Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Mano zadetasis smile.gif
user posted image
user posted image
Antra puse
user posted image
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif doh.gif tik daba supratau,kad antroj pusej zirklutes issiuvinetos thumbup.gif fainas darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 12, 15:42)
lotuliukas.gif  doh.gif tik daba supratau,kad antroj pusej zirklutes issiuvinetos thumbup.gif fainas darbelis 4u.gif

As pirmakart pamaciusi schema irgi neatpazinau hihihi.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
O dar klausimas kaunietems - ar geros akys jau baige remonta??? ir - ar senamiesty (kur kampine tokia parduotuvele siuvinejimo reikmenimis prekiauja irgi) - gal kuri zinot ar pas juos buna aidos (nesu tikra ar tas zodis - tokia langeliuota medziaga), bet smelines spalvos, ar turi tik baltos? gal kuri ten apsipirkinejusi zinos?.. nes pati ne kaune esu, o noriu seseri siust man apsipirkt.. doh.gif
Atsakyti
Kasiulai juk Kaune,o ten visko yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 12, 18:13)
Kasiulai juk Kaune,o ten visko yra mirksiukas.gif

tai kad gerose akyse siulus pirkt apsimoka, kai daugiau nei 10 vnt... bet kai buvau pries menesi jie remontui uzsidare buvo..
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 05 12, 16:00)
Mano zadetasis  smile.gif

mielas 4u.gif

Maniškė porelė wub.gif liko tik įrėminti. Siuvinėta ant 32ct zweigart naturalaus su liureksiu lino, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai, baltas šilkinis siūlas.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gold_fish: 12 gegužės 2013 - 17:42
QUOTE(gold_fish @ 2013 05 12, 18:41)
Maniškė porelė  wub.gif  liko tik įrėminti. Siuvinėta ant 32ct zweigart naturalaus su liureksiu lino, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai, baltas šilkinis siūlas.

doh.gif kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Nimukai ,romantiška ir gražu user posted image
Atsakyti
Nimukai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2013 05 12, 18:41)
Maniškė porelė  wub.gif  liko tik įrėminti. Siuvinėta ant 32ct zweigart naturalaus su liureksiu lino, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai, baltas šilkinis siūlas.

wub.gif kaip gražu..
Atsakyti
Porele,kazkas tokio swoon.gif ireminus bus dar nuostabiau thumbup.gif
Atsakyti