Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 05 03, 16:06)
doh.gif Uodegyte tu taip painiai parasei,nelabai supratau blush2.gif
doh.gif  doh.gif kai 10 kartu perskaiciau,tada supratau,ka norejai pasakyt blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sakiau ,kad šiomis dienomis ,nei šiaip nei taip jaučiuos ,pati nesupratau ,ką ten parašiau ,kablelius ne vietoj sudėjau doh.gif

dar neblogas pavyzdukas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 03 gegužės 2013 - 17:58
Visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif už darbelius.
Atsakyti
oi, ačiū už pagyras, nesitikėjau tiek daug blush2.gif
Atsakau: siuvinėjau su pertraukom apie 3-3,5 metus, nes rudenį ir pavasarį darbe "durdomas", o aš ir taip negaliu pasigirt gerom akim (darbas - kompu). Beje pasiuvinėjus apie 300 kryžiukų atidėjau, kad morališkai pasiruošt ir susitaikyt su tiek daug spalvų ir pavienių kryžiukų. DMC atspalvių - 100; dydis kryžiukais - 450x366,o cm -32,5x27,5 (maždaug, nes siuvinėjant neįtempiau, tai truputėlį persikraipė, susidarė kalniukai nuo užkaišiotų/pertemptų siūlų); siuvinėjau ant audinio įtariu 28 ct pusiniu/gobeleniniu kryžiuku. Aišku ir šitą schemą jei sąžiningai - reikėtų pakoreguoti: yra ryškių,netolygių spalvų perėjimų, kai kur neatidirbtos detalės verysad.gif Koregavime siuvinėjimo eigoj dar nesu tokia gabi, tai siuvinėjau kaip buvo.
kantrybės šitokiem darbam turiu biggrin.gif , dabar paėmiau pabaigt mažą darbelį - neįprasta kažkaip, nervina- atrodo toks mažas, o siuvinėji, siuvinėji ir niekaip nepabaigi. Nors pasvajoju apie MTSA, acufaktum, RP ar primityvus. Prikaupus nemažai turiu lotuliukas.gif
zerutis o jei ant tamsios dėžutės tą mezginį dar pakėlus aukščiau - kad pusė jo užeitų ant audinio, o kita pusė užsilenktų ant dangtelio krašto. Tikiuosi supratai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 05 03, 19:37)

o tai schema ne originali buvo? g.gif

bet kokiu atveju, mes su anyta dabar gera pusvalandi meditavom pries tavo darba ir zaidem zaidima "Kas ras daugiau objektu" thumbup.gif
Atsakyti
Uodegyte aciu dar karteli uz grazias deziukes,ateiti tikrai pasinaudosiu sitom idejom 4u.gif biggrin.gif

aciu visom uz issakyta nuomone 4u.gif sitai pirmai deziukei tikrai nieko nebedarysiu,naturaliai ji atrodo gana idomiai ir man tas rudas tarpelis nedgi duoda savotisko zavesio,as speceliai taip palikau,juolab,kad ten nestatus kampas,kaip ir rase mona66,badziau lenkti per kampa,tokia mintis ir buvo, todel buvau nusipirkus platesne juostele schmoll.gif kazko man truko,todel atmeciau sita varijanta, kai siuvinuka aptraukiau ant kartono, pasirode visas dezutes ir siuvinuko grozis,todel kilo kita mintis,palikti ruda krasteli isryskinimui ax.gif siai dienai mane tai tenkina mirksiukas.gif
visoms uz patarimus ir issakytas nuomones 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif

doh.gif pirstus nusaliau kol parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 03 gegužės 2013 - 20:44
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 05 03, 21:37)

Deja ,haed'ams kai kuriems ,tikrai trūksta geros kokybės .

išsiuvinėti HAED
Atsakyti
Sveikos

Kol kas sustoję mano vis siuvinėjimai blush2.gif

Ateinu su klausimėliu: noriu dukrytės krikštynoms svečiams išsiuvinėt maišelį į kurį įdėt arbatos ir užrašyt Saulutės arbata, bet nesugalvoju kokį paveikslėlį siuvinėti doh.gif
Atsakyti
Įeikit į pliurpalų skyrelį (ten esu įkėlusi kelias nuorodas) 4u.gif 4u.gif gal ką rasite.
Atsakyti
Pamačiau Egluže žiemos darbuką......oooooommmmmmm ilgam 4u.gif
Manau, kad ir aš sugebėčiau cool.gif , bet va, subalamutino tie 3 -3,5metai doh.gif ...reiktų pasitikrint...gal kas galit kokią neblogą schemutę pasiūlyt kokiame artimiausiame penkmetyje gal ir susidomėčiau biggrin.gif

Ne...nu super darbas wub.gif
Atsakyti
gal kas galit kokią neblogą schemutę pasiūlyt kokiame artimiausiame penkmetyje gal ir susidomėčiau biggrin.gif

kazkada Uodegyte buvo Haed'u nuoroda imetus i schemu paieska mirksiukas.gif as viena issirinkau, sakiau, kai pensijon iseisiu, turesiu ka veikti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 04 gegužės 2013 - 21:57
QUOTE(RasuteK @ 2013 05 04, 22:57)
kazkada Uodegyte buvo Haed'u nuoroda imetus i schemu paieska  mirksiukas.gif as viena issirinkau, sakiau, kai pensijon iseisiu, turesiu ka veikti  lotuliukas.gif

ei neeee, man taip netinka...man reikia, kad kas už rankos paimtų ir nuvestų į tą lauką, kur HEA... ar kaip ten...auga, pasižiūrėčiau, virtualiai pačiupinėčiau ....nie viernas Tamošius esu, kol apsisprendžiu...dabar arba niekad biggrin.gif ....tik cinkelio reikia..grįžau jūros nugairinta, tai tokia romantikė, o laiviuką kokį Klaipėdon beužsukantį pamačiau, kad pažiro siauraakių biggrin.gif ...vis tik mes graži TAUTA wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 04 gegužės 2013 - 22:03
QUOTE(RasuteK @ 2013 05 04, 23:57)
kazkada Uodegyte buvo Haed'u nuoroda imetus i schemu paieska  mirksiukas.gif as viena issirinkau, sakiau, kai pensijon iseisiu, turesiu ka veikti  lotuliukas.gif

haed'ai ale ten mistika irnesakyk.gif iš geresnių tai tik i love... ,nors yra dar golden kite ,bet jie beveik daugiausiai iš renesanso mastau.gif
Atsakyti