Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2013 05 04, 22:58)
ei neeee, man taip netinka...man reikia, kad kas už rankos paimtų ir nuvestų į tą lauką, kur HEA... ar kaip ten...auga, pasižiūrėčiau, virtualiai pačiupinėčiau

nebeveikia ta nuoroda g.gif bet va cia gali pasivaikscioti mirksiukas.gif
Atsakyti
i love cross stitch grožiai ,dar ,ir čia
Atsakyti
doh.gif ar butinai reik nuotaika sugadint su tokiais groziais lotuliukas.gif jau viena isimylejau (ezeras naktyje su fejuke medyje,apsviestame menesienos ) doh.gif koks grozis,bet tokio dydzio darbai ne mano nosei schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 04, 23:24)
haed'ai ale ten mistika  irnesakyk.gif iš geresnių tai tik i love... ,nors yra dar golden kite ,bet jie beveik daugiausiai iš renesanso  mastau.gif

nu tik nereikia schmoll.gif yra visokiu pasirinkimu, kur net mistikai nepriskirčiau - greičiau nesusipratimui biggrin.gif jei turėtum laiko peržiūrėti kur kas daugiau, tai atrastum HAED ne tik mistinius vaizdus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 05 05, 00:53)
nu tik nereikia  schmoll.gif  yra visokiu pasirinkimu, kur net mistikai nepriskirčiau - greičiau nesusipratimui  biggrin.gif jei turėtum laiko peržiūrėti kur kas daugiau, tai atrastum HAED ne tik mistinius vaizdus  mirksiukas.gif

Man labiau realistiškesni patinka ,nors haedų daug,ir nemačiau visų ,bet nesiimčiau blush2.gif mano akiai labai sunku įtikt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 gegužės 2013 - 22:58
QUOTE(sobieska @ 2013 05 04, 22:42)
.gal kas galit kokią neblogą schemutę pasiūlyt kokiame artimiausiame penkmetyje gal ir susidomėčiau biggrin.gif

kadangi tie darbai ne pusmečiui tikrai, tai branginant savo laiką, siūlyčiau įsigyti schemą - tikrai nėra brangu, ypač, kai nuolaidų būna 4u.gif Nepasitikėčiau internete paplitusiom, paskui ir gimsta - nekokybiški HAED paveikslai.

QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 04, 23:57)
Man labiau realistiškesni patinka ,nors haedų daug,ir nemačiau visų ,bet nesiimčiau  blush2.gif mano akiai labai sunku įtikt  rolleyes.gif

tavo visiškai kitas skonis ir prioritetai ne tokių išmatavimų darbams, tai visai normalu, kad nesiimtum drinks_cheers.gif . Norint išsisiuvinėti didelį paveikslą, ne tiek ir daug pasirinkimo dizainuose. Iš tavo paminėtų, visuose atrasčiau ką išsiuvineti, bet tai būtų vienetai. To paties HAED didžioji dauguma tokių, į kuriuos žiūrėdama galvoju, kaip turėčiau priversti save siuvinėti ir tiek laiko paskirti lotuliukas.gif
Man taip pat patinka realistiniai, todėl ir siuvinėju tai, ką siuvinėju. iš tų a la mistinių vertinu Josephine Wall Regular Charts darbus, nes juose ištisi pasakojimai, istorijos. Žiūri į paveikslą ir jis pasakoja tau atskirais vaizdais, detalėmis, kurios išryškėja iš bendros visumos. Va tas man yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 05 05, 01:12)
kadangi tie darbai ne pusmečiui tikrai, tai branginant savo laiką, siūlyčiau įsigyti schemą - tikrai nėra brangu, ypač, kai nuolaidų būna  4u.gif Nepasitikėčiau internete paplitusiom, paskui ir gimsta - nekokybiški HAED paveikslai.tavo visiškai kitas skonis ir prioritetai ne tokių išmatavimų darbams, tai visai normalu, kad nesiimtum  drinks_cheers.gif . Norint išsisiuvinėti didelį paveikslą, ne tiek ir daug pasirinkimo dizainuose. Iš tavo paminėtų, visuose atrasčiau ką išsiuvineti, bet tai būtų vienetai. To paties HAED didžioji dauguma tokių, į kuriuos žiūrėdama galvoju, kaip turėčiau priversti save siuvinėti ir tiek laiko paskirti  lotuliukas.gif
Man taip pat patinka realistiniai, todėl ir siuvinėju tai, ką siuvinėju. iš tų a la mistinių vertinu Josephine Wall Regular Charts darbus, nes juose ištisi pasakojimai, istorijos. Žiūri į paveikslą ir jis pasakoja tau atskirais vaizdais, detalėmis, kurios išryškėja iš bendros visumos. Va tas man yra  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

