QUOTE(sobieska @ 2013 05 04, 22:42)
.gal kas galit kokią neblogą schemutę pasiūlyt kokiame artimiausiame penkmetyje gal ir susidomėčiau
kadangi tie darbai ne pusmečiui tikrai, tai branginant savo laiką, siūlyčiau įsigyti schemą - tikrai nėra brangu, ypač, kai nuolaidų būna
Nepasitikėčiau internete paplitusiom, paskui ir gimsta - nekokybiški HAED paveikslai.
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 04, 23:57)
Man labiau realistiškesni patinka ,nors haedų daug,ir nemačiau visų ,bet nesiimčiau
mano akiai labai sunku įtikt
tavo visiškai kitas skonis ir prioritetai ne tokių išmatavimų darbams, tai visai normalu, kad nesiimtum
. Norint išsisiuvinėti didelį paveikslą, ne tiek ir daug pasirinkimo dizainuose. Iš tavo paminėtų, visuose atrasčiau ką išsiuvineti, bet tai būtų vienetai. To paties HAED didžioji dauguma tokių, į kuriuos žiūrėdama galvoju, kaip turėčiau priversti save siuvinėti ir tiek laiko paskirti
Man taip pat patinka realistiniai, todėl ir siuvinėju tai, ką siuvinėju. iš tų a la mistinių vertinu Josephine Wall Regular Charts darbus, nes juose ištisi pasakojimai, istorijos. Žiūri į paveikslą ir jis pasakoja tau atskirais vaizdais, detalėmis, kurios išryškėja iš bendros visumos. Va tas man yra