Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 03, 15:06)
tą patį norėjau pasakyt  ax.gif oi ant kitos dėžutės ,nesu mačiusi ,kad ant nėrinuką dėtų ,labiau ,nėrinukas dera ,kai audinuku apklijuota dėžutė ,

dekupazuotu dezuciu tikrai ne viena esu macius, kad taip nerinuka ant medzio iskart deda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 05 03, 15:25)
dekupazuotu dezuciu tikrai ne viena esu macius, kad taip nerinuka ant medzio iskart deda  mirksiukas.gif

doh.gif tai deda,ar nededa g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 03, 16:42)
doh.gif tai deda,ar nededa g.gif  biggrin.gif

deda deda biggrin.gif

gal tokia mintis patiktų ax.gif

user posted image

po darbeliu eina vingiuota juostelė,o ant viršaus darbelis ,taip nėra plikos vietos ant viršaus ax.gif

dėžutė su nėrinuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 03 gegužės 2013 - 15:00
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 03, 15:50)
deda deda  biggrin.gif
gal tokia mintis patiktų  ax.gif

aciukas 4u.gif grazios deziukes,tikrai pasinaudosiu sitom idejom mirksiukas.gif
Atsakyti
galvoju, kokį čia darbą visos taip giria, o aš jokio nemačiau blink.gif kelis kartus teko paskutinius puslapius perverst, kol radau blush2.gif

Egluže žiemos, nerealu, jau kantrybe tai gali didžiuotis... hi.gif

pataisiau atviruką, kaspinėlis kreivas šleivas doh.gif paprotinkit, kaip bantuką gražų padaryt, bo dabar tai improvizavau... ten foto prie kaspiniuko biškį lipni juostelė išlindus, nekrepkit dėmesio, pataisiau jau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 03, 16:50)
pataisiau atviruką, kaspinėlis kreivas šleivas  doh.gif paprotinkit, kaip bantuką gražų padaryt, bo dabar tai improvizavau... ten foto prie kaspiniuko biškį lipni juostelė išlindus, nekrepkit dėmesio, pataisiau jau  blush2.gif

nu va, dabar visai kitas vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
pataisiau atviruką, kaspinėlis kreivas šleivas  doh.gif paprotinkit, kaip bantuką gražų padaryt, bo dabar tai improvizavau... ten foto prie kaspiniuko biškį lipni juostelė išlindus, nekrepkit dėmesio, pataisiau jau  blush2.gif

Labai gražus atvirukas wub.gif kur kas gražiau thumbup.gif
Atsakyti
pataisiau atviruką,

man sitas variantas kur kas geresnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 03, 17:50)

smagu ,kad pasinaudojai patarimu thumbup.gif thumbup.gif dabar tikrai žaviai atrodo ax.gif
Atsakyti
Atvirukas mielas wub.gif

Haedas nerealus, negaliu atsižiūrėti, šaunuolė wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dar Žėručio dėžutės patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 03 gegužės 2013 - 17:43

Puikiai dabar atrodo atvirutė wub.gif niekas neužgožia mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Įkišiu ir aš savo trigrašį. Pirmos žėručio dėžutės dangtelio kraštas nesibaigia stačiu kampu. Visai arti krašto dangtelis nuskliautuotas (žemesnis kantas), todėl ir atrodė, kad tarp siuvinuko ir nėrinuko yra tarpas (jis ir yra, bet dėl dizaino subtilybių). Antros dėžiukės šonai numozoti tamsiai ir juostelė yra tamsiai ruda (ten viskas čiki tinka, bet nuotrauka labai iškraipo spalinį vaizdą). karsta.gif karsta.gif karsta.gif Uch, kad priraičiau karsta.gif karsta.gif karsta.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 03 gegužės 2013 - 17:52