystėjo? Realiai, kaip ir turėtų skystinti, ar ne?

Maniškiui 1,3 m. Cinabsin kiek kartų per dieną duoti? Sutrupinti tabletę ir su vandenuku, taip darot? O kaip Sinupretas, kada jis tinkamas?

Nosytės plovimo su muiliuku niekad nebandžiusi, bet super idėja, ačiū  4u.gif

Dar dėl žirniukų dozės. Pirmame psl skaičiau, kad duoti tiek, kiek metų. 1 m - 1 žirnis? Duodu šiaip po 2-3 žirniukus, tikiuosi nieko tokio?

manau jums tiks musu paskirta doze 5zirn istirpinimui.
o cinbsin 1 tablete istirpint ir duot 5-6 kartus.
Atsakyti
QUOTE(iilona @ 2014 01 17, 17:37)
manau jums tiks musu paskirta doze 5zirn istirpinimui.
o cinbsin 1 tablete istirpint ir duot 5-6 kartus.

Kažkaip įdomiai vistik jam ta sloga. Dabar vandenėlis jau bėga, pats piktas. Kaip galvojat, ar čia galėtų būti kalti dantukai dar? Turėtų dabar dygti iltinukai, bet nelabai aš matau, kad jie pakeliui būtų g.gif Pataisiau Chamomilos, gal nurimt truputį.

Ačiū už dozes biggrin.gif Bandysim kažkaip gydytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asortea @ 2014 01 17, 19:14)
Kažkaip įdomiai vistik jam ta sloga. Dabar vandenėlis jau bėga, pats piktas. Kaip galvojat, ar čia galėtų būti kalti dantukai dar? Turėtų dabar dygti iltinukai, bet nelabai aš matau, kad jie pakeliui būtų  g.gif  Pataisiau Chamomilos, gal nurimt truputį.

Ačiū už dozes biggrin.gif Bandysim kažkaip gydytis  4u.gif

nera uz ka.gal kt mamytes ka daugiau patars,tiesiog mes gydomes tokiu principu:)
Atsakyti
prasau patarimo:cia del moterisku bedu,nzn cia sutapimas ar kazkas islindo,bet po ginekolog.apziuros "ten"labai persti,niezti.jausmas panasus i pienliges,bet isskyros normalios.gal galite ka rekomenduot?
Atsakyti
Sveikos, mergaitės... 4u.gif

Sakykit, gal teko kam nors homeopatiniais vaistais gydyti skrandžio rūgštingumą. Jau nebegaliu nieko valgyti, beveik nuolat jaučiu deginimą skrandyje, net ir naktį. Rytais atsikeliu perštinčia gerkle. Dabar dar atsirado nemalonus burnos kvapas... verysad.gif Tradicinių vaistų nenoriu... schmoll.gif

Ačiū, kas parašys... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 19, 17:31)
Sveikos, mergaitės...  4u.gif

Sakykit, gal teko kam nors homeopatiniais vaistais gydyti skrandžio rūgštingumą. Jau nebegaliu nieko valgyti, beveik nuolat jaučiu deginimą skrandyje, net ir naktį. Rytais atsikeliu perštinčia gerkle. Dabar dar atsirado nemalonus burnos kvapas...  verysad.gif Tradicinių vaistų nenoriu...  schmoll.gif

Ačiū, kas parašys...  4u.gif

sveiki,as gydziausi ir db dar vartoju nux vomica200.reikia keist mityba,maziau streso,ko nevisad imanoma isvengt ir kartais padidejes rugstingumas gali buti susijes su kokia slapta liga.pvz mano atveju visi virskinimo sutrikimai yra endometriozes darbas,taip man apibudino gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(iilona @ 2014 01 19, 21:41)
sveiki,as gydziausi ir db dar vartoju nux vomica200.reikia keist mityba,maziau streso,ko nevisad imanoma isvengt ir kartais padidejes rugstingumas gali buti susijes su kokia slapta liga.pvz mano atveju visi virskinimo sutrikimai yra endometriozes darbas,taip man apibudino gydytoja.

ačiū. Dar radau, kad tinka vaistas Gastricumeel... rolleyes.gif Valgau tikrai ne bet ką... ax.gif Na, o streso, manau, visiems pasitaiko...
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 01 16, 22:48)

dar įsiterpsiu, kad lietuviška versija, apibūdinanti priežastis labai gerai išdėstyta knygoje Louise L. Hay. "Mylėdamas save, tu būsi laimingas". Labai gera knygelė, labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas patartų ką vartoti nuo virškinimų sutrikimų vaikui? Seselė sakė, jog dabar toks virusas ,,eina''. Jaučiasi vaikas neblogai, bet vemia (neintensyviai), skauda pilvelį (tik maudžia), temperatūra tik kelios dalys. Duodu skysčių, rehidron, smectos, gerųjų bakterijų, bet norėčiau kašką iš žirnių duoti. Nuo kosulių visą kalną jau turiu susiruošus, o nuo šitokių bėdų nežinau ką duoti. Pagal V.Zakarauskienės knygą Cina nuo virškinimo trakto sutrikimų, gal šį duoti? O gal dar kurie iš tokių tiktų: Carbo vegetablis, Colocynthis, Nux Vomica? Iš anksto dėkoju už patarimą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kvarta @ 2014 01 20, 09:05)
dar įsiterpsiu, kad lietuviška versija, apibūdinanti priežastis labai gerai išdėstyta knygoje Louise L. Hay. "Mylėdamas save, tu būsi laimingas". Labai gera knygelė, labai 4u.gif

Noriu pridurti, kad šita knyga man irgi labai gera. Jeigu kas norėtų galiu pdf į el. paštą atsiūsti, nes jų pirkti nėra, bent jau aš neradau.
Atsakyti
QUOTE(gelytepelyte @ 2014 01 24, 09:20)
Sveiki, gal kas patartų ką vartoti nuo virškinimų sutrikimų vaikui? Seselė sakė, jog dabar toks virusas ,,eina''. Jaučiasi vaikas neblogai, bet vemia (neintensyviai), skauda pilvelį (tik maudžia), temperatūra tik kelios dalys. Duodu skysčių, rehidron, smectos, gerųjų bakterijų, bet norėčiau kašką iš žirnių duoti. Nuo kosulių visą kalną jau turiu susiruošus, o nuo šitokių bėdų nežinau ką duoti. Pagal V.Zakarauskienės knygą Cina nuo virškinimo trakto sutrikimų, gal šį duoti? O gal dar kurie iš tokių tiktų: Carbo vegetablis, Colocynthis, Nux Vomica? Iš anksto dėkoju už patarimą smile.gif
Papildyta:
Noriu pridurti, kad šita knyga man irgi labai gera. Jeigu kas norėtų galiu pdf  į el. paštą atsiūsti, nes jų pirkti nėra, bent jau aš neradau.

Mus sitas virusas buvo neseniai aplankes 4u.gif Man is kompleksu padejo Gastricumeel, bet man pilvo neskaudejo, tik bloga buvo. O vyrui labai pilva skaudejo, tai as jam magnesium phosphoricum daviau, po vieno sudavimo ir praejo rolleyes.gif Noreciau sios knygos i pasta iewuzze eta yahoo.com
Dekui 4u.gif
Atsakyti