Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

katusik, jurginėli, e.meskine - dėkavoju mergaitės visoms. Ir visiškai nesvarbu, ar pardedanti siuvinėti ar senbuvė, vertinu kiekvieno išsakytą nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
Lyg ir galvojau ,kad palikau atsiliepimą Gražiąjam žiemos peizažui biggrin.gif bet šią savatę ,kažko galva neblaivi ,ir pirštai rašant pinas doh.gif antra diena kažko galva svaigsta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 gegužės 2013 - 14:57
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 02, 15:56)
Lyg ir galvojau ,kad palikau atsiliepimą Gražiąjam žiemos peizažui  biggrin.gif bet šią savatę ,kažko galva neblaivi ,ir pirštai rašant pinas  doh.gif antra diena kažko galva svaigsta  unsure.gif

tai gal per daug xxx kur sprande nerva uzspaude,padaryk truputi pertraukele,( keleta dieneliu ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 02, 17:03)
tai gal per daug xxx kur sprande nerva uzspaude,padaryk truputi pertraukele,( keleta dieneliu )  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal tikrais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 05 02, 10:19)
o tie kaspineliai ir karoliukai irgi prideti?  g.gif
kazin, galima butu gauti schema sio darbo?  blush2.gif

Taip, pridėti ir karoliukai, ir kaspinėliai.
Jei tik reikia schemos, jokių problemų. Bet visa esmė siūluose. Internete buvau radusi rusišką šio rinkinio instrukciją (gal siunčiantis iš Rusijos ji pridedama). Ten šalia DIM siūlų Nr. buvo nurodyti DMC siūlų Nr. Bet aš jų nelyginau, todėl negaliu pasakyti, ar spalvos identiškos.
Atsakyti
mergaitės, patarkit, ar viskas čia gerai, ar biškį per daug, gal tas drugelis čia ne vietoj? g.gif

user posted image
Atsakyti
O jau visų darbų grožis koks wub.gif ir gėlės, ir pievos, ir Nimue, ir švyturys, ir servetėlė/staltiesė, ir atvirutės ir .... ir... daugiau nevardinu, nes bijau ką ir praleisti.
Aš pristatau baigtą darbą (neskalbtas, nelygintas - tai bus atlikta prieš nešant rėmint. O kada tai bus - nežinau, išskyrus tai, kad šiemet) Dabar susuktas į "triubelę" ir padėtas į stalčių. Siuvinėjau be lankelio ir be rėmo, tai šiek tiek išsitampė/išsikreivino medžiaga. Sekantis didelis siuvinėjimas tikrai bus ant rėmo tempiamas
My Webpage
Alatėja, mano požiūriu iš spalvinio konteksto iškrenta drugelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 02 gegužės 2013 - 21:30
ir drugelį ir abi juosteles nuimčiau,ties sulenkimu ,blizgią juostelę ,ir iš tos pačios juostelės kaspinuką violetinės spalvos ax.gif
Atsakyti
Alatėja, as palikciau tik siuvinuka rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū už nuomones, pataisiau, ryt pasirodysiu, kamera kraunasi rytojui, mamyčių šventei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 05 02, 21:28)

o cia tai darbas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 02, 22:18)
mergaitės, patarkit, ar viskas čia gerai, ar biškį per daug, gal tas drugelis čia ne vietoj?  g.gif

Man tai tas drugelis kažkaip čia "ne į temą" ax.gif aš palikčiau tik gėlytes.

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 05 02, 22:28)
Aš pristatau baigtą darbą (neskalbtas, nelygintas - tai bus atlikta prieš nešant rėmint. O kada tai bus - nežinau, išskyrus tai, kad šiemet) Dabar susuktas į "triubelę" ir padėtas į stalčių. Siuvinėjau be lankelio ir be rėmo, tai šiek tiek išsitampė/išsikreivino medžiaga. Sekantis didelis siuvinėjimas tikrai bus ant rėmo tempiamas

Koks grožis bigsmile.gif labai gražus darbas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquarel: 03 gegužės 2013 - 07:16