Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Eglužė žiemos , kooooks darbas blink.gif Super ne kitaip . Kiek laiko siuvinėjai ? Haed'ai įspūdingi savo dydžiu, tai turbūt kelis metus vargai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 05 02, 22:28)

Oho koks darbas wub.gif wub.gif pasakiško grožio wub.gif kiek laiko užtrukai tokį dičkį siuvinėti? 4u.gif
Atsakyti
Ir dar be remo ir lankelio issiuvineta swoon.gif pagarba thumbup.gif as be lankelio tik mazus darbus galiu siuvinet,va dabar biskorna be lankelio siuvineju nes tiesiog darbelis per mazas lankeliui lotuliukas.gif ,ir tai man sudetinga,o cia tooookio dydzio darbas,vau bigsmile.gif
Atsakyti
egluze ziemos, ispudingas darbas thumbup.gif

Alateja, laukiam naujo varianto atvirutes ax.gif
Atsakyti
HAED'ui respect už tokią geležinę kantrybę thumbup.gif ir dar be lankelio doh.gif turbūt dabar nemažai plaukų žilų atsiras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 03 gegužės 2013 - 10:31
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 02, 22:18)
mergaitės, patarkit, ar viskas čia gerai, ar biškį per daug, gal tas drugelis čia ne vietoj?  g.gif

truputis smulkios plastines korekcijos ir bus thumbup.gif

hi.gif notworthy.gif sitas darbas nuostabus wub.gif uz kantrybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 05 02, 21:28)
Aš pristatau baigtą darbą

nerealiai bigsmile.gif
tikrai, kiek laiko siuvinejai? kiek cia spalvu? kokio dydzio? blush2.gif

Alateja, as prie daugumos - drugelio ir kaspinelio nereikia. per juos siuvinuko nesimato
Atsakyti

Nuostabus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
pataisyta ax.gif

user posted image

paskutinioji is deziukiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 03, 14:12)
paskutinioji is deziukiu ax.gif

man norisi sitai deziukei sviesesnes juosteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 05 03, 15:58)
man norisi sitai deziukei sviesesnes juosteles  ax.gif

tą patį norėjau pasakyt ax.gif oi ant kitos dėžutės ,nesu mačiusi ,kad ant nėrinuką dėtų ,labiau ,nėrinukas dera ,kai audinuku apklijuota dėžutė ,nes po nėrinuku ,atrodo plika ,gal dėčiau juostelę ,ir ant viršaus nėrinukas ,nors čia tik mano nuomonė ,gali jos ir nepaisyt rolleyes.gif nes ne visų skoniai vienodi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 05 03, 14:58)
man norisi sitai deziukei sviesesnes juosteles  ax.gif

drinks_cheers.gif gal kiek sviesesne prie siuvinuko butu geriau derejus,o ta tamsesne daugiau prie pacios dezutes rastelio tinka, doh.gif nebeturejau sveikatos po pardes lakstyt irnesakyk.gif kaip apie tai nieko neismananciai sesei bus gerai lotuliukas.gif

doh.gif Uodegyte tu taip painiai parasei,nelabai supratau blush2.gif
doh.gif doh.gif kai 10 kartu perskaiciau,tada supratau,ka norejai pasakyt blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 03 gegužės 2013 - 14:20