Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 05 14, 10:39)
kadangi as visus darbelius klijuoju ant lipnaus kartono, tai pasparto man niekas neklijuoja,kartona ispjauna remelio dydzio,jei darbelis kiek mazesnis,tai paspartas krasteli uzdengia,bet kartonas turi buti butinai kaip remelis ax.gif

man dirbtuvese darba klijavo ant to lipnaus kartono ir priedo dar pasparta priklijavo doh.gif

tad mane dabar domina, kai darbas yra tempiamas ant kartono, o ne klijuojamas, ir kartonas nera remelio dydzio, kaip ir kuom rekomenduojama pritvirtinti pasparta?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 05 13, 22:25)
Įdomiai atrodo, lauksim antrojo  smile.gif

Antras bus paprastesnis nes ryskiu spalvu neturiu jam,o pirkt nepirksiu kol turiu likuciu visokiu blush2.gif Tai ta antraji darau tik tam kad pirmasis neliudetu vienas ant lentynos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 14, 11:23)
reminimo centre niekas darbelio neklijuoja prie pasparto schmoll.gif paspartas ispjaunamas tokio dydzio kaip remelis,o tada viska sudeda:stiklas,paspartas, darbelis ir nugarele mirksiukas.gif o jei darbelis klijuojamas ant lipnaus kartono,tai net nugareles nededa,tik prisaudo fiksatorius ir viska uzdengia lipnia juostele ax.gif

Deja taip yra smile.gif ir pats darbas mažesnis nei pasportas ,man nepatiko toks variantas ,nes panorėjus darbą pataisyt ,jai kokia raukšlelė atsirastų ,tenka arba plėšti ,arba vežt sutvarkyt .

user posted image user posted image

gold_fish aš klijuoju su pieštukiniais klijais darbą ant kartono ,ir man jokių pageltonavimų nėra ,nuo klijų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 gegužės 2013 - 14:34
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 14, 15:29)
Deja taip yra  smile.gif ir pats darbas mažesnis nei pasportas ,man nepatiko toks variantas ,nes panorėjus darbą pataisyt ,jai kokia raukšlelė atsirastų ,tenka arba plėšti ,arba vežt sutvarkyt .

labai idomiai jum cia remina g.gif man vienam buvo atsiradus raukslele,uztai maciau kaip mano darbas buvo iremintas,be jokio vargo viska sutvarke ax.gif
darbeli klijuoja ant lipnaus kartono,pagal remo dydi,jokiu uzlenkimu nedaro,jei darbelis perdidelis,paprasciausiai apkerpa,o jei per mazas,isnaudoja kiek galima ir darbelio krastelis pasislepia po paspartu.Kartona ir pasparta pjauna pagal norimo remo dydi,pasparto neklijuoja prie darbelio,del to galima lengvai viska patvarkyti esant reikalui ax.gif kartonas tuo paciu atstoja ir nugarele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 14 gegužės 2013 - 14:57
Va taip doh.gif o darbą kur rodžiau,priklijuotas prie pasporto ,dėl rėmintojo klaidos buvo perklijuotas ,ir betampant ,kažkoks dėmėtas paliko verysad.gif nė plėšt nesinori ,bijau sugadint.
Atsakyti
dar vienas dalykas,as visus savo darbelius paklijuoju ant medzegytes (paklijavimo) ir kai man darbeli plese nuo kartono,kad perklijuot,jis visiskai nesusideformavo,paklijavimas nebeleidzia aidai,ar linui tampytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai darbeli lipdot ant paklijavimo,ir tada dar ant lipnaus kartono? doh.gif Argi ne sviestas sviestuotas gaunasi? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
taip atrodo paveikslelio nugarele,kai lipnus kartonas kartu atstoja ir paveikslo nugara

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2013 05 14, 16:42)
Tai darbeli lipdot ant paklijavimo,ir tada dar ant lipnaus kartono?  doh.gif  Argi ne sviestas sviestuotas gaunasi?  blush2.gif  biggrin.gif

cia tik as taip darau,nes darbelis buna stabilesnis ir lengviau remint,jis nebesitaso i visas puses,neissiskersuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 14 gegužės 2013 - 15:47
Pabaigtukas:
user posted image
Turetu buti pabaiigus:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 14 gegužės 2013 - 16:18
QUOTE(Bianca @ 2013 05 14, 17:16)
Turetu buti pabaiigus:

kaip idomiai bigsmile.gif
Atsakyti