Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 05, 11:28)
todėl haedais ir nepasitikiu  schmoll.gif dauguma tikrai gražiai išsisiuvinėja (tarkim kaip vasarės) ,bet kitur tai būna baisu ,nežinau iš kur tas schemas traukia  unsure.gif

Na, kad HEAD pačios schemos nekokybiškos, vieną nusipirkau ir vėliau tik radau išsiuvinėtus darbus to paveikslo, tai labai nusivyliau. Ir schemoje yra pažymėta taip kaip išsiuvinėta. Yra ir gerų, bet, manau, geros daugiausia yra ne realistiškos, nes nėra taip lengvai prikibti prie perėjimų ar pan.

Beje, ta nuoroda (kurią įkėlė Uodegytė) su HEAD schemomis yra originalios wink.gif palyginau savo pirką ir ten įkeltas.
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 05 05, 12:52)
Nors dabar noreciau pinkeepa pabandyt sukurt,atrodo taip vadinasi,patrauke mane ant naujoviu zodziu hihihi.gif

reik reik tobulėt mirksiukas.gif

QUOTE(unkind @ 2013 05 05, 13:15)
Na, kad HEAD pačios schemos nekokybiškos, vieną nusipirkau ir vėliau tik radau išsiuvinėtus darbus to paveikslo, tai labai nusivyliau. Ir schemoje yra pažymėta taip kaip išsiuvinėta. Yra ir gerų, bet, manau, geros daugiausia yra ne realistiškos, nes nėra taip lengvai prikibti prie perėjimų ar pan.

Beje, ta nuoroda (kurią įkėlė Uodegytė) su HEAD schemomis yra originalios wink.gif palyginau savo pirką ir ten įkeltas.

tai kad ten ,įvairūs žmonės ten tas schemas daro ,pagal dizainus suskirstyta g.gif tai turbūt ,ne visi vienodai tas schemas atidirba unsure.gif

sakau ,vartau psl. nuorodas ,retai kada tikrai gražų haed pamatau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 gegužės 2013 - 11:19
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 05, 12:18)
tai kad ten ,įvairūs žmonės ten tas schemas daro ,pagal dizainus suskirstyta  g.gif tai turbūt ,ne visi vienodai tas schemas atidirba  unsure.gif

Joo, bet vistiek, matosi realistiškuose chaltūrkos:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip čia nuo vakar jokių žinučių, net 2 kartus iš naujo įėjau ir savo akimis netikiu lotuliukas.gif (Juokuoju 4u.gif )
Šiaip vos skaityti spėju su jūsų tempais, o ką jau ten įsiterpti g.gif
Taip sakant - tyliai aš su jumis ir jūsų nuostabiais darbais 4u.gif

Pagaliau pabaigiau savo siuvinėtą darbelį ir pradėjau į kitą jau dairytis.
Norėjau jūsų paklausti, gal kas siuvinėjote šį darbuką:
Aguonos
Ant kokio audinio siuvinėjote? Schemoje parašyta Count 10, taip išeitų, kad stambiais langeliais unsure.gif

Gal man į a.ž., kas galite atsakyti 4u.gif Iš anksto labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 05, 00:25)
drinks_cheers.gif

tai vat jie paskutinėj vietoj  biggrin.gif pats dizainas tai šakar makar kažkoks  lotuliukas.gif

man baisesnių už šiuos yra kur kas daugiau. O ir tarp paminėtų patinka tik keletas ax.gif

QUOTE(Toli @ 2013 05 05, 01:35)
ieskojau uzbaigtu darbu, radau, bet galutinis vaizdas siaip sau.... schmoll.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 05, 11:28)
todėl haedais ir nepasitikiu  schmoll.gif dauguma tikrai gražiai išsisiuvinėja (tarkim kaip vasarės) ,bet kitur tai būna baisu ,nežinau iš kur tas schemas traukia  unsure.gif

man atrodo, kad jei pirktum is HAED oficialiai ir butu kokios nesamones, jei butu g.gif , tai tokiu atveju galima butu reiksti pretenzijas uz nekokybe. Speju, kad daug yra padarytos PM ir nedaug originaliu. g.gif

as kazkaip savo neabejoju, nemazai jau issiuvinejau ir vaizdas lyg normalus g.gif

Šiandien turėjau garbės pasakyt "labas" Sobieskai didis.gif vat cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 06 gegužės 2013 - 19:38
QUOTE(Liama @ 2013 05 06, 19:24)

Pagaliau pabaigiau savo siuvinėtą darbelį ir pradėjau į kitą jau dairytis.
Norėjau jūsų paklausti, gal kas siuvinėjote šį darbuką:
Aguonos
Ant kokio audinio siuvinėjote? Schemoje parašyta Count 10, taip išeitų, kad stambiais langeliais  unsure.gif

Gal man į a.ž., kas galite atsakyti  4u.gif Iš anksto labai ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kas prie daržiuko ,kas su vaikučiais lauke ax.gif todėl taip tuščia ax.gif

10 count tai nežinau ,bet siuvinėja ant aidos 16,arba 18 .
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 05 06, 20:37)

Šiandien turėjau garbės pasakyt "labas" Sobieskai didis.gif vat  cool.gif

lotuliukas.gif blyn, kaip pasisekė Tau...reiškiasi diena nepraėjo veltui thumbup.gif

Net neabejok tavasis grožis jau dabar GROŽIS wub.gif ...žiūrėk ,dar kokie trys meteliai ir pabaigsi cool.gif

Apsisprendžiau, jei tokį griozdą siuvinėsiu, tai tik ORIGINAL
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 06, 20:22)
kas prie daržiuko ,kas su vaikučiais lauke  ax.gif todėl taip tuščia  ax.gif

10 count tai nežinau ,bet siuvinėja ant aidos 16,arba 18 .

Kai toks puikus oras, tai taip ax.gif

Dėkui 4u.gif Greičiausiai bus mažas g.gif Nes originalas: 89x189 kryžiukų, 25x50 cm g.gif pasinaudojau skaičiuokle, tai net Aida 11 per 'smulki'. Vat ir suabejojau, ar ant stambios bus gražu... Mažo paveiksliuko nenoriu schmoll.gif
Žodžiu, gal reik ką nors kito pasiieškoti...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 05 06, 21:42)
lotuliukas.gif  blyn, kaip pasisekė Tau...reiškiasi diena nepraėjo veltui thumbup.gif

Net neabejok tavasis grožis jau dabar GROŽIS wub.gif ...žiūrėk ,dar kokie trys meteliai ir pabaigsi cool.gif

Apsisprendžiau, jei tokį griozdą siuvinėsiu, tai tik ORIGINAL

o tai ne, manai, aišku, kad pasisekė drinks_cheers.gif

aš ir elnius (dimensions) siuvinėjau originalą, nėra ką lygint, kai siūlai yra tie, kurie ir turi būti, o kai kainavo pusę tiek, kiek LT kainuoja, tai pigiau grybo gavosi. Būčiau tą patį (jei ne daugiau) sumokėjus pirkdamasi medžiagą, siūlus atskirai.
Atsakyti
hihihi.gif Sobieska neistverei,nulekiai grozio apziuret biggrin.gif
o as siandien apie 70 tuju kol issivaliaiu,tai issiskeciau kaip varle lotuliukas.gif taip noriu pasiuvinet,bet nezinau kaip adatele tarp pirstu nulaikyt,atbuko visai ax.gif
Atsakyti
pyyyyyp, tiek rašiau, kažką nuspaudžiau ir viskas prapuolė gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Vasare, tai dabar užrietus nosį galėsi vaikščiot biggrin.gif
Ot užviriau diskusijas dėl HAED doh.gif biggrin.gif
Taigi: aš siuvinėjau pagal originalą (nukosėtas kol internete nesiautė autorinės teisės). Kiek domėjausi, nors galvos neguldau ar teisybė- tai pakankamai aukštos kokybės "progonai"- jie per schemų darymo programą praleidžia geros raiškos pav., kartais gal prieš tai atkoreguoja, gal jau schemą pakoreguoja ir paleidžia gyveniman. Schemas daro keli žmogai, kiek pastebėjau - neblogos kokybės vaikiški. Gali būt siuvinėjimai nevykę, nes kai kurios keičia siūlus į pigius rusiškus, siuvinėja ant stambios aidos 14-16. Aišku, didelė dalis nesuper kokybės - ryškūs/kontrastingi (puikus rusiškas išsireiškimas не плавный) spalvų/atspalvių perėjimai, nevykusiai atidirbtos smulkesnės detalės. Dažnai dar būna jei fonas gerai išdirbtas, tai pats paveikslas ar pirminiam plane esantys paplaukęs, o jei pirmam plane esantys objektai geri, tai fonas oi oi oi blink.gif mad.gif fear.gif Vienžo - jei kas sugalvos, būtinai reikia pasieškot išsiuvinėtų, arba schemą perleisti per PM ir bus aišku kas gausis.
Kiek pastebėjau geros kokybės iš gigantiškų - Golden Kite. Jie turi daug spalvų ir naudoja blendus. Dėl kitų firmų - nesu susidūrusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 06 gegužės 2013 - 21:22
Tai taip, yra dėl ko, ne kiekviena tokią kaimynę turi mirksiukas.gif

Aš neturėjau su kuo palygint, nes mano schema buvo 2012 metų. Nemanau, kad kas būtų išsiuvinėjęs per pusmetį, nes pirkausi pavasario gale, o ir minčių nebuvo dvejot, kad nesąmonę nusipirksiu. doh.gif unsure.gif Labiausiai glumina tokie dalykai, jei tai tiesa, kad net ir tiesiogiai perkant, galima užsiraut ant šlamšto....
Atsakyti