Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 04 26, 11:42)
Uodegyte pati paskutine,salia baltos,rudu viduriuku,tik as ja gulscia desiu ax.gif

O man patinkanti ,vidurinė ,pirmoje eilėje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 balandžio 2013 - 09:54
QUOTE(zerutis @ 2013 04 25, 19:50)
stai galutinis rezultatas ax.gif

dailu 4u.gif

cia mano naujausias

user posted image

Norejau paklausti, gal kuri turite ar matete dramblio schemute su nedaug spalvu, bet kad straublys butu i virsu iskeltas. tokio tipo ar panasiai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 26, 10:51)
O tai biskornu nedarot ? Tiek buvo uzsikepusiu o nematau kad nors viena darytu  lotuliukas.gif

Pamirsau pagirti zerucio deziuke,paprata bet neprasta  mirksiukas.gif  wub.gif Tiesa neberandu kur ten ikelei savo biskorna noreciau zvilgtert dar kaip ten turi atrodyt  blush2.gif

tai as jau padariau mirksiukas.gif
aciu uz deziukes ivertinima 4u.gif

ieik fb mano albuma ziema, vasara ir ten paziuresi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 26, 10:54)
O man patinkanti ,vidurinė ,pirmoje eilėje  wub.gif

man jos visos grazios,sunku buvo issirinkt,emiau tokia ,kad maziau issipletrojus butu ax.gif

QUOTE(DaG @ 2013 04 26, 10:58)
dailu  4u.gif 
cia mano naujausias

simpatiskas ir dailus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 26, 10:51)
O tai biskornu nedarot ? Tiek buvo uzsikepusiu o nematau kad nors viena darytu  lotuliukas.gif

darau darau mirksiukas.gif tik galvojau, kad motyvus greiciau issiuvinesiu, o uzstrigau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 26, 11:20)
darau darau  mirksiukas.gif tik galvojau, kad motyvus greiciau issiuvinesiu, o uzstrigau  doh.gif

as ir galvojau,kad greit siuvinesis ir toki nesudetinga pirmam kartui issirinkau doh.gif o uztrukau visa diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 26, 10:13)
tai as jau padariau mirksiukas.gif
aciu uz deziukes ivertinima 4u.gif ieik fb mano albuma ziema, vasara ir ten paziuresi ax.gif

Tu tai taip,kalbejau apie visas kitas kurios sake kad darys biggrin.gif
Ner uz ka,ok einu paveizet smile.gif
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 26, 10:20)
darau darau  mirksiukas.gif tik galvojau, kad motyvus greiciau issiuvinesiu, o uzstrigau  doh.gif

Man panasiai,kryziuku 59x59 o dar tie apvadai bs,speju apacios biskorno nesiuvinesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2013 04 26, 08:20)
Jūsų  darbeliai rūksta,kaip iš  pypkes ir visi labai gražūs  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

aciu tau uz grazius zodelius 4u.gif nera jie tokie ir tobuli,bet stengiuosi ir vis dar mokinuosi is kitu ax.gif

Dreis ateiti nenoriu matyti zodelio ,, jus'' mirksiukas.gif jauciuosi labai sena lotuliukas.gif cia visos lygios ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 26 balandžio 2013 - 14:22
QUOTE(Averita @ 2013 04 26, 09:30)
[
nu nemiegu ir aš, startas biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif

stai cia is kitos puses lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 26, 15:24)
biggrin.gif  thumbup.gif

stai cia is kitos puses lotuliukas.gif

thumbup.gif judam,judam 4u.gif smagu stebet abieju isibegejusius procesus mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras ,mergičkos thumbup.gif ,abi tą patį darbą siuvinėjat ,iš pradžių nesupratau,ką Averita ten parodė .
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 26, 15:09)

4u.gif neturejau omeny amziaus rasydama ta zodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2013 04 26, 16:39)
4u.gif neturejau omeny amziaus rasydama ta zodi  mirksiukas.gif

supratau biggrin.gif tik man jis taip keistai skaitosi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti