Eglužė žiemos , kooooks darbas Super ne kitaip . Kiek laiko siuvinėjai ? Haed'ai įspūdingi savo dydžiu, tai turbūt kelis metus vargai
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 05 02, 22:28)
Oho koks darbas pasakiško grožio kiek laiko užtrukai tokį dičkį siuvinėti?
Ir dar be remo ir lankelio issiuvineta pagarba as be lankelio tik mazus darbus galiu siuvinet,va dabar biskorna be lankelio siuvineju nes tiesiog darbelis per mazas lankeliui ,ir tai man sudetinga,o cia tooookio dydzio darbas,vau
egluze ziemos, ispudingas darbas
Alateja, laukiam naujo varianto atvirutes
Alateja, laukiam naujo varianto atvirutes
HAED'ui respect už tokią geležinę kantrybę ir dar be lankelio turbūt dabar nemažai plaukų žilų atsiras
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 02, 22:18)
mergaitės, patarkit, ar viskas čia gerai, ar biškį per daug, gal tas drugelis čia ne vietoj?
truputis smulkios plastines korekcijos ir bus
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 05 02, 22:28)
sitas darbas nuostabus uz kantrybe
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 05 02, 21:28)
Aš pristatau baigtą darbą
nerealiai
tikrai, kiek laiko siuvinejai? kiek cia spalvu? kokio dydzio?
Alateja, as prie daugumos - drugelio ir kaspinelio nereikia. per juos siuvinuko nesimato
QUOTE(zerutis @ 2013 05 03, 14:12)
paskutinioji is deziukiu
man norisi sitai deziukei sviesesnes juosteles
QUOTE(RasuteK @ 2013 05 03, 15:58)
tą patį norėjau pasakyt oi ant kitos dėžutės ,nesu mačiusi ,kad ant nėrinuką dėtų ,labiau ,nėrinukas dera ,kai audinuku apklijuota dėžutė ,nes po nėrinuku ,atrodo plika ,gal dėčiau juostelę ,ir ant viršaus nėrinukas ,nors čia tik mano nuomonė ,gali jos ir nepaisyt nes ne visų skoniai vienodi
QUOTE(RasuteK @ 2013 05 03, 14:58)
gal kiek sviesesne prie siuvinuko butu geriau derejus,o ta tamsesne daugiau prie pacios dezutes rastelio tinka, nebeturejau sveikatos po pardes lakstyt kaip apie tai nieko neismananciai sesei bus gerai
Uodegyte tu taip painiai parasei,nelabai supratau
kai 10 kartu perskaiciau,tada supratau,ka norejai pasakyt