tai vat jie paskutinėj vietoj biggrin.gif pats dizainas tai šakar makar kažkoks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 gegužės 2013 - 23:34
QUOTE(vasarė @ 2013 05 04, 23:53)
nu tik nereikia  schmoll.gif  yra visokiu pasirinkimu, kur net mistikai nepriskirčiau - greičiau nesusipratimui  biggrin.gif jei turėtum laiko peržiūrėti kur kas daugiau, tai atrastum HAED ne tik mistinius vaizdus  mirksiukas.gif

user posted image

moderatore sake, kad viena nuotrauka cituoti nera blogis. 4u.gif nesibaram...

Nors nebejauciu sentimentu sitam paveikslui, pries pora metu man jis patiko. ieskojau uzbaigtu darbu, radau, bet galutinis vaizdas siaip sau.... schmoll.gif

Jei jau siuvineciau diiiiideli, tai radus daugiau nei viena galutinai uzbaigta ir patvirtinta varianta...
Atsakyti
labas rytas merginos, esu naujoke, tai prasau jusu pagalbos... labai grazios dezutes, arbatai susideti , kaip jos daromos. Issiuvinejamas norimas paveiksliukas ir uzklijuojas ant dezutes? ar yra dar kazkas mandriau daroma? blush2.gif
Atsakyti
sveikinu visas, esamas ir busimas mamytes su pacia graziausia svente 4u.gif

user posted image

imbezille jei desi juostele ant virsaus siuvinuko ir ji nepersisviecia,tada galima ji klijuoti paprastai ant dezutes,bet jei juostele desi po apacia ar klijuosi prie sono,tada siuvinukas graziau ziuresis aptrauktas ant katronelio uzlenkiant medziagytes krastus ir tada klijuoji ant dezutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2013 05 05, 02:35)
moderatore sake, kad viena nuotrauka cituoti nera blogis.  4u.gif nesibaram...

Nors nebejauciu sentimentu sitam paveikslui, pries pora metu man jis patiko. ieskojau uzbaigtu darbu, radau, bet galutinis vaizdas siaip sau.... schmoll.gif

Jei jau siuvineciau diiiiideli, tai radus daugiau nei viena galutinai uzbaigta ir patvirtinta varianta...

viena tai viena ,bet jai kiekviena po vieną ,tai vėl bezabrazija pasidarys ,o dabar taip švaru ax.gif

todėl haedais ir nepasitikiu schmoll.gif dauguma tikrai gražiai išsisiuvinėja (tarkim kaip vasarės) ,bet kitur tai būna baisu ,nežinau iš kur tas schemas traukia unsure.gif
Atsakyti
Pabaigiau biskorna,ale idomus daiktas gavosi biggrin.gif ,gaila negaliu pasirodyt,na kai tik galesiu ikelsiu ax.gif musiet ir as ant ju uzsikabinsiu doh.gif lotuliukas.gif Nors dabar noreciau pinkeepa pabandyt sukurt,atrodo taip vadinasi,patrauke mane ant naujoviu zodziu hihihi.gif
Atsakyti