merginos norejau paklaust ar kuri esate per vasara laikiusi paveiksleli lauke,pavesineje,kazi ar labai sudreks,susibanguos
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 01, 20:29)
Debesėliai savo darbui dėjau baltą rėmelį ,bet kadangi tavo linas tamsus ,tai rėmint siūlau į sendintą baltą rėmelį ,su kažkokiu tamsiu atspalviu ,linas ir sena mediena puikiai dera
ir vaizdelis visai kitas
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 01, 21:29)
Debesėliai savo darbui dėjau baltą rėmelį ,bet kadangi tavo linas tamsus ,tai rėmint siūlau į sendintą baltą rėmelį ,su kažkokiu tamsiu atspalviu ,linas ir sena mediena puikiai dera
Žinok dėjau ir baltą sendintą, ir rusvą, ir tamsiai rudą- . Nu jau tokia kaprizinga spalva , kad oi oi .....Sendinta pilka tiko labiausiai , tik gal reikės paieškoti be jokių raižinių . Žinot kas dar šokdina? Kas tinka vienam puodeliui pagal spalvas, jau prie kito visiškai nesižiūri. Sunkiausia rėmint tris, ir labai kaprizingus .
QUOTE(Šokoladė @ 2013 05 01, 21:52)
ir vaizdelis visai kitas
Tai kad puodelis visai ne toks kaip mano Ir medžiagytė balta, improvizacijų čia begalė
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 23:14)
Žinok dėjau ir baltą sendintą, ir rusvą, ir tamsiai rudą- . Nu jau tokia kaprizinga spalva , kad oi oi .....Sendinta pilka tiko labiausiai , tik gal reikės paieškoti be jokių raižinių . Žinot kas dar šokdina? Kas tinka vienam puodeliui pagal spalvas, jau prie kito visiškai nesižiūri. Sunkiausia rėmint tris, ir labai kaprizingus .
taip taip visumą padaryt sunku ,iš skirtingų motyvų ,ir spalvų ,o gal tiesiog palikti tos pačios spalvos rėmelį,bet ne taip akį rėžiantį ornamentą ,galbūt kažką papstesnio ,kažkas panašaus ,o dėl balto tai va toks
Ačiū Uodegiuk, žiūrėsiu, galvosiu. Man juk dar devynis reiks įrėmint. Eksperimentuosiu ir rodysiuos
Debesėliai,
gėliukai puodeliuose nuostabūs , bet dėl rėminimo tikrai pritarčiau Sobieskai, norisi kažko paprasto ir lengvo, juk gamtoj prabangos nėra. Uodegytės rėmintas labai gražus .
čia tik mano nuomonė
gėliukai puodeliuose nuostabūs , bet dėl rėminimo tikrai pritarčiau Sobieskai, norisi kažko paprasto ir lengvo, juk gamtoj prabangos nėra. Uodegytės rėmintas labai gražus .
čia tik mano nuomonė
Sveikos, merginos
Tai vat, paklausiusi jūsų patarimų, nusipirkau vakar smulkesnės aidos savo bijūnams, ir tikrai darbelis gaunasi gražesnis- lygiai pasidengia juoda spalva ir neprasimuša baltas audinys
Tai vat, paklausiusi jūsų patarimų, nusipirkau vakar smulkesnės aidos savo bijūnams, ir tikrai darbelis gaunasi gražesnis- lygiai pasidengia juoda spalva ir neprasimuša baltas audinys
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 02, 10:47)
Sveikos, merginos
QUOTE(Averita @ 2013 05 01, 12:31)
Katusik ištaisiau
daba beliko ireminti
QUOTE(marcipanas70 @ 2013 05 01, 14:44)
"Victorian elegance"
Vaaaauuuuu
va cia tai tikra elegancija
o tie kaspineliai ir karoliukai irgi prideti?
kazin, galima butu gauti schema sio darbo?
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 18:37)
Įrėminti pavasariniai puodeliai :
nieko neismanau apie geles ir su kokiais remais jie turi dereti, bet man ir taip labia grazu
QUOTE(Katusik @ 2013 05 02, 12:19)
bet konvertuojant ,nesigaus toks pat rezultatas skirsi atspalviai labai.
QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 30, 15:06)
Pasakiškai gražu