zeruti, labai puikiai
Zeruti darbelis aplinka
oi, aciu merginos
stengiausi del jusu
Uodegytes buvo su paspartu,o mano be,tai jum rodom du skirtingus varijantus
stengiausi del jusu
QUOTE(zerutis @ 2013 05 17, 15:29)
oi, aciu merginos
stengiausi del jusu
stengiausi del jusu
nu gerulis
QUOTE(Katu @ 2013 05 16, 20:51)
Baigtas švyturys
Aguonos labai gražiai žiūrisi, kiti darbeliai irgi super
QUOTE(rituker @ 2013 05 17, 11:35)
Maniskiai ireminti
Labai labai patiko
QUOTE(zerutis @ 2013 05 17, 15:10)
mano svyturio varijantas keliaus i pavesine
Nuostabu
QUOTE(Katu @ 2013 05 16, 19:51)
Baigtas švyturys
Vau kaip puikiai atrodo švyturys ir kiti dabeliai puikūs
QUOTE(rituker @ 2013 05 17, 10:35)
Maniskiai ireminti
Kokie man žavingi nimukai įrėminimas puikus Pačiai norisi net pabandyti sau juos pasigaminti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 17, 14:10)
mano svyturio varijantas keliaus i pavesine
Puikus švyturėlis ir be pasporto
Viens ramunė, du ramunė...procesuoju su ACU...bus didelis savo gabaritu...
Mergiukai...visų darbukai savotiškai mieli faini ir nimukai, faini procesiukai,fainas ir švyturys, dar jam papildomas baliončikas už foto pateikimą...nepagailėjo žmogutis laiko, apgalvojo, nupaveikslavo, pademonstravo-vertinu pastangas labai, labai
Sodyba sunkia iš manęs jėgas...bet sąžiningai vakarais peržvelgiu užsiprenumeruotas temas ...o dar ir savo jubiliejų reikia suorganizuot, manau ramunės iki jo bus pabaigtos...tikiuosi
Mergiukai...visų darbukai savotiškai mieli faini ir nimukai, faini procesiukai,fainas ir švyturys, dar jam papildomas baliončikas už foto pateikimą...nepagailėjo žmogutis laiko, apgalvojo, nupaveikslavo, pademonstravo-vertinu pastangas labai, labai
Sodyba sunkia iš manęs jėgas...bet sąžiningai vakarais peržvelgiu užsiprenumeruotas temas ...o dar ir savo jubiliejų reikia suorganizuot, manau ramunės iki jo bus pabaigtos...tikiuosi
Sobieska, labai gražios, nematytos Acufactum aguonos, puikus pasirinkimas
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 05 19, 21:28)
Sobieska, labai gražios, nematytos Acufactum aguonos, puikus pasirinkimas
ačiū, tik ...čia ramunės , žinau,kad skubėjai pareikšt susižavėjimą, todėl ir suklydai užvadinime
QUOTE(sobieska @ 2013 05 19, 20:17)
Viens ramunė, du ramunė...procesuoju su ACU...bus didelis savo gabaritu...
,fainas ir švyturys, dar jam papildomas baliončikas už foto pateikimą...nepagailėjo žmogutis laiko, apgalvojo, nupaveikslavo, pademonstravo-vertinu pastangas labai, labai
,fainas ir švyturys, dar jam papildomas baliončikas už foto pateikimą...nepagailėjo žmogutis laiko, apgalvojo, nupaveikslavo, pademonstravo-vertinu pastangas labai, labai
aciu uz grazius zodelius ir pastebejimus po truputi,mazais zinksneliais,bandau mokintis ziuredama i tavo darbu pateikima puikia mokytoja mes cia turim
labai megstu ramunes ir jau matau ju grozi tavo darbe ir uz dydi
Sobieska- bus gražuuuuu , apskritai patinka man šis dizainas.
Nepagyriau švyturio- tikrai ne tik gražiai atlikta, bet ir apipavidalinta bei pateikta Deja, aš neturiu tokios gyslelės , gėlytės žiedą pataikau gražiai nufotkint, bet jau kitiems daiktams nei dekoracijų turiu, nei vietos kur gražiai pateikti... Ne bet dar ne pensija- gal spėsiu
Nepagyriau švyturio- tikrai ne tik gražiai atlikta, bet ir apipavidalinta bei pateikta Deja, aš neturiu tokios gyslelės , gėlytės žiedą pataikau gražiai nufotkint, bet jau kitiems daiktams nei dekoracijų turiu, nei vietos kur gražiai pateikti... Ne bet dar ne pensija- gal spėsiu