Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Aushrita, viskas pavyko, saunu 4u.gif
gold_fish labai labai man si porele wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ne, nu Nimukai tai kažkas tooookio karsta.gif
kuo toliau į juos žiūriu, tuo labiau norisi wub.gif

jaučiu, po drugelio imsiuos ką nors iš Nimue, nors dar gerokai jų prisibijau unsure.gif
Atsakyti
Nimue porelei 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms merginoms 4u.gif
Atsakyti
merginos, norejau paklaust 4u.gif
konvertuojant Anhora i DMC,ar tiksliai atitinka spalvytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 05 12, 22:26)
kuo toliau į juos žiūriu, tuo labiau norisi  wub.gif

jaučiu, po drugelio imsiuos ką nors iš Nimue, nors dar gerokai jų prisibijau  unsure.gif

nera ko bijoti. gerai atidirbtos ir galybes siuvinetoju patikrintos schemos, nera labai daug mandrybiu kaip kai kuriu dizainu, vienas malonumas. dabar kaip tik viena feja ant pauksciuko siuvineju. per savaite beveik iveikiau, tik ant galo susigriebiau, kad reikia specialaus silkinio siulo, tai dabar einu uzsisakineti. kazkaip labai produktyviai Nimue siuvinejasi. blush2.gif

QUOTE(gold_fish @ 2013 05 12, 23:27)
Ačiū visoms merginoms  4u.gif

Nusipelnei tikrai 4u.gif 4u.gif Nuostabus ziopliukai. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 05 12, 23:33)
merginos, norejau paklaust 4u.gif
konvertuojant Anhora i DMC,ar tiksliai atitinka spalvytes g.gif

tikrai ne simtu procentu. as turiu visus dmc ir gal apie 250-300 Anchor. noriu Anchor sunaudoti ir apsistoti ties dmc, tai stengiuosi, kai netingiu, o kartais tingiu siuvineti Anchor, o kai truksta spalvos, tai DMC prisidurti. Dar niekada nebuvo didelio kontrasto, nors siuvinejau ir paveikslus su keletu atspalviu tos pacios spalvos. Zodziu, vizualiai kartu sudejus spalvas skirtumas ir gali matytis, bet siuvinejant tai nelabai jauciasi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 12 gegužės 2013 - 23:24
Kokie mieli Nimukai wub.gif
Atsakyti
Nimukai tai wauuu! wub.gif As svajoju juos kada issiuvineti.

Norejau paklausti: kaip jus nustatot vieta, kur pradet siuvinet siuvinejant ant lino. Noriu knygai aplankala issiuvinet, bet va nezinau kaip nustatyti, kad siuvinetas darbelis butu centre doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2013 05 13, 08:42)
Nimukai tai wauuu! wub.gif  As svajoju juos kada issiuvineti.

Norejau paklausti: kaip jus nustatot vieta, kur pradet siuvinet siuvinejant ant lino. Noriu knygai aplankala issiuvinet, bet va nezinau kaip nustatyti, kad siuvinetas darbelis butu centre doh.gif

aš medžiagos gabalėlį sulankstau į keturias dalis ir ties sulenkimo vieta būna centras. nuo ten ir pradedu smile.gif arba atsižymėjus centrą jau gali susiskaičiuot į šonus, apačią, kiek reikia kvadratėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2013 05 12, 18:41)
mielas  4u.gif

Maniškė porelė  wub.gif

koks grožis wub.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 05 12, 22:26)
kuo toliau į juos žiūriu, tuo labiau norisi  wub.gif

ir man tas pats biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(InDovi @ 2013 05 13, 09:07)
aš medžiagos gabalėlį sulankstau į keturias dalis ir ties sulenkimo vieta būna centras. nuo ten ir pradedu smile.gif arba atsižymėjus centrą jau gali susiskaičiuot į šonus, apačią, kiek reikia kvadratėlių smile.gif

aš iš akies hihihi.gif

Aushrita, liuks darbeliai thumbup.gif thumbup.gif

o man jau laiko trūksta siuvinėjimui doh.gif blush2.gif nebeprisėdu net keliom minutėm verysad.gif
Atsakyti
su nimukais ir grybukais biggrin.gif dar karta dekojam uz komplimentus bigsmile.gif
Merginos, gi nimukai tokie mieli - nera ko ju bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2013 05 13, 09:15)
su nimukais ir grybukais  biggrin.gif  dar karta dekojam uz komplimentus  bigsmile.gif 
Merginos, gi nimukai tokie mieli - nera ko ju bijoti  mirksiukas.gif

spalvų daug unsure.gif
ir ant Aidos jų gi nesiuvinėsi schmoll.gif
Atsakyti