jai neklystu ,kažkuriam psl. skaičiau ,kad netgi kažkuriais metais buvo sustabdę gamybą ,atseit dėl blogų schemų ,kūrėjų puslapyje buvo kažkokia info .tai vasarės turbūt bus gerokai patobulinta schema
Vaje, merginos, kiek prikalbėjot savaitgalį be interneto buvau, tai bėgsiu viską perskaityti, kad neatsilikčiau
Uodegyte pradejau vakar pakalnutes darau dviejom gijom per viena siuliuka,vaizdelis labai isryskina ziedeli,su viena gija nieko nesimatytu
QUOTE(zerutis @ 2013 05 07, 10:46)
Uodegyte pradejau vakar pakalnutes darau dviejom gijom per viena siuliuka,vaizdelis labai isryskina ziedeli,su viena gija nieko nesimatytu
tai gerai jau galvojau ,kad prišnekėjau
QUOTE(zerutis @ 2013 05 07, 08:46)
O kaip čia? Persiprašau, jei ką praleidau šioje temoje...
QUOTE(Liama @ 2013 05 07, 10:44)
cia MTSA dizaine pakalnutem keli kryzeliai siuvinejas 2gijom,na bent taip mes su Uodegyte issivertem sioje temoje mes nediskutavom apie tai,as i az rasiau truputi storokai gaunas,bet kai keli xxx tik, tai labai graziai ziuris
QUOTE(Liama @ 2013 05 07, 11:44)
mtsa dizainas ,siuvinėjamas per 1x1 lino siūliuką ,1gija 28 ct linas ,kitaip nei per liną siuvinėjant 2x2 2 gijom .
QUOTE(zerutis @ 2013 05 07, 09:54)
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 07, 11:50)
Dėkui Tikrai man tai naujiena, kaip žaliūkei žinosiu jei prireiks
Dziuljeta, puikiai ryškėja grooožis
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 05 07, 16:38)
man pavydas ima as daba dienom per darbus visai negaliu prisest,kiek vakare xxx
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 07, 17:27)
pabandziau viena ziedeli pasiuvinet 2gijom,bet pusini daryt,daug dailiau atrodo tai daba zinok,kaip istiesu reikia x ar / 2gijom