Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

labas, gal kas turite linksmos boruzeles schemute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 14, 17:38)
nesuprantu,ar cia bus atskiros statuleles,ar toks paveikslas g.gif
karvyte,labai daili 4u.gif

Bus atskiros statuleles, tik as jas karpysiu ir siusiu, kai jau visas turesiu, o cia jau laukia ilgas procesas lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitau cia kelinat diena jusu patarimus ir bandysiu pati remintis. As klijuosiu, nors pamenu, diskutavot, kad tai ner labai gerai. Siandien nusipirkau ta spec kartona su lipnia puse, vakar remelius. Deja, remeliai visiskai paprasti, nes dydis ne standartinis ir galejau rinktis tik is vieno varianto, vieni skirti plakatams, tai net stiklo neturi, bet butent juose mano atveju ziurejos geriausiai. Eisiu skalbt, lygint, ryt, jei seksis, pasirodysiu su 3 darbeliais. Visus esat mate, tik be remu smile.gif

Ta svyturi irgi ikisiu i remeli, nes kur buvo rinkiny tas stiklas, kako man nepatinka laikikliai.

Aciu uz patarimus visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2013 05 14, 17:16)
Pabaigtukas:

Puiki karvutė wub.gif įdomiai bus pateikta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2013 05 14, 16:16)
Pabaigtukas:

idomu idomu g.gif 4u.gif

as ir nemiegu ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 05 14, 18:08)
as ir nemiegu  ax.gif

oho, kokie tempai thumbup.gif

na bet kaip keistai (čia aš gerąja prasme rolleyes.gif ) man tas šešėlis atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2013 05 14, 10:09)
as dar turiu klausimuka  blush2.gif  o kaip darbas ant kartono tvirtinasi prie pasporto, cia jau reiks klijuoti? kuom?  ax.gif  4u.gif

Popierine izoliacija is blogos puses, kad geroj pusej jokiu kliju. Dedi pasporta veidu zemyn, ant jo darba veidu zemyn, tada popierine izoliacija tik ties kampais uzfiksuoji viska vienam komplekte.
user posted image
QUOTE(zerutis @ 2013 05 14, 10:23)
reminimo centre niekas darbelio neklijuoja prie pasparto schmoll.gif paspartas ispjaunamas tokio dydzio kaip remelis,o tada viska sudeda:stiklas,paspartas, darbelis ir nugarele mirksiukas.gif o jei darbelis klijuojamas ant lipnaus kartono,tai net nugareles nededa,tik prisaudo fiksatorius ir viska uzdengia lipnia juostele ax.gif

Esi neteisi. Galima tempti darba ant kartono, kuris lygus vidiniam remui, taciau dedant pasporta neekonomiskai naudojama brangi siuvinejimo medziaga. Del to rekomenduojama tempti ant tokio dydzio kartono, kokio noretumete darbo, jei remintumet be pasporto. Uzdedamo pasporto vidinis langas turi buti mazesnis uz darbo isorinius matmenis, bet jis neturi buti lygus darbo isoriniam dydziui.
user posted image
QUOTE(gold_fish @ 2013 05 14, 10:32)
bet jei darbas mazesnis nei remas, tada reikia tvirtinti darba prie pasporto, nes kitaip nesilaikys darbas.

O mano keliu darbai, kurie buvo reminti dirbtuvese, tai pasportai yra priklijuoti prie darbo, tai  kaip as sakau su laiku tiems darbams kaput  doh.gif  nes nei nuplest, nei isskalbt bus galima.
Ir patarimai merginu, kurios jau ne viena darba pacios remino - man yra naudingi  drinks_cheers.gif

Klijuot reikia blogoj pusej, ne geroj. Ir ne priklijuota, bet tik prifiksuota.
QUOTE(zerutis @ 2013 05 14, 10:39)
kadangi as visus darbelius klijuoju ant lipnaus kartono, tai pasparto man niekas neklijuoja,kartona ispjauna remelio dydzio,jei darbelis kiek mazesnis,tai paspartas krasteli uzdengia,bet kartonas turi buti butinai kaip remelis ax.gif

Merginos, kiekvienos laisva valia daryti kaip nori ir klijuoti kaip nori bei kuo nori (nors ir kaarstais klijais ar momentu). As jums papasakojau kaip siuvineti darbai yra reminami profesionaliu remintoju, o toliau jau jums pacioms spresti kas jums yra 'good enough'. Man paciai 'good enough' niekada netenkina.
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 05 14, 19:08)
as ir nemiegu  ax.gif

nu grazu,grazu wub.gif ir nemazai jau padarei thumbup.gif

o as tas tris zuvis svogeriui siuvineju blink.gif doh.gif kaip neinas,kai pamaciau,kad nemazas paveikslelis gausis ir reminimas primeciau nemazai kainuos,tai upas dingo siuvinet doh.gif reik kazkaip iskankint blush2.gif

Dvi as pati darbu nereminu,aprasiau,kaip yra ireminti mano darbai ir tiek,ne vienas darbas remintas salone, nera iremintas pagal tavo nurodytas technologijas 4u.gif
teko matyt viena darba,kai remino tempiant ant kartono,bet jis buvo labai didelis,siuvinetas ant lino,kaip senovinis bulviu maisas ir vilnoniais siulais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 14 gegužės 2013 - 18:24
QUOTE(zerutis @ 2013 05 14, 19:15)
Dvi as pati darbu nereminu,aprasiau,kaip yra ireminti mano darbai ir tiek,ne vienas darbas remintas salone, nera iremintas pagal tavo nurodytas technologijas 4u.gif
teko matyt viena darba,kai remino tempiant ant kartono,bet jis buvo labai didelis,siuvinetas ant lino,kaip senovinis bulviu maisas ir vilnoniais siulais ax.gif

Zinau ir suprantu. Retas salonas (Vilniuj nezinau nei vieno, bet as jau labai seniai reminu pati, tai ir neieskojau) remina siuvinetus / tekstiles darbus kaip turetu, nes;
* nemoka
* nenori
* ilgai trunka
* klientas nelinkes uz tai moketi
Profesionalus reminimas uztrunka gerokai ilgiau, o jiems laikas yra pinigai. Kas krapstysis prie vieno darbo doh.gif Kuris nepatenkintas, lai remina pats. Po keliu menesiu ar dar veliau pretenziju nieks nepareiks. O naujoku, kuriems 'good enough' visuomet atsiras sociai.
Cia nebuvo agitacija visoms reminti pacioms ar nuvertinti salonuose remintus darbus. Tikrai ne. Cia tiesiog buvo trumpa pamoka 'kaip profesionaliai pasidaryti namuose paciai', jei jau tam pasiryzai ir uzsikelei sau kartele auksciau.

Vsio, tyliu, o tai sunku vienu pirstu baksnoti kaire ranka, nes desine luzusi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 14 gegužės 2013 - 18:42
QUOTE(Dvi @ 2013 05 14, 19:39)
Zinau ir suprantu
Vsio, tyliu, o tai sunku vienu pirstu baksnoti kaire ranka, nes desine luzusi  unsure.gif

4u.gif 4u.gif del rankytes biggrin.gif

salonas i kuri nesu,jau labai senai isikures,del kokiu priezasciu jie pasirinke si,mano aprasyta buda,as nezinau schmoll.gif bet ju varijantas man labai patinka,paprastas,tvarkingas,yra keletas paveiksleliu kurie jau kaba ne vienerius metus,niekas nepasikeite,atrodo lyg butu katik iremintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 05 14, 19:39)
Cia tiesiog buvo trumpa pamoka 'kaip profesionaliai pasidaryti namuose paciai', jei jau tam pasiryzai ir uzsikelei sau kartele auksciau.

Vsio, tyliu, o tai sunku vienu pirstu baksnoti kaire ranka, nes desine luzusi  unsure.gif

labai labai aciu uz tokias pamokas ir super naudingus ir aiskius patarimus 4u.gif kazkaip pradzioje dar nedrisau pati reminti, bet kuo toliau, tuo labiau nagai niezti biggrin.gif

o cia rankytems 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau nusprendziau kaip bandysiu remint,tik kur to kartono storo dabar rast g.gif ne lipnaus turiu omeny,gal kanceliarinese buna?
Ir dar,o jei tempt tiesiai ant nugareles,gautusi kazkas? blush2.gif juk vistiek kabinsis ant sienos ir blogoji puse nesimatys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 14 gegužės 2013 - 20:39