aciu, taip ir padarysiu
Zeruti puiki arbatinė
Visą dieną prie siuvinuko,pagaliau baigiau.Ar būna kam nors taip ,kad esama sachema jums nepatinka ,ko nors nedasiuvinėjat,arba savo pridedat,pastebėjau , kad man dažnai taip pasitaiko,ššiandien kelis kartus ardžiau kol ,darbas mane tenkino .
Visą dieną prie siuvinuko,pagaliau baigiau.Ar būna kam nors taip ,kad esama sachema jums nepatinka ,ko nors nedasiuvinėjat,arba savo pridedat,pastebėjau , kad man dažnai taip pasitaiko,ššiandien kelis kartus ardžiau kol ,darbas mane tenkino .
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 25, 20:12)
Zeruti puiki arbatinė
aciu
buna ir man sitam puodeliui dvi siuliuku spalvas keiciau ir sisiojantiem nimukam viena spalva keiciau
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 25, 20:29)
reikia siuvinėt pusę kryželio
va,va as vienam zurnale buvau radusi schemute su tokiais pusiniais xxx,tai kai buvau visai zalia apie krizevojima,niekaip nesupratau,kas per bajeris daba jau kaip nors iskryzevociau
Dabar aisku,as gal kazkaip irgi iskryziavociau dabar dekui uodegyt
As sia mergaite siuvinejau tais kryziukais. Man sudetinga, daug laiko, o ir rezultatu nebuvau patenkinta. Kol kas tikrai nesiimciau.
QUOTE(rituker @ 2013 04 25, 19:53)
As sia mergaite siuvinejau tais kryziukais. Man sudetinga, daug laiko, o ir rezultatu nebuvau patenkinta. Kol kas tikrai nesiimciau.
Nematau as cia tu kryziuku,ar cia tie balti gal
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 25, 21:45)
Dabar aisku,as gal kazkaip irgi iskryziavociau dabar dekui uodegyt
o ir aš iš pradžių nesupratau ,kol išsiaiškinau
rituker pamenu šią mergaitę ,ir kaip dėl jos klausei ,turbūt linas netoks ,kad taip gavos .
Gal ir linas kaltas. Tuomet man nepatiko BS kaip gula. O dabar norejau atkreipti demesi I "tuos kryziukus". Man sudetinga buvo juos siuvineti. Va apvedziau, kuriuos prisimenu
QUOTE(zerutis @ 2013 04 25, 19:50)
stai galutinis rezultatas
Puiki dėžutė