Ačiū dar kartą
QUOTE(zerutis @ 2013 05 11, 19:23)
po tokiu groziu geda ir berodyti visokias smulkmenas bet parodysiu
siuvinejimo reikmenu deklas
nugis fainas
QUOTE(zerutis @ 2013 05 11, 19:23)
po tokiu groziu geda ir berodyti visokias smulkmenas bet parodysiu
Na visai nieko tokia smulkmenėlė
aciu mergaites tikiuosi nesigavo labai baisiai bet labai patogus veziotis i darba
QUOTE(zerutis @ 2013 05 11, 19:52)
aciu mergaites tikiuosi nesigavo labai baisiai bet labai patogus veziotis i darba
puiki ir gražiai įgyvendinta idėja
sveikos. kaip padaryti, kad sitas nimukiskas grazuolis pauksciukas:
imtu ir uzsiciauptu?.. man jis grazuolis, ir pats savaime, ir spalva, tik atrodo, kad ta mergyte ana smaugia.
radau uzsiciaupusi....
bet originalioje schemoje, kuria turiu, anas issiziojes... o as ne kokia tai dizainere...
imtu ir uzsiciauptu?.. man jis grazuolis, ir pats savaime, ir spalva, tik atrodo, kad ta mergyte ana smaugia.
radau uzsiciaupusi....
bet originalioje schemoje, kuria turiu, anas issiziojes... o as ne kokia tai dizainere...
sveikos, ar kuri apsipirkinejot darbstole.eu? nerandu ar jie siuncia prekes i namus ir kokia kaina?
QUOTE(Toli @ 2013 05 11, 23:32)
sveikos. kaip padaryti, kad sitas nimukiskas grazuolis pauksciukas:
radau uzsiciaupusi....
radau uzsiciaupusi....
taip orginalioje chemoje paukstukas yra issiziojes, o kazkas is rusaiciu yra perdariusios schema, kad paukstukas butu uzsiciaupes
QUOTE(Bianca @ 2013 05 12, 10:31)
sveikos, ar kuri apsipirkinejot darbstole.eu? nerandu ar jie siuncia prekes i namus ir kokia kaina?
taip teko, ir ne karta. Siuncia registruotu pastu, daugiau info CIA
Siuncia pastu
nu va gold_fish buvo greitesne uz mane
QUOTE(Bianca @ 2013 05 12, 10:31)
nu va gold_fish buvo greitesne uz mane
QUOTE(Bianca @ 2013 05 12, 11:31)
siunčia į kitus miestus ,bet ar į namus atneša ,priklauso nuo paštininkės,o siuntimas tas pats ,5 lt